O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Anjelská.sk: novinky dne (22.2.2012)

23.02.2012 08:47

Jedinou Vašou cestou je snaha byť iný. Ukončiť svoj vnútorný boj pochybností a kladenia si viny. Vaša rozporuplnosť názorov, trhajúca Vašu jednotu je len výživou nízkych vibrácií. To si prosím uvedomte. Že sila je vo Vás a siaha až za hranice tejto dimenzie. Lebo aj tu je svetlo, ktoré nevidíte. Podanie si ruky, objatie, dotknutie sa čela a srdca - múdrosti a lásky. To je Vaša cesta. Vaši univerzálni rodičia to vedia a snažia sa Vám Vašu cestu do jednoty ukazovať. Teraz už nie je čas na kompromisy. Nie je čas hľadať zlatú strednú cestu. Treba konať. Nízkosť energií, ktoré Vás chcú zadržať stavia na negativite. Slnko, ktoré vo Vás drieme a snaží sa Vás rozžiariť má skutočne plné ruky práce. Uvedomte si, že sila je vo Vás. Keď rozžiarite srdce, rozsvieti sa aj Vaša tvár. A úsmev a pozitívnu silu budete šíriť od človeka k človeku. Verte si, verte v seba. Vy túto schopnosť máte. Dotýkať sa vzájomne úsmevom a rozsvietiť sieť, ktorú sa snažia pohltiť Vaše pochybnosti. Stačí jeden úsmev, jeden krok a ste vo svetle. Nie sú to miliardy kilometrov. Vaša nová Zem neleží na druhej strane vesmíru. Máte ju nad hlavou. Aj keď ju zatiaľ nevidíte.

 

V sekcii Féwa je vložený odkaz z 20.2.2012. V sekcii Mayovia je vložený dnešný výklad.

 

 

Féwa 20.2.2012 - klik pre video

 

p1196225

 

 

 

22.2.2012 13 CABAN KOSMICKÁ SOCIALIZACE ČERVENOU KOSMICKOU ZEMÍ

 

17

 

Vlna HADA vás obdarovala životní sílou a ukázala vám, jak důležité je vaše tělo.


TŘINÁCTÝ den vám připomíná, že nejste na světě sami – toto je třeba cítit nejen s ohledem na vlastní život, ale v každé formě života na Zemi.

 

DOBRÝ DEN PODĚKOVAT SE MATCE ZEMI ZA VŠECHNY JEJÍ DARY

CABAN, TO JE STRÁŽCE ZAHRADY ZEMĚ PŘINÁŠEJÍCÍ HLUBOKÉ SPOJENÍ S PŘÍRODNÍMI CYKLY A ENERGIEMI ZEMĚ DÁVÁJÍCÍ SÍLU TVOŘIVÉ PAMĚTI STARODÁVNÉ MOUDROSTI


Podle Zákona Svobodné vůle si sami regulujeme všechny procesy v životě – buď budeme sbírat ovoce, nebo přijmeme a poneseme další porážky. Já jsem strážcem mé zahrady. Já v ní vytvářím pořádek. Od teď mám plnou úctu k ostatním lidem, dbám na přátelské vztahy v rodině, se sousedy a známými.

 

TRANSFORMACE STÍNU

Zaměřte se na přítomnost. Podívejte se na svůj život bez ukvapených závěrů. Přemýšlejte o svých osobních plánech. Vězte, že jste se sami od sebe rozhodli inkarnovat na Zemi v tomto zvláštním čase. Připomínáte si, proč jste tady?

 

Harmonie,rozvoj, spolupráce……

V pólu energie ČERVENÉ ZEMĚ se nastavují podvědomé zóny individuální úrovně Vědomí. Testuje se zde užitečnost či škodlivost každého JÁ pro společnost. Všechny pocity ve dnech CABAN by měly být posuzovány z pohledu osobní rezonance s CELKEM. CABAN též zkoumá všechny vztahy - člověk – příroda, protože jako pozemský kolektiv přebíráme společnou zodpovědnost za osud světa. Pamatujte si, že biologická rovnováha přírody je víc narušena, než mezilidské vztahy.

