O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Amezdas - Aktuální zprávy (28.8.2011)

29.08.2011 14:30

28. 8. 2011

ZE ZEMĚ ODEŠLI ANDĚLÉ A ARCHANDĚLÉ

Asi před dvěma týdny mi andělé sdělili, že pracují na urychlení půlení buňky, aby se toto urychlení projevilo již v nadcházejícím měsíci září, jelikož z vesmíru přichází útok v podobě elektromagnetických vln, s jejichž pomocí chtějí útočníci půlení buňky zastavit nebo zpomalit.

 

Dne 28.8. kolem 16.00 opustili Zemi a prostor Země andělé a archandělé, kteří chránili lidstvo  a Zemi. Odešli také andělé strážní. Důvodem byla pro jejich tělesné systémy již neúnosná a nebezpečná situace v prostoru Země a kolem ní, jelikož v průběhu tří posledních týdnů zesílily útočné elektromagnetické vlny vysílané z vesmíru. Tyto vlny by mohly andělům způsobit vážná zranění či dokonce tzv. klimatickou smrt. Ochranu Země převzaly civilizace Vyšší Galaxie, ale mohou Zemi chránit jenom zdálky. Vyšší vesmírné bytosti převzaly některé funkce a úkoly, které do dnešního dne byly specifikem andělů a archandělů, včetně osobní ochrany některých lidí. Někteří lidé jsou již však dnešním dnem počínaje bez ochrany.

 

Vroucně děkujeme andělům a archandělům za jejich lásku a obětavou službu.

 

Video záznam s podrobnostmi o této události, včetně loučení s anděly, bude zveřejněno do deseti dnů.

 

Převzato z : https://www.amezdas.cz/aktualne.htm

 

Diskusní téma: Amezdas aktuálně

Datum: 29.08.2011

Vložil: LK

Titulek: ....není se čeho bát....

... volala mi děvčata ze Slovenska a ptala se na tento příspěvek, protože je přepadl strach a obava. Není důvod se bát a pěstovat strach. Máte tu největší ochranu, kterou kdy mělo lidstvo v podobě Světla a Lásky, je jen potřeba tuto možnost využívat nejen pro sebe, ale i pro celé Lidstvo, planetu, zvířata, rostliny a krystaly... Nevím proč, ale příjde mi, že je to poslední zkouška pro Lidstvo a člověka, zda je již dospělé a začne se chovat jako dospělý kosmický jedinec a jako kosmické samostatné Lidstvo, vstupující mezi další Kosmické národy. Nemusíte se bát, protože byl jednoznačně představen nový koncept jednání s těmi co jsou sice určeni k přezkušování, ale kteří porušovali soustavně Kosmický Řád a Zákony a šly za rámec nezbytné nutnosti v přezkušování. Nebylo to již přezkušování, ale naopak škůdcovství pro osobní potěšení ze ZLA. 22.8.2011 byl poprvé vymazán celý Klan bytostí, kteří byli považováni za Dogonské Bohy (Sírius, negativní rybí lidé). Takto již bude jednáno s každým, kdo poruší Zákony Stvoření!!! Proto se nebojte cizích negativních vlivů, spíše buďte velice uvážlivý v tom co děláte, co vyzařujete za negativitu, protože ta se vám v tomto období vrátí velice rychle a násobně zpět.....