O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Anjelska.sk - Svetový mier

22.08.2011 08:34

Toto je velice důležité prohlášení či spíše výzva. Jsme na prahu vstupu do reality 5.D a bylo by velice destruktivní cokoliv destruktivně zahajovat. Osobně vnímám, že toto nebezpečí je zde v časovém období od 21.8 do 8.9.2011. Přečtěte si prosím co je zde napsáno a převeďte si to do svého života, co všechno generujeme i jako přívažek své minulosti tohoto života. Osobně jsem se setkal v poslední krátké době s vnitřním zlem lidí, kteří jsou na prahu svého fyzického konce. Místo aby zpytovali své činy a především svůj vnitřní stav, jsou jako činná sopka, která chrlí a vybuchuje. V tomto případě zlo, nenávist, zlobu. Je mi líto, když jim nemohu pomoci, protože i tuto pomoc odmítají. Nebuďte prosím sami v sobě v negaci, protože to není jen o přechodu (vzestup, ale i fyzická smrt), ale i o tom co pak.....

LK

 

 

Féva 20.8.2011      
Napsal uživatel Amia   
Neděle, 21 Srpen 2011 21:03

Svetový mier - z 20.8.2011

Nemáte právo ničiť nikoho a nič na tejto Zemi. Patrí Vám všetkým - ľuďom. Je vzdialenou planétou od stredu galaxie, na rameni uhlov spájajúcich ju s ním. So stredom stredov svetových strán, ktorými prúdi svetelný tok univerza.

     

Ste súčasťou tohto sveta. Galaktického sveta planét a hviezd, celých sústav a systémov začleňujúcich sa posvätnosťou geometrie lásky vesmíru do jednotného spoločenstva národov s túžbou byť, konať, existovať, milovať a tvoriť univerzálnou láskou, ktorá je prítomnosťou každého kto ju zdieľa a dodržiava jej základné pravidlá. Ste tu a teraz -  a teraz tu v tejto chvíli medzi všetkými, ktorí konajú láskou. Nie nenávisťou, diskrimináciou, ohrozovaním. Ale spolupodieľaním sa na tvorení sveta mieru. Konajúceho v súlade s právom každého na šťastie, na lásku, na svet bez príkoria a ponižovania, ubližovania jedného druhým. V jednote idúci jedným smerom s túžbou byť všadeprítomní  tam, kde svet polarít končí a začína svet nový.

     

Spolupodieľaním sa na tvorbe nového systému, ