O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Anjelská.sk: novinky dne (11.11.2011)

11.11.2011 11:29

11.11.2011 - Ja som tu a teraz pevne ukotvená/ý v Zemi a jej jadre a v jadre svojho galaktického systému. V sekcii Féva je aktuálny odkaz - Osvietenie - Slovensko ako centrálna srdcová čakra.

 

 

Napsal uživatel Amia   
Pátek, 11 Listopad 2011 09:58

OSVIETENIE - Slovensko ako centrálna srdcová čakra - 11.11.2011

Sen stáva sa skutočnosťou. Sen človeka, sen Zeme. Sen mnohých bytostí galaxie sledujúcich ten zázrak, sledujúcich čo sa deje okolo Zeme i na Zemi samotnej. Zázrak. Zázrak osvietenia. Uvedomením si sily človeka, jeho múdrosti i schopností, ktorými disponuje. Vznášať sa vo svojich myšlienkach sem i tam...do ďaleka, aby lepšie videl, vnímal, cítil, uvedomil si dôležitosť svojho postavenia v univerze, ktorého je súčasťou.

     

Sen Zeme, sen človeka, sen všetkých, ktorí vedia, že Zem je súčasťou planét neustále kolujúcich špirálou svojho vedomia planetárneho. Tak ako Ty, človek, ktorý riešiš svoje životy. Mnohokrát nevediac čo sa stane, čo bude ďalej. Ale predsa sa pohybuješ stále po svojej špirále vedomia. A Zem neustále uteká, beží a Ty na nej. Časom, časovým spájaním s jeho ďalším novým stupňom, aby si viac vedel, získal, dokázal chápať doposiaľ nepochopiteľné veci a javy, ktoré tvoria Tvoju súčasť. Tvojho evolučného rastu. Tvojho nanebovstupovania. Dvíhaním pamäti i vedomia. Rozuzlovaním ďalšieho a ďalšieho uzla.

     

Si pripravený "čeliť" svetlu svojím pochopením čo znamená. Si pripravený stáť oproti nemu zoči voči a chcieť, aby Ti ukázalo čo všetko so sebou prináša. Že lásku...to vieš. Že šťastie....to s láskou spájaš. Pretože keď je láska - i šťastie sa na Teba usmieva svojím milým úsmevom ženy, matky, dcéry, syna, muža. Ale aj Zeme. Pretože Zem je tou, ktorá Ti svojou náručou šťastie dáva. Uvedomujúc si, že si jej dieťa. A dieťa s matkou sa pevne spája a zviera v náručí. Tak ako Zem zviera v náručí Teba a drží svojím jadrom. Srdcom z matérie i zo svetla.

     

Si tu, človek. I všadeprítomný. A čakáš a pozeráš sa hore odkiaľ svetlo prichádza. Tak pozri, nakukni na oblohu a predstav si, že je svetelná. Tak trblietavo-ligotavá ako len svetlo môže byť. A vnímaj ten čarokrásny výhľad. Je tu blízučko. Už za pár chvíľ Ťa naplní svojou láskou až do dna. Do hĺbky každej bunky. Teba, človek, ale i trávu a kvet a strom Tvojho života. Vnímaj tú krásu svojím srdcom. Tiká a tiká jeho čas. Čas pútnika. Putuješ časom a vieš, že tam i tam je čas iný, nový. Tvoj ďalší. Nakukujúci na Teba a čakajúci kedy prídeš. Ešte je čas na ten....tam v diali. Tam ešte dobre nedovidíš. Ale teraz je pripravený čas, ktorý je tiež kryštalický a vedomý si svojho svetla. Mnohopočetný svojím multidimenzionálnym vedomím transparentných lístkov kvetu života. A kvitne, rozkvitá Tvojou túžbou. Túžbou človeka prekonávajúceho bariéru času nového - vo chvíli osvietenia. Ožiarenia časom novotvarým.

     

Zem má mnoho miest na ktorých sa otvára láska. Mnoho centrálnych i vedľajších čakier, ktoré sa spájajú do jedného srdca. S jadrom Zeme, s jadrom človeka. A Ty dumáš, ktorá je tá pravá - čakra svetelná. Čakra svetelného srdca Zeme i človeka.

     

Skús ísť pohľadom do zemského jadra a opäť sa vráť späť tam, kde si stál. Áno, si to stále Ty. Ale už vieš ako vyzerá zemské srdce. A teraz choď vyššie nad Zem a opäť sa vracaj k Zemi a zbadáš ten bod svetelný, tú lásku srdca Zeme, ktorá sa s ním prepája a vytvára srdce väčšie, ktorého jadrom je srdce jadra Zeme. Len smer má trochu iný ako si bol zvyknutý. A teraz sa zastav, stoj nad Zemou a spusti líniou svojho srdca svoje srdcové lano do miesta nad ktorým v priezračnom vzduchu plávaš. Chyť sa ho a spúšťaj sa ďalej dole. Už vidíš kde si ? Kde stojíš ? V srdci novom - svetelnom. V srdci Slovenska. Tu je svetelné srdce nového veku, nového času človeka. Vidíš ho ? Cítiš ? Vnímaš celým svojím telom ? Už vieš, kde je láska ukrytá ? V srdci stredoslovenského kraja. Máš chuť sa opýtať čo to znamená. Odpoviem Ti, človek. Že všetko svetlo povstáva z mesta Martina - centrálnej srdcovej svetelnej čakry. Svetelného mesta novej Zeme. Práve z tohto miesta sa vinú línie a tvary do celej planéty. Ukryté ešte v hmote, schované za časťami jej vedomia. Je tu, je pripravené a čaká na povznesenie vedomia populácie. Svojou krásou cez ktorú vedie čakrál srdca.

     

Buď pripravený, človek. Vítať týmto mestom svetlo. Už vieš čo to znamená ? Nebeské spájanie mesta Martina s novým nadpozemským svetom. Jeho novou hladinou vedomia.

     

V prepojení na centrálnu svetelnú bytosť vyslanú svetlom na Zem, ktorá sa spája v tejto chvíli so všetkými vyslanými bytosťami svetla a s vedomím populácie cez Thovta, aby povzniesla svojím vedomím vedomie ľudí a otvorila cestu svetlu. Svojím znovuukotvením sa v ňom cez mimozemské bytosti svetla.

 

                                                                                                                                       

S láskou Féva

 

Odkaz je možné v neskrátenej a neupravenej verzii ďalej šíriť nekomerčným spôsobom, len za podmienky uvedenia aktívneho odkazu www.anjelska.sk

 

Diskusní téma: Anjelská.sk: novinky dne (11.11.2011)

Datum: 11.11.2011

Vložil: Emil Brojer

Titulek: Nechápu...

Palúšová to možná myslí dobře, ale ty její autosugesce jí taky nebudou uspokojovat donekonečna a už vůbec né ty její práčata.

Pánové, kdybyste radši místo toho bezdůvodného plácání se po ramenou napsali něco objektivního. Prezentovat příchod nějakého spasitele v tuto dobu je asi tak stejně na hlavu jako ohlašovat přechod někam jinam. Kde máte ty své Annunaki?...


Vážně mě fascinuje jak někdo dovede lhát sám sobě a s kusem egoismu i ostatním. Jste si jistí, že ovládáte sami sebe? Ani bych se nedivil, kdybyste tu do týdne začali psát o tom, že už jsme v 5D, ale že to mohou vnímat jen ti na výši...(úsměv)

Datum: 11.11.2011

Vložil: LK pro Emila

Titulek: Re: Nechápu...

Poprve kdy stojíte za objektivní a konstruktivní odpověď:
1. Nemyslím si že je to od paní Paluševé autosugesce, protože má mnoho informací které se shodují v technickém rázu s našimi a které jsou získány zcela jiným způsobem...

2. Bohužel příprava scény jak na ekonomické, sociální a i právní úrovní dávají docela příhodné podmínky pro nástup falešného Krista - Maitreyu, který již nyní je většinou vlád uznán jako způsob řešení a nastolení NWO. Včera večer bylo na Zemi 21 skupin, které se pokoušeli manipulovat s kolektivním vědomím lidstva i planety. Z venku to nejde, porušili by zákon o nevměšování a svobodné vůli, proto zde byli společně se svými lidskými spolupracovníky a prováděli obřady, o kterých se vám asi ani nesnilo...

3.Tenhle bod je diskutabilní a to z jednoho důvodu, kterým je rychlost provedení celé akce. Mnoho věci už jde silně z 5.D a mnoho věcí bude doznívat ze 3.D. Pokud si neotevřete energetickým klíčem (ANKCHem) přístup do vyšších rovin nejen Vědomí , ale především Zdroje bezvýhradné Lásky svého Mikrokosmu, budete stále jen tlachat a nevěřit, zažíjte to a budete vědět o čem hovoříme. Může to vypadat jako opět kliše, ale já vám nabízel, že vás to snadno naučím... (úsměv)

Datum: 11.11.2011

Vložil: Emil Brojer

Titulek: Re: Re: Nechápu...

ad1 to přece ještě neznamená, že musejí být ty informace správné...

ad2 pokud jim to opravdu stojí za tu snahu, tak to s tím přesunem někam nebude až tak žhavé. To, co popisujete není v rámci historie nic nového. Vždycky si to tady někdo zkoušel uhrát pro sebe a nemusíme to házet na astrálno - to už je trochu paranoidní...

ad3 Bohužel to vypadá jako klišé. Máme tady menšinové skupiny a jednotlivce co tvrdí, že už je něco jinak a potom je tady většina, která nic nepozoruje. Menšina chce po většině ať přejde na její kejkle, aby se spasila. Celkem klasické postupy v sektařství. Na tohle chytnete vždycky akorát tak sobě rovné a netvrdil bych, že to je důkaz jejich zralosti, jako spíše vychýlenosti nějakým směrem...
A jaké máte reference a výsledky, že byste chtěl mě a kohokoliv jiného školit?

Datum: 11.11.2011

Vložil: LK pro Emila

Titulek: Re: Re: Re: Nechápu...

add1 ....takto když budete vše oponovat, tak se nikam nedostaneme!!! Mě učili, že se vždy stasnoví podmínky za kterých se proces provádí, aby mohl být opakován a verifikován...

add2. ....to byste se divil, Annunaci ajko vývojová linie tzv. Lunární je sice ve vývoji o trochu dále, ale nechce ztratit toto postavení, zvláště když oni sami nemají přiznaný statut božské bytosti (jiskra božího světla) a Kristovské Lidstvo jej má. Díky takovým to otrokům pak mohou dělat a dosahovat, co sami jinak ani náhodou.(...je toho více, ale to není na diskusi, ale přednášky).
add3 ....To co píšete o kejklích jev podstatě pravda, je málo vyvolených, oproti mnoha povolaným..., dále je pravda, že je mnoh těch co něco málo přečetli a jsou z nich "mistři", je mnoho těch co to dělají se zištnými zájmy, ale to by pak nikdo nic nemohl dělat, protože by mu hrozila tato nálepka...!!!
Nepracuji pro reference a výsledky, nenutím své žáky aby o mne vydávali svědectví, nesvazuji je aby stavěli mne a mé učení na piedestál, jsou tací, kteří se dokonce odvrátí, protože jsou zklamaní...!!! Nikoho ale nenutím aby zůstal či aby odešel, říkám jen ať pracují na sobě a jak, když to dělá má osobní výsledky, které jsou opakovatelné a shodné. Je to jednoduché: "Dosáhněte království boží v sobě a ostatní vám příjde návdavkem"... jenže oni všichní chtějí nejprve ten návdavek a ještě k tomu bez práce a osobního dlouholetého úsilí....Tak tohle nechci umět a neumím, protože nechci. Pro snaživého žáka když je potřeba tak se dá zařídit osvícení problému, který není schopen řešit, ale jinak prostě tudy vlak nejede....

Datum: 12.11.2011

Vložil: Emil Brojer

Titulek: Re: Re: Re: Re: Nechápu...

ad1 Budiž, ale z toho co se tu člověk může dočíst si na tu verifikaci berete pořád stejné vzorky populace, tedy lidi, co jsou už v základu někam ujetí a stanovené podmínky jim jen dovolí ujet ještě kousek dál. Až se vám proces povede i na někom prostém a "nenáměsíčném", tak se teprv budete moct bít v hruď. Zatím mi to příjde spíš jako touha udržet si status svéprávnosti...

ad2 Těžko se bavit o něčem, co je mimo dosah většinového vnímání. Mohou dělat co chcou, ale dar svobodné vůle nikomu neseberou...

ad3 Mě příjde, že je až moc těch samozvaných. Každý kdo má stihy má najednou potřebu šířit svoje pravdy jen proto, že mu to hlas v hlavě řekl. Pak příjde někdo, kdo tvrdí, že je to tak v pořádku a že se je tomu třeba ještě více otevřít...Kde to jsme? Tohle je chaos a nic jinýho než čistka z toho vzejít nemůže...
Ale jo, tohle máte ideově v pořádku. Nikdo ryzí to nikdy nedělal pro slávu a moc. Stačilo jít vlastním příkladem a sem tam udělat nějaký ten zázrak. Heleďte, nedělejte ze mě Šmoulu. Pokud by bylo lidstvo tam kde tvrdíte, že je, tak se budou všichní svatí jinak oháněť a manifestovat se, aby otevřeli oči i těm spícím. Proč to tedy za ně všeobecně dělají tlučhuby, to netuším...

Datum: 12.11.2011

Vložil: LK pro Emila

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Nechápu...

add1 ... jste prostý a nenáměsíční? Jeswtli ano zkusme to spolu...!!!

add2 .... pokud lidé spí nemohou uplatňovat skutečně dar svobodné vůle, ale to byste mohl pochopit,že...?!

add3 ....chybou je že mnozí jsou ochotni věřit všemu, protože nemají kontrolní mechanizmi vyvinuté usilovnou a dlouhodobou prací na sobě. To že pracují jak pracují je i pro ně dobré, protože časem jsou konfrontování s vlastní prací... někdy jsou to velice těžké "držkopády", ale i s tím se dá srovnat, pokud to dotyčný myslel poctivě...!!! Víte pane EB/JMM/TM máte základní neznalosti jak funguje pricip kolektivního Vědomí a odkud se do něj přispívá, protože kdyby jste o tom měl povědomí, tak byste věděl, že je něco jiného Kolektivní Vědomí Lidstva a Kolektivní Vědomí planety, Do toho prvního přispívá 3JD(LD) a do druhého 3JT(NVJá) pokud spí a pokud se probudí tak 3JT(V-DT+IST + V-LD nižší)............. dále víte kolik je nás zde (úsměv)?????

Datum: 12.11.2011

Vložil: Emil Brojer

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechápu...

ad1 Já už si svou cestu vybral. Tohle by bylo jen protivení se proti sobě samému...

ad2 Proto se otáčí kolo života, aby je jednou všechny probudilo. A aby si mohli vyvinout skrze usilovnou a dlouhodobou snahu ty své "kontrolní mechanismy".

ad3 Pravda, každý časem dostane co si zaslouží a sklidí co zasel. V tom ale nevidím omluvu pro pěstování spasitelského komplexu. Dělání chyb je učební pomůcka, ale proč je opakovat pořád dokola...Hlavní je, aby se věci nazývaly pravými jmény. Palúšovou a spol. můžete donekončna omlouvat s tím, že to myslí v jádru dobře. To ale nezmění nic na tom, že bude fungovat jako rekrutační středisko pro všechny se stejným náběhem. Když pominu, že s jídlem roste chuť, tak tady budete mít za čas záplavu pomýlených "kontaktérů"...Jeden extrém vystřídá druhý...

Stačí EB, ten zbytek už je vaše přebujelá fantazie. O tomhle dělení kolektivního vědomí nic nevím, ale že má více "vrstev" mi není proti mysli...

Kolik vás je? To nevím. Podle internetových článků asi dost. Co ale vím jistě je, že vám z toho počtu před časem vypadnul jeden velký milovník mladých chlapců. Ten to jistě taky v jádru myslel poctivě...

Datum: 12.11.2011

Vložil: Erien Azarin

Titulek: Re: Nechápu...

Víte, ono někdy lhát sám sobě do kapsy je jediné řešení jak v tomto světě obstát. Možná to nechápete, ale takových jako vy je v tomto světě bezpočet a žít s vědomím že to nebude lepší by znamenalo to rovnou zabalit a vypadnout rychlíkem někam hodně daleko. (úsměv) Jenže ono to přeci není o lži nebo pravdě. Pokud rozumíte alespoň trochu duchovnu, potom víte že víra hory přenáší a je naším zájmem, dát lidem různé úrovně pohledů na současné dění. O tom jaké je pravda a čemu věříme jsme se rozhodli nepsat, protože reakce jsou v tomto ohledu nejen překvapivé, ale pokaždé velmi urážlivé, provázené nejen slovním napadáním. Ono nést kůži na trh je možná krásné, ale i já stejně jako Luděk, Pavel a další, máme svou duchovní cestu a rozhodně nemáme náladu den co den namísto duchovního praktikování odhánět parazity co nemají na práci nic jiného, než být u všeho, kde by se mohla čirou náhodou projevit pravda. Ostatně to je patrně i důvod proč jste tady. (úsměv) Napadat dřív než se něco stalo. Čemu věříme a nevěříme je naše věc a články které tu jsou nevyjadřují naše názory, ale celkové spektrum dění, které s duchovnem v současnosti souvisí. Jestli vám to vadí, obraťte se na zdroje, které jsou u každého článku uvedeny a jich samotných se zeptejte odkud své informace čerpají. Ale nedivte se, když vás pošlou do prdele, protože i oni mají svých Emilů Brojerů víc než dost. (úsměv)

Datum: 12.11.2011

Vložil: Emil Brojer

Titulek: Re: Re: Nechápu...

Lhát sám sobě je jen dočasné řešení. Každý takový lhář si dřív nebo později nabije rypák. Chápu, že je v lidech třeba udržovat naději na lepší zítřky, ale proto se ještě nemusí krmit báchorkama.
Pánové, podle toho, jak se tu prezentujete, byste zrovna vy neměli být ti, kteří VĚŘÍ, ale ti kteří VÍ. Víra je tu hlavně pro ty, co ještě nejsou na nějaké to upřímné ověřování dostatečně zralí...
Ok, vzali jste si na sebe to břímě a jakože vyzobáváte z toho smetí články co se shodují s tím, o čem si myslíte, že je blízko pravdě, které věříte. To je ale blbost, protože to děláte hlavně na základě víry a né znalostí...

Vaše poslední dvě věty mě upřímně pobavily. Ano, vskutku by mě asi poslali do prdele, protože kolikrát ani sami neví odkud to zkopírovali, nebo "dostali". Je to jejich blbost, že kupují zajíce v pytli a vaše, že to dealujete dále...

Datum: 12.11.2011

Vložil: LK pro Emila

Titulek: Re: Re: Re: Nechápu...

Jen pár poznámek aby bylo jasno:
1. Víra je schopnost zaostřovat Světlo
2. Vůle je schopnost generovat Světlo
3.Vědoucnost je výsledkem projevené Lásky, která je všudypřítomná
4. Být všudypřítomný, znamená být vševědoucí ... nebo alespoň Vědoucí

Kdybychom zde prezentovaly skutečné znalosti, tak to neunesete a půjdete se oběsit do rybníka... (úsměv), vedle toho co presentujete vy jako znalosti a poznatky dlouhodobého pozorování jsou naše znalosti a vědění o eony věků dál, jenže nás učili, že presentování znalostí závisí od vyspělosti auditoria....

Datum: 12.11.2011

Vložil: Emil Brojer

Titulek: Re: Re: Re: Re: Nechápu...

Tohle je vaše verze, takže přidám svou:

vůle=síla

záměr, neboli idea=vektor síly

ryzí vědoucnost, nebo lépe moudrost=znalost příčiny a důsledku ve všech aspektech. Souvisí s dřívějším uplatňováním vůle skrze záměry.

víra usměrňuje vůli směrem k vytvoření příčin, ke kterým si nejsme jisti následky, ale z nějakých důvodů očekáváme, že budou prospěšné.

Váš bod 3 a 4 je nekonkrétní chytračení v duchu mystiky a připomíná film Matrix.

Pánové, z prostého konstatování se nikdo věšet nebude. Dokažte své skutečné znalosti skrz analogii ve hmotě a někdo vás možná začne brát vážně. Takhle se jen naparujete coby kdyby. Nemusíte vyzrazovat tajemství stvoření, ono úplně postačí, když ty vaše hlavy o éóny let vyspělejší vymyslí pro nás blbečky nějaký 100% blbuvzdorný "školní pokus", ze kterého nám spadne čelist...

Datum: 13.11.2011

Vložil: LK pro Emila

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Nechápu...

... no to jsem se zasmál, opravdu jste mne potěšil svou snahou převést vše na elementární základy fyziky... no to jste mne dostal. Jako pomůcka proč ne, ale jinak obrovský paskvil!!! Ono si myslet že vím a vědět je opravdu velký rozdíl....!!!
Další to, že znáte příčiny a následky z vás nedělá moudrého, bez osobní zkušenosti jste jen technokrat, popisovač možných dějů a to k MUDRCi má hodně daleko...!!!

Otočme to s tou silou, podle vás je každá síla vyjádřenou vůlí.... vyzkoušejte si jestli to platí pro všechny síly .... můžete začít u svého mužství (smích) No nyní vážně, když si vyzkoušíte rozdíl v "S" a SCH" vibraci podle FB Kabaly budete vědět jaký je rozdíl mezí substantivní silou a schopností. V tom je právě problém, že většina lidí neumí rozlišovat mezi kvantitou a kvalitou v jednom a pak rozdílně v druhém případě...!!!

Víra je o schopnosti manifestace projeveného(požadovaného) viz písmeno "K"
(jinak to není o načteném, ale o vyzkoušeném)

Podle vás chytračení podle mne osobní praxe.... vyzkoušejte "E" ke spojení s kosmickým Vědomím a budete vědět co je všudypřítomnost a jak to váže na vševědoucnost a jak na všelásku....!!! Třeba se pak veřejně omluvíte a hlavně budete vědět o čem to skutečně je...!!!

Ty školní pokusy máte výše a né kvůli padání čelistí, ale pro skutečnou práci na sobě a neplantání nesmyslů, které předvádíte. Mě je zcela jedno, zda veříte či ne, kvůli vám se nenechám zavřít do jakéhosi pokusného zařízení v zájmu čísi národní bezpečnosti, to raději budu pro vás a jiné za truhlíka. Nabídek ze strany jejich služeb už bylo dost, ale bohužel nic neumím, nic neznám, jen si tak pročítám knihy a naparuji se co jsem intelektuálně zvládl... každý si nějak hrajeme, že...??!! (úsměv) Jinak tajemství stvoření mohu zde popisovat hore dole a pro vás to bude ještě ty eony eonů čínštinou. Zde na stránkách(naše články) jsou popsány takové věci, že kdyby jste je pochopil, byl byste zde za génia a neměl problémy se sebou a ani s jinýma (úsměv). No nic, přeji pěkný den a pokoj na Duši.

Datum: 13.11.2011

Vložil: Emil Brojer

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechápu...

A to je přesně váš problém. Melete si furt dokola jako flašinet to svoje a nejste schopen pracovat s jiným názvoslovím než tím svým. Ano, myslet si že vím a vědět je opravdu rozdíl a proto vás znova vyzývám projevte tu svou moudrost na analogii ve hmotě a né na nějakých mentálních bracích.
Však tohle nikde nepopírám. Moudrost=žitá zkušenost. Samotná znalost bez zkušenosti je hodnotou méně jak poloviční. To ale neznamená, že musím pít kyselinu, abych poznal, že to je blbost. Od toho jsou tu ony analogie...

Vy musíte být vskutku nabubřelý blázen, jinak to není možné. Tyhle kabalistické písmena nejsou žáden blbuvzdorný „školní pokus“ pro každého , ale záležitost pro pár desítek z celkového počtu miliard a to ještě s velkým otazníkem. Už to, jak to tady nadneseně a vychloubačně popisujete je samo o sobě důkazem, že jste leda tak opilý vlastní arogancí.

Tak teď jsem se zase zasmál já...Zde na stránkách jsou popsané leda tak věci co jitřily posledních x-let vaší mysl. Nic víc, nic míň...

Datum: 13.11.2011

Vložil: LK pro Emila

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechápu...

S tím flašinetem bych byl opatrný, mohl bych vyměnit váleček a byl byste nahraný (smích). Vy ignorante, copak jste nepochopil že mě nejde o formu, ale především o obsah?! Pokud nejste schopen toto rozlišovat v normálním životě, tak potěš pan bůh vaše okolí.... jste pěkný dáreček Gog + Magog = demagog...!!!
Pokud sílu (kvantitu) například dáte do roviny s kvalitou, vaše výsledky tomu budou odpovídat. Tedy pokud nemáte vypěstovanou schopnost ovlivňovat = řídit patřičné množství energie, projevující se jako síla, tak máte prd a né vůli, jo vlastně můžete ji mít, jenže nic se nebude dít!!!! To vaše nepopírání je docela směšné, protože nejprve hovoříte jako neúmětel a pak jste za znalce pití kyseliny a to má být analogie... uf s vámi je radost diskutovat....

V tom je ten problém, chcete se bavit na rovině znalců a přitom nejste schopen připustit základní podmínky. To tady mám s vámi dělat základní magické kousky, kterých je schopen i takový neúmětel jako je JN a který bude říkat že to je projev čistého světla? Nezlobte se ale takhle já nepracuji. Mohu pro své žáky a následovníky udělat jisté praktiky, které fungují.... ,ale nemám čas vysvětlovat prapodstatu toho co v nich a jak funguje. Zde je to pak o důvěře, že je nezklamu a že po dosažení se to pak sami dozvědí jak to funguje, díky rozšířenému Vědomí, kterého například dosáhli....!!!
Kabalistická písmena naopak jsou blbuvzdorné, protože předpokládají, že dotyčný jedinec ovládá alespoň elementární znalosti a praxi živlů, umí je sjednocovat do tvůrčí dynamizace. Pokud tohle milý příteli neovládáte, tak jděte na hnůj si hledat tučné červíky.... to je prostě moje analogie k vašemu neúmětelství. Nejde o to, že to neovládáte, ale že chcete poučovat a jste přitom mimo mísu. Možná že jsem vychloubačný vaším směrem, ale co mohu jinak na vola, který si myslí o sobě jakým je v tom svém stádu plemeným býkem...???!!! Nechci vás urážet, jem mne napadla tahle analogie v praxi (úsměv)

Poslední odstavec vás opravdu deleguje do analogické souvislosti s bubnem či tamtamem. Jste díký své vnitřní prázdnotě obalem ničeho, ale krásně duníte do prostoru. Kdybyste jen desetinu toho co tam je zvládl v praxi jste uznávám zde na zemi jako Génius, dosáhl byste tolik v každém oboru zde na Zemi, že byste mohl být opravdovým velikánem. Nepotřeboval byste na to tolik času a životů jako kdybyste například dělal praktickou kabalu. Zde se jde přímo na věc k dosažení Království Božího v Sobě. Již několikátý den bojuji sám se sebou zda zveřejnit co je to světelný klíč = ANKCH v Mikrokosmu a jak je aktivizovat, ale díky právě takovým pitomcům jako jste vy, váhám. Omlouvám se za toho pitomce, ale nenašel jsem jiné přiléhavější označení vašeho vnitřního stavu k tomu o čem zde jako že diskutujeme....!!!

Datum: 13.11.2011

Vložil: Emil Brojer

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechápu...

:D To už snad není pravda. Chlape mi z vás praskne bránice. Přidejte si za ty své bludy kolik vykřičníků chcete, ale na obsahu to nic nezmění. Jste slepý jako krtek a kopete kolem sebe jako někdo v poslední smrtelné křeči.

Vy máte jediné štěstí, že se dá vymluvit na zralost žáků, protože jinak byste byl nahraný jak po stránce kvality, tak kvantity.

Vy jste nezvládl ani první kapitoly Brány od Bardona natož zbytek, jinak byste nevyměšoval tento diskuzní hnůj. Jste vychloubačný nejen mým směrem, ale i celkovým směrem. Prostě jste po živlové stránce naprostý mimoň.

Můj poslední odstavec byl myslím naopak trefou do černého. Přestaňte se spoléhat na to, že máte patent na to, co je pravda a co ne. Dovolím si vyjímečně udělat věštbu:

Do dvou měsíců se vám otevřou oči a poznáte svou vychýlenost i její důsledky. Odvrátí se od vás zbývající přátelé a kdokoliv koho byste nazval rodinou. Chvíli potrvá, než příjdete na to, že není chyba mimo vás ale ve vás. Pokud nebudete schopen a ochoten pohřbít svou vychýlenost, tak skončíte jako bloud žijící v domnění, že mu chce každý ublížit. Chodící stín...

Dělejte jak uznáte za vhodné. Máte zaseto...

Datum: 13.11.2011

Vložil: LK pro Emila

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechápu...

.... ha , zde někdo dostal přímý zásah do oblasti ješitnosti (smích)

...co jsem zvládnul a co nechte laskavě na hlavě, hlavně si srovnějte aktivní živly jak vzduch , tak především oheň a nebalamuťte.... tohle platí možná na vaše kofry, ale na mne ne.

... pokud vaše věštba je z oblasti elementárního živlového ovliňování, dejte pozor abyste měl dost Země, abyste měl čím hasit. Jinak hokusy pokusy s elementárama se nějak mijí u jiných natož pak u vás, takže pozor na jednu věc: je něco nastaveno na zastavení jakéhokoliv útoku, pokud se o něco pokusíte, poznáte v praxi mojí neschopnost v automatických režimech. Jinak jste pěkně drzej na svou postavu a dosažení, už začínám mít dost takových to neumětelů a asi bude potřeba dát trochu za vyučenou pane René Koukale, alias Tomáši Marný. Ty vyše zvědné hrádky jsem vám toleroval, poslední útok jsem jen odvrátil , ale po tomhle dost, jděte raději prodávat konzervy, magnetické náramky a pitomosti o duté zemi vy dutá hlavo... :-)

Kombajn na vás je již připraven....

Datum: 13.11.2011

Vložil: Emil Brojer

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechápu...

Dost bylo řečí. Udělejme si výchovný týden...Na konci si tady můžeme skontrolovat kdo přišel o věneček a kdo ne...

Marného z toho vynechte. Ten by k tomu přišel jako slepý k houslím. Už mě unavuje neustále opakovat, že EB je EB a né JMM, TM ani XYZ...


Žně mohou začít...

Datum: 14.11.2011

Vložil: LK pro Emila

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechápu...

Jste nemocný člověk a měl byste se léčit na psychiatrii....Příjdete a chováte se jako spratek a pak ještě vyhrožujete. No pokud tedy potřebujete nějakou výchovnou lekci přijeďte k nám a dostanete přesně co potřebujete. Samozřejmě pokud chcete a budete si hrát na Čáryfuka, no prosím, ale abyste měl dost karmických bodů k této hře. Pokud jste takový hrdina pošlete svou fotografii a adresu bydliště, uvidíme jak na tom pak budete v praktické analogické souvislosti. Schovávat se za nic neříkajícím nikem je tedy hrdinství.Pokud tak učiníte nebo se přihlásite na skype s kamerou, začnu vás brát vážně, jinak jste opravdu případ pro Chocholouška.Žně začali 28-29.10.2011, máte zpoždění... Pokud nepřestanete nekonstruktivně diskutovat a nebo vyhrožovat, začnu vás opět mazat (úsměv)

Datum: 13.11.2011

Vložil: Erien Azarin

Titulek: Re: Nechápu...

Pokusil jsem tu něco naznačit, ale celkem rozumím tomu že náznaky v tomto případě nic nezmohou. Víte, neustále a dokola je potřeba opakovat, že vidím vždy jen to na co se dívám. Ostatně většina náboženství a současných duchovních trendů je toho jasným důkazem. Vesmír je tím čím je a z našeho pohledu se tu neustále perou dvě pojetí. To první je čistě materiální, které neustále používáte, a to druhé je duchovní. Duchovní vysvětlení je naprosto odlišné od materialistického a opravdu těžko lze člověku bez náležitého vhledu cokoliv z toho vysvětlit. Můžeme tu psát horem dolem a přesto budeme v samotném důsledku vysvětlovat proč jsou dvě kolečka více než jedno. Tyhle články, ač se to může zdát málo pravděpodobné, obrací lidskou pozornost ke světu, který před drahně let opustili a věřte nebo ne, je to přirozená cesta, protože dříve než vaše vědomí pohne větvičkou, musí pochopit, že jí pohnout může. To znamená že v okamžiku kdy by se projevila vyšší rovina reality, která není postavena na pevných fyzikálních základech, bezpočet lidí by nechápalo, jak je možné že jablko nepadá na zem, když si to vědomí přeje a žádná gravitace s tím nic nezmůže. Posunuto o něco dále to znamená, že v okamžiku, kdy je vědomí nadřazeno fyzikálním zákonům, přestává nám známá realita existovat. Tedy padají všechny společenské normy a ukazatele, protože vše je podřízeno pouze vůli. Jistě si uvědomujete, že by společnost jako taková přestala existovat, a jistě i chápete, co by to v případě bezpočtu současných myslitelů znamenalo. O tom jestli je změna možná nerozhoduje člověk, ale síly, které jsou napojeny na jakýsi centrální plán vývoje a logicky to jsou bytosti z nejvyšších rovin stvoření. Ti ostatní se snaží jen zachytit nit událostí a ukořistit si pro sebe nějaký ten díl zásluh a případné povýšení v řádu bytostí. Jedny tím že získávají moudrost a učí se vést méně rozvinuté, jiní tím, že si je snaží podmanit a zotročit. Když budete číst zde prezentované články, jistě v nich najdete spoustu dobrých myšlenek, které nejsou od nás, ale součástí poznání ostatních. A není naším právem soudit, v jakém kontextu jsou tyto myšlenky získány a presentovány. Nakonec i každé kuře jednou pochopí, že na hromadě hnoje najde nejvíc červů. Nám se to nemusí líbit, ale potom nejsme schopni za rovinou projevenosti spatřit záměr Stvořitele, který tu je neustále přítomen a já, stejně jako i Luděk a další chápeme, že věci se dějí z nějakého důvodu. Nechtít nic vidět jen proto, že žiji s pocitem vševědoucnosti, by znamenalo nechápat, že záměr tu je pro všechny živé bytosti, nikoliv jen pro mě samotného. A jak možná víte, pokud jste četl pozorně v bibli, tak Stvořitel chce do svého svatého města pozvat všechny, tedy nejen učence s diplomem z Harvardu. Nechceme a nehrajeme si na svaté, ale dáváme sem odkazy na články, které s oním obrazem za tím co je vidět nějak korespondují. Dávat sem články o tom, že nám nad hlavou létají čoudící letadla, a zemětřesení v Turecku je trest vyvolaný tektonickou zbraní je do nebe volající ubohost. Ne proto že to není pravda, ale proto že moc dobře víme jaká svinstva jsou lidé schopni napáchat. Proto ta svinstva ještě nemusíme na těchto stránkách propagovat a radovat se z toho, že jsou lidé kteří se neštítí ničeho. Není v našem úmyslu těmto lidem pomáhat a věnovat energii lidí, kteří si přichází články na Rahuntu přečíst. Pokud to nechápete a myslíte že je to špatně s tím že nás obviňujete z nevědomosti, bude to možná chtít se vydat po cestě, na které nás najdete a ne po cestě, která nás má odstranit. Tak snad se opravdu nakonec sejdeme u džbánku dobrého vína a ne u svatého Petra před soudním stolcem.