 

Kdo se naučil vidět sebe jako součást CELKU, přestane soudit lidi, protože ví, že každý člověk, kterého potkáme, je zrcadlovým odrazem našeho vlastního JÁ.

 

Uzdravení světa a jeho kolektivního Vědomí musí začít pořádkem na vlastním dvorku. Zde mohou nastat různé konflikty a to nejen v rodinném kruhu, či v kruhu přátel, ale také v profesionálním pracovním prostředí. V takových případech se síla navigace CABAN stává pozemským strážcem a nedovolí svým pozemským zástupcům sejít z cesty, a na každém rozcestí pro ně nastavuje osobní milníky.

 

Jestliže chcete vnést do svého duchovního JÁ všemocnou energii Celistvosti, zkoncentrujte se na dny ČERVENÉ ZEMĚ, ale ne proto, abyste posílili svoje postavení či upřednostnili svoje plány, ale s cílem pomoci vyřešit problémy se životním prostředím.

Socializace je důležitým krokem k duchovnímu růstu. To znamená, že každý jednotlivý aspekt Vědomí musí dosáhnout plnohodnotné formy, aby mohl být přijatý CELISTVOSTÍ.


TŘINÁCTÝ KOSMICKÝ TÓN TRANSFORMAČNÍ SÍLA VESMÍRNÉHO POHYBU

 

TŘINÁCT rukou se dotýká neviditelné síly, která je zodpovědná za radikální změnu. TŘINÁCTÝ TÓN uvádí do pohybu všechno, co oponuje změně, která je otupělá, všechno co se vymknulo kontrole. TŘINÁCTKA může dramatickým způsobem změnit běh vašeho života. Vězte, že budete očištěni Nejčistší Energií Universa a nová sebeidentifikace očistí vaše Vědomí, které vám pomůže otevřít se vesmírným darům. TŘINÁCTKA vás volá, abyste se připojili k akci na zlepšení vyšších standardů vašeho esenciálního JÁ a docílili tak vašeho Světelného Těla. Přemýšlejte o jaký běh právě jde, z hlediska vaší důvěry v lidi a v přírodní procesy života. Věnujte pozornost běhu okolností, které se náhle objeví před vašim duchovním zrakem.


TŘINÁCTKA má moc posunout úroveň i změny četnosti. Posílá vám nejnovější zprávy, vrhá nové výzvy a nové příležitosti. Staňte se Nebeským Poutníkem! Buďte otevření a flexibilní! Otevřete se nepříjemným situacím, stanou se vašimi dynamickými spojenci! 


OTEVŘETE SE SPOLUPRÁCI 

KTERÁ VÁM NAVRHUJE VESMÍRNÝ POHYB

POD VAŠIM VEDENÍM !

 

V TŘINÁCTÉM TÓNU se to hemží energiemi, jejichž podstatou je SÍLA TRANSFORMACE čili SÍLA PŘEMĚNY a ZMĚNY. Bez nich by se nic nového nemohlo vytvořit.

Pokud jste v minulosti měřili čas v rytmu „12“, to znamenalo, že jste se mohli točit jen dokola, když jste vše dělali efektivně a rychle – ale nic esenciálního z toho nemohlo vzniknout. Léčba TŘINÁCTKOU je velmi často nazývána BOŽSKÝM FAKTOREM. Jiné školy hovoří o „13“ jako o léčbě TRANSFORMACE.

 

Dny TŘINÁCTKY mohou být často velice přetíženy svým obsahem tak, že energie umožňující TRANSFORMACI se mohou člověku ukázat jako zdrcující. Mohou se projevit leností, rozptýlením anebo rovněž předzvěstí čehosi NOVÉHO, co visí ve vzduchu.

 

Tón TŘINÁCTÝ se váže k fází přechodu – opuštěním starého a přijetí nového – čili SÍLA TRANSFORMACE. Totéž platí o třináctém měsíci v roce.

 

Autor Monika Czyrek https://monikaczyrek.blogspot.com/

Překlad Lenka Sýkorová

 

Diskusní téma: Anjelská.sk: novinky dne (22.2.2012)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.