O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Anjelská.sk: novinky dne (20.3.2012)

20.03.2012 20:58

20.3.2012 - Spomeň si kto ťa priviedol na Zem. Kto je tvojou Zemou človek. Vzdaj úctu princípu ženy, Zeme a tvorenia skrz srdce. Tu a teraz precíť svoje spojenie srdcom. Sme jednotou, ktorou sme. Na nás je aké to bude "zajtra". V sekcii Féwa je vložený dnešný odkaz. V sekcii Mayovia je vložený dnešný výklad, ktorý zas a znova nádherne zjednocuje všetky informácie, ktoré pre vás prinášame. V galérii Féwa je vložených 7 strán aktuálnych kódov.

 

 

 

Féwa 20. 3. 2012

 

Odovzdávam dnešný odkaz a súčasne prosbu o veľké poďakovanie sa Matke Zemi. Prebieha liečenie a dočisťovanie lásky láskou. Poďakovanie sa Gáji za všetky jej materinské dary. Poďakovanie sa princípu ženy...poďakovanie sa matke. Prosím všetkých mužov, aby dnes vložili do Zeme /do hĺbky predlaktia/ krištál. Je na Vás, ktorý si vyberiete. Je potrebné ho predtým umyť studenou vodou. Pred vložením do Zeme - Zemi i kryštálu poďakovať. Je to poďakovanie sa láske očistenou láskou cez kosti a kĺby Zeme - jej krištály i stredový krištál tvoriaci jadro. Krištál vložte na miesto, ktoré je Vám blízke. Vaše srdce Vám ho ukáže.

 

Malý kamienok - krištál môžu vložiť do Zeme - na svoje vybrané miesto i ženy. Cez ich energiu matky je prepájaná energia ich maličkých a malých synov.

láskou a poďakovaním sa za Gáju

 

Féwa

 

Prijala som pre nás toto poďakovanie sa žene a Zemi :


Milovaná žena, matka, matka Zem, 

ty ktorá si ma prijala,

ty ktorá ma živíš, 

miluješ bezpodmienečnou láskou. 

Ďakujem ti, dakujem ti, ďakujem ti.

Vzdávam ti úctu, poklonu a poďakovanie. 

Svoj krištál srdca spájam s tvojim,

aby sme jednotne tvorili už len lásku láskou. 

 

Amia

 

 

20.3.2012 1KAN KLÍČENÍ TALENTU MAGIE ŽLUTÝM MAGNETICKÝM SEMENEM

 

4

 

KAN – Vlna SEMENE – SÍLA ROZKVĚTU

DNES JE NEJLEPŠÍ ČAS VYUŽÍT NAŠE SCHOPNOSTI

 

Vlna SEMENE vám pomůže odhalit vrozené schopnosti a uvěřit ve vlastní síly.


20.3.2012 den Jarní rovnodennosti v 6:14 začal velmi důležitý proces transformace. Vešli jsme v 9ti měsíční období PŘEMĚNY DNA, a zároveň celého našeho těla ( je možné to přirovnat k těhotenství). Naše těla se mnění z podstaty uhlíkové na křemíkovou.

 

Vlna SEMENE, může být velmi horkým obdobím, jelikož se zde shromažďuje deset galaktických portálů, jejichž energie může vyvolat velký rozruch ve vašich osobních přesvědčeních. Díky tomu se zvyšuje síla dopadu na náš pozemský život. Zde se také zamyká třetí zámek ČASU, plnící primární funkci v oblasti transformace a přeměn. Jeho patronem je ŽLUTÁ HVĚZDA, čili síla Disciplíny, Etikety, Krásy. Program Nebeského Zámku, to je také vaše grafika. Podívejte se na to pečlivě. Podívejte se na své pocity a zkušenosti jako na jarní úklid svého nitra. Nenechte se zmást starými triky a vystoupeními trenéra STARÉHO ČASU, který bude dělat všechno možné, aby zasel strach, pochybnosti, bezmoc, úzkost.

 

DNES JE DOBRÝ DEN OČISTIT STARÉ VZTAHY A NAVÁZAT NOVÉ

SEMENO – TO JE MAGIE KLÍČENÍ, RODINY A SEXUÁLNÍ AKTIVITY

 

Dnešní situace nás vyzývají, abychom používali naše osobní schopnosti. Dnes se osvobodíme od omezených pohledů a nedovolíme, aby naše talenty ležely ladem. Do dnešního dne jsme čerpali pouze ze zkušeností jiných lidí, ale nyní ukážeme naše vlastní poklady.

 

TRANSFORMACE STÍNU

Představte si, že vaše životní problémy, vám chtějí pomoci osvobodit se od iluze bezpečí. Odvažte se využívat nových příležitostí. Zbavte se nadměrné opatrnosti -nevýhody, jímž čelíte využijte. Probuďte v sobě pole snů a přání.

 

KAN – ŽLUTÉ SEMENO

 

Cíl, schopnosti, příležitosti…..


Dny označené KAN bolestně odhalí všechny nedbalosti, tím že nerozvíjíme svoje přirozené schopnosti, nevyužíváme životní příležitosti a jedinečné možnosti. Země je evoluční fáze, v které jsme povinni zdokonalovat naše Hvězdné SEMENO. KAN klade důraz na všechno, co je Božské a co nejvíce v sobě přehlížíme. Ten, kdo sleduje iluze a zanedbává svoje poslání, uvidí ve dnech ŽLUTÉHO SEMENE bolestný obraz svých činů. Na rozdíl od těch, kteří se řídí moudrostí svého srdce, energie KAN podpoří zápalnou silou, nasměruje ho k cíli, ukáže výsledky práce a odkloní zadání inkarnace, které jsme si sami vybrali.

 

Těm, kteří zjistí, že jejich síla je výrazně utlumená, je doporučeno věnovat zvláštní pozornost informacím, které přináší pole ŽLUTÉHO SEMENE. Díky tomuto jednoduchému kouzlu se před vámi otevře duchovní pole, nabízející okamžitou pomoc v jakékoliv situaci. Síla KAN je obsažená v každém TEĎ, vždy se objevuje v pravý čas, přináší nejvyšší energetický obsah a je velmi progresivní. Obr KAN vás nikdy nezklame, když jste v nouzi – podsune vám to nejlepší řešení, ale musíte ho k sobě vědomě přivolat.

 

1.MAGNETICKÝ TÓN TRANSFORMACE SÍLY PŘITAŽLIVOSTI

 

Otevřete srdce BEZPODMÍNEČNÉ LÁSCE. Dovolte, aby se ve vás dokončil posvátný akt SJEDNOCENÍ. Poslouchejte v sobě vibrace vašeho vlastního JÁ. Poslouchejte uklidňující vibrace JEDNIČKY. Vnikněte hluboko a vědomě do svých hlubin. Zažijte nepopsatelný žár BEZPODMÍNEČNÉ LÁSKY. Před vámi je počátek NOVÉHO. Staňte se sami sebou! Buďte cele ve svém pozemském vtělení, které umožňuje růst vašemu Světelnému Tělu.

 

Objevte tajemství paradoxu odděleného JÁ v JEDNOTĚ Bytí! Vy jste iniciátorem NOVÉHO! Vy jste JEDINÍ, kdo může nalézt cestu. Vy jste jednoznačně výchozím bodem i korunovaným koncem! Možná se budete cítit osamoceni, odpojeni od Zdroje. Jestli ano, podívejte se na sebe v JEDNOTĚ vašeho Světelného Těla. Představte si sebe, jako JEDNO SPOLEČNÉ SRDCE.

 

VY JSTE MOUDROST, KTEROU HLEDÁTE

 

Tón PRVNÍ přestavuje PRASÍLU, což znamená, že je přiřazen ke Zdroji nebo také formaci, která v dané chvíli je Zdrojem. Jeho síla je zaměřena na vytvoření OHNISKA, nebo jinak na přípravu zářivého CENTRA dle invokace DUCHA ve hmotě. Zde se nachází síla startu – zahájení Evoluce.


Obsah spojený se Zdrojem bude odhalen pouze po spojení Tónu s Pečetí.Tón Magnetický přestavuje zde Prazdroj - původní Zdroj, ze kterého vycházejí všechny další impulzy v poli definovaném Pečetí.

 

V Energii Tónu JEDNA se objevuje počátek NOVÉ etapy. Téma Pečeti dne se stane programem realizovaným v příštích 12 dnech Vlny.

 

Autor Monika Czyrek https://monikaczyrek.blogspot.com/

Překlad Lenka Sýkorová

 

Diskusní téma: Anjelská.sk: novinky dne (20.3.2012)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.