Datum: 13.11.2011

Vložil: Emil Brojer

Titulek: Re: Re: Nechápu...

Tohle dělení na materiální vs duchovní si dělají extrémní zastánci obou stran sami. Hádejte ke kterému táboru patříte vy...
Naopak, kdokoliv kdo v minulosti mohl skutečně něco říct a předat byl schopen prolnout elegantně oba směry a osvítit obě strany. Vy jste tady těžce utopení ve svých vizích a držíte se jich tak křečovitě, že pro vás hmotná realita neznamená nic.
To co jinak popisujete má vcelku hlavu-patu, jen ta poslední třetina komentáře je zase až moc samoúčelná. Inspirace se dá nalézt cca všude, ale vždy se to odvíjí od nastavení jedince. Máte takové, co se skrze analogii inspirují kopkou hnoje k čemukoliv jinak nesouvisejícímu a pak máte takové, co věří, že samotná kupka hnoje má tu schopnost osvětlovat rozum tímhle směrem. Ale o tom hnoji to není. Je to pořád o té oduševnělé makovici co na něj hledí...Dejte si to dohromady s tím svým zarytým naznačováním cesty ostatním...

„Když budete číst zde prezentované články, jistě v nich najdete spoustu dobrých myšlenek, které nejsou od nás, ale součástí poznání ostatních. A není naším právem soudit, v jakém kontextu jsou tyto myšlenky získány a presentovány.“

Houby s voctem, vaším právem je soudit a posuzovat odkud kdo čerpal a jak to poskládal. Posuzovat a odsuzovat je rozdíl...S tím druhým je problém, protože k 100% spravedlnosti rozsudku by byla potřebná znalost všech příčin, které vedly autorovu ruku. Touhle schopností asi neposlouží nikdo, takže je to zráta času...

Jste stejně umanutý jako kolega. Nikdo vás přece nenutí tady dávat konspirační kachny ze světa. Osobně ten styl propagace co popisujete taky moc nemusím, ale když už by to někdo zvládnul dělat věcně, objektivně a bez zaujetí, tak proč ne...Informovanost je dobrá věc...

Datum: 13.11.2011

Vložil: Erien Azarin

Titulek: Re: Re: Re: Nechápu...

Já se nemusím přiklánět k žádnému názoru. Hmota je pouze nižší úroveň duchovních vrstev, takže problém spočívá pouze v úrovni chápání a vnímání. To že se tu snažíte nás školit z dětinských vědomostí značně snižuje váš kredit znalce, který kolem sebe utváříte. Stejně tak bychom asi narazili na mnoha dalších otázkách, které považujete za své jedinečné vědění. Hrubě se pletete v tom co si myslíme a proč to děláme a stejně tak i v tom, co od toho očekáváme. Z Osud.cz si pamatuji ony způsoby, každou reakci obracet proti pisateli a napadat jej z nevědomosti a posléze urážek při snaze své stanovisko obhájit, aby mohl být vyhozen. Tohle tu ale už opravdu nehodlám praktikovat. Pokud potřebujete někoho na hádání a věštění, potom tyto stránky určitě nebudou pro vás. Tedy aspoň ne osoby které se snažíte oslovit. Hrajete si svou hru a máte tu k tomu dokonce prostor, protože i vaše snažení patří k celkovému spektru událostí. My se nad tím nepohoršujeme a už jen s úsměvem sledujeme, jak se snažíte probudit naše ego k reakcím, které se k duchovnímu konání nehodí. Berte nebo nechte být, vaše volba je vaším světem. My do něj nepatříme a nemusíme mu ani rozumět. V tom spočívá jedna z rovin poznání. Člověk nenese zodpovědnost za ostatní. To se mu snažil Ježíš naznačit výrokem: "kdo z vás by chtěl být prvním, nechť se stane posledním". Všichni hlupci si myslí, že to je konec řady před branou do Ráje. Jenže ta poslední bytost která zůstane když všechny odečtete budete vy sám. Tedy ten kdo by chtěl být prvním, ať hledá kým je on sám. Pokud se vám to povede, bude to úžasný zážitek pro nás všechny a proto vám přejeme mnoho úspěchů na vaší vlastní cestě.

Datum: 13.11.2011

Vložil: Emil Brojer

Titulek: Re: Re: Re: Re: Nechápu...

Nezlobte se, ale o božím plánu víte kulové. Jinak byste věděl, že existuje zákon analogie. Hmota je možná nižší úroveň duchovních vrstev, ale pořád zrcadlí jejich principy. Vy na toto z vysoka kašlete a proto se pořád točíte v bludném kruhu. Pořád máte pocit, že vám někdo ubližuje atd...

Platí pro vás to samé, jako pro kolegu, jemuž jste práčetem. Do dvou měsíců budete mít jasno...Dělejte jak umíte a snažte se neopakovat chyby minulosti...

Datum: 14.11.2011

Vložil: Erien Azarin

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Nechápu...

Odpověděl jste si sám. Není k tomu co dodat. Když čtu co píšete, vždycky si vzpomenu jak těžké pro mě bylo si v duchu udržet klid a nezačít okamžitě reagovat stejně zlostně a stejně nevědoucně. Ale tohle drahý příteli je váš boj, v němž jako v zrcadle vidíte sám sebe. Já nemám nic co bych vám mohl ukázat. Pouze pokoru, slušnost a odpuštění. Naše duše je nekonečným zdrojem tvoření, a to čím jsme je odraz naší vůle. Když sám do sebe budu zasévat nenávist, stanu se tou nenávistí. Když do sebe budu zasévat opovržení, stanu se tím opovržením. Ale když do sebe budu zasévat odpuštění, stanu se pro všechny odpuštěním. I pro vás, aby se vám lépe šlo a mohl jste dalším a dalším lidem nastavit zrcadlo poznání sebe sama. Šťastnou cestu.

