O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Anjelská.sk: novinky dne (11.3.2012)

12.03.2012 07:59

11.3.2012 - Minúty bežia, človek. Rozhodni sa srdcom, tu a teraz, hovor pravdu a buď sám sebou, svojim sveteľným ja. Je čas ... lásky, zdieľania a pokory zo srdca. Je čas byť zodpovední a prevziať zodpovednosť. V sekcii Féwa je vložený odkaz. V sekcii Mayovia je vložený dnešný výklad.

 

 

Féwa 10.3.2012 - klik pre video

p5042996

 

 

11.3.2012 5 MEN SÍLA VEDENÍ VYŠŠÍ VIZE MODRÝM VEDOUCÍM ORLEM

 

glyph_eagles

 

DNES JE DOKONALÝ ČAS VZNÉST SE K VYŠŠÍMU DUCHOVNÍMU STROPU PRO POHLED DO

VYŠŠÍ PRAVDY

 

Požadavkem představivosti je otevření se vizím. Skutečné vize odkrývá na určité úrovni veškeré SVĚTLO a to, co leží níže, je iluzorním obrazem pocházejícím ze světa astrálních iluzí. Dnes se učíme rozeznávat halucinace od reálného vidění a přestaneme využívat informace z roviny astrální. Dnes budeme opatrní a ostražití. 

 

TRANSFORMACE STÍNU

Naučte se udržovat rovnováhu mezi prací, odpočinkem, spánkem a výživou. Myslete na sebe! Následujte své osobní vize, plány a sny. Podívejte se na své záměry a sliby lidem, z hlediska vyššího účelu, kterým je rovnováha. Naučte se brát i dávat. Zamyslete se, zda vaše horlivost vám nebrání v dalším rozvoji. Jestli si neberete na svá bedra zátěž ostatních. I když prší, řekneme magické slůvko „děkuji“. 

 

Vědomí, iluze, vize…..

 

Pole Energie definované symbolem MEN, se vyznačuje nejvyšším duchovním obsahem. Žádná lidská bytost nemůže žít beze snů. Každý potřebuje vizi, aby mohl vyřešit chaos a udělat pořádek v každodenním životě. Pokud nám chybí vize, honíme se na ILUZÍ. V nejkrajnějším případě - chybějící vize - padneme do závislosti na druhých. Staneme-li se středně silnějšími – ztrácíme svoji suverenitu.

 

Pouze tehdy,dosáhne-li váš duchovní růst brány srdce, do vašeho pole začínají proudit perspektivní vize. Síla MODRÉHO ORLA vynese vědomý cíl do popředí. Dny MEN jsou dolem spirituálních informací, sahajících daleko do budoucnosti. OREL otevírá kanály vizí, ze kterých se Vědomí plně vyzrálého člověka kontaktuje s vyššími rovinami. Tato osoba se přestává zabývat maličkostmi, starostmi o budoucnost, ztrácejíc čas neproduktivními spekulacemi. Moudrost ORLA zašle včas zprávu, jak překonat nepříznivé období.

 

Jestliže váš život stále zeje prázdnotou, jestli vám ustavičně chybí cíl, jestli stále registrujete prázdné přebíhání, spojte se s ORLEM a poproste tohoto obra, aby vám pomohl vybudovat magický most do světa vizí. Bez motivace zanikne každá chuť tvořit. Dovolte MODRÉMU ORLU spojit vás s vaší geniálností, dovolte, aby jeho Energie probudila vaší duši. Dnes vidíme, jak dalece jsme nezávislí. To, co budeme dělat dnes, odráží naši velikost. Dnes dáme pod lupu náš bolestivý egocentrický svět. Dnes se staneme sami sobě nejvyšší instancí, nebudeme vykonávat cizí příkazy. Dnes nepodlehneme psychóze strachu o zdánlivě ohroženou budoucnost.


5. VEDOUCÍ TÓN SMĚRU SÍLY VEDENÍ

Jen lidská dlaň, může otevřít brány do nitra. Přehoupněte se přes hvězdná vrata, vzneste se vysoko a pronikněte do svého srdce. Otevřete zevnitř dveře vedoucí do Středu, abyste po navrácení na Zem, mohli překročit jeho práh. Pronikněte hluboko do svého Křišťálového Srdce. Co tam vidíte? Je tam NOVÝ POČÁTEK? Jaké jsou záměry a plány vašeho srdce? Jak vypadají vaše osobní vize z pozice vašeho Středu? Využijte jeho moudrost a vstupte na dráhu vedoucí k pravdě – k poznání vaší Hvězdné povahy. Vyšší pravdu naleznete na Zemi. Díky přijmutí svého lidství a pozemského Bytí, objevíte smysl a moudrost NOVÉHO Vyššího Bytí.


Vraťte se do STŘEDU a vneste více SVĚTLA do vašeho fyzického těla. Odkryjte Světlenou stezku vycházející z vašeho svatého Středu. Jestliže přestanete přemýšlet kdo jste a kým byste mohli být, stanete se pravdivým JÁ. Zůstaňte tichý a skromný. Nezabývejte se tím, co říkají ostatní!


VY JSTE STŘEDEM VLASTNÍHO VESMÍRU

VY JSTE MISTREM SJEDNOCENÍ S VAŠÍM STŘEDEM

 

Tón PÁTÝ je autoritou Vlny – z této pozice vychází nejdůležitější impulsy a obsahy. PĚTKA symbolizuje CENTRUM KRISTA, spojující řád duchovní s pozemským řádem. Zde se shromažďují všechny síly, potřebné realizaci vyznačenými v pozdějším období. PĚTKA reprezentuje harmonický pořádek ve světě organické hmoty. PÁTÉ pozici připadá vyjímečná role – bude možná realizace konkrétních aspektů vzorců zadání. Tón PÁTÝ představuje nástroj potřebný k plnění úkolů. I když tento den není spojen s žádnými dramatickými událostmi, přesto PĚTKA může být výrazně hmatatelná pro osoby vysoce citlivé.

 

Autor Monika Czyrek https://monikaczyrek.blogspot.com/

Překlad Lenka Sýkorová

 

Diskusní téma: Anjelská.sk: novinky dne (11.3.2012)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.