Datum: 11.11.2011

Vložil: LK

Titulek: ...chápu

patriotismus ke svému městu a místu, ale někdy více objektivity by nezaškodilo (úsměv). Když provedete to co se píše v článku Fevy, jste spíše v prostoru města Zvolen a města Krupiny. Je zajímavé, že podle slavjansko-arijské semantiky, by odpovídalo Zvolenu - zvoliť, zvať + lenu, leno, leni .... volně přeloženo".. toto je to město vašeho dědictví od nás..." a u Krupiny je to od slova "krupnyj" = velký, velké. Mohl bych podrobněji ukázat zaměření na toto místo i z hlediska zvuku, ale to není potřeba... důležité jsou jiné aspekty tohoto výše napsaného. Vše bude vyjeveno později při aktivaci 12-ti Srdcí Člověka i Země...!!!

Datum: 11.11.2011

Vložil: Erien Azarin

Titulek: Re: ...chápu

Také se musím nad tímto textem pousmát, ale beru jej s nadhledem. Dnes ráno jsem zapálil svíčku za všechny lidi tohoto světa, ty kteří odejdou protože mohou i ty ty kteří odejdou proto, že musí. Mluvil jsem před chvilkou s Luďkem a při té příležitosti si vzpomněl na jednu starší příhodu. Říkal jsem si, že si ji nechám až nastane vhodný okamžik, protože některé věci se dají pochopit právě tehdy, když nastane jejich čas.
Bylo to v noci a hlavou jsem si proháněl myšlenky o všem možném. Čas od času mi ze tmy nad hlavou problesklo ono nádherné vědomí s nějakou poznámkou o složitosti věcí, které si děláme sami složité tím, že o nich složitě přemýšlíme. Jo, vím co mysl dokáže a jak snadné je se zamotat v tenatech vlastních představ. Pozvolna jsem upadal do blaženého stavu a ještě stále zkoumal v čem tkví podstata veškeré podstaty. Napadla mě myšlenka, jak bude vypadat svět o kterém všichni mluví a který už nepozná tmu, protože vše bude zahaleno nekonečným množstvím světla. A tehdy mi řekl onen Kouzelník prostupující vědomím všech věcí: "pojď, něco ti ukážu". Cosi ve mě sebou trhlo a kolem se mihl záblesk jako by zrovna začala bouře, jenom hrom nějak nenásledoval. Spíše naprostá až hmatatelná tma.
Řekl jsem: "nic tu není".
A hlas na to: "dívej se":
Tak říkám: "dívám se, ale nic nevidím".
A Kouzelník odvětil: "zavři oči a podívej se pořádně".
Tak jsem zavřel oči a začal se soustředit na svět kolem. Bylo to zvláštní protože i teď byla všude kolem tma. Opravdu podivná, protože bych ji nazval křišťálovou. Tak byla temná a čistá zároveň. A pozvolna z té tmy začínali vystupovat hvězdy. Ale jiné hvězdy, než které známe na noční obloze. Každá z nich měla jinou barvu. Jako by se tam v dálce v podivuhodných obrazcích rozpadla a promíchala duha. Nebyla to však světla v pravém slova smyslu. Byl to rej barevných bodů a z každý z nich představoval cosi nevyslovitelného, hlubokého a mocného.
Obraz se stále projasňoval, ale jinak než si lze představit, protože z té čiré a křišťálové tmy pozvolna vystupovali různé věci. Ale bez toho aniž by na ně dopadalo jakékoliv světlo. Všechno to co bylo vidět vycházelo přímo z nich. Nikdy jsem nic takového neviděl, ani barvy které si snad nelze představit. Nedá se to ani popsat, protože věci se stávaly zřetelnými právě skrze onu křišťálovou temnotu, ze které vystupovaly zhmotněné sami sebou. Vše bylo jasné a zřetelné aniž by na to dopadl byť jen jediný světelný paprsek.
Bylo to cosi úžasného a nepochopitelného. Bylo mi řečeno že světlo Stvořitele je všeprostupující a všechny věci se rodí z jeho podstaty. Není to světlo které by oslnilo vaše oči, protože ty jej nikdy neuvidí, ale je to světlo skrze které prožijete vše, cokoliv je součástí vaší přítomnosti. Chtěl jsem to napsat dnes, protože je to možná důležité.

Datum: 11.11.2011

Vložil: LK pro Eriena

Titulek: Re: Re: ...chápu

... milý příteli, napsal jsi to velice pěkně, ale mám dojem, žes nenapsal vše...!!! Prosím doplň celou info o Světle a Klamu, který je nyní tak okázale presentován jako obrazy nynějška.... Předem díky

Datum: 11.11.2011

Vložil: Erien Azarin

Titulek: Re: Re: Re: ...chápu

Tak ti děkuji za důvěru a pokusím se myšlenku doplnit. Je přirozená snaha lidský vzestup ovlivnit skrze tělesné vnímání. To jsou všechny formy projevenosti procházející našimi smysly, ať už jako zvuk, obraz, nebo dokonce hmatatelná skutečnost. Celkem přirozeně tu platí, že pokud chceme rozpoznat pravdu, je dobré hledat zdroj, tedy příčinu naší vlastní proměny. Znamená to informace pramenící ze zdroje, na který se napojujeme skrze sebe sama, nebo jakýkoliv nulový bod, vedoucí ke zdroji. Ať už je to náš vlastní nebo střed Gaji, nebo nulový bod všech nulových bodů. Snaha prezentovat příchod spasitele je zjevnou snahou předvést lidem šarádu, která má lidem vnutit vnější pomoc a tedy stvořit dluh vůči entitě, která si lidstvo tímto hloupým trikem zaváže, aniž by cokoliv vykonala, protože vše se děje samo od sebe na základě plánu Stvořitele, o které docela jasně hovoří i Ježíš. Tedy podívejte se na nebeské ptactvo, které o nic neusiluje a přesto se mu dostává všeho co je k životu potřeba. Stejně tak i každý člověk získá to co potřebuje, pokud se obrátí na skutečný zdroj života, a nikoliv na Annunackou šarádu s příchodem spasitele. Myslel jsem, že lidé jsou chytřejší, ale asi to nebude tak úplně pravda.

Záznamy: 1 - 27 ze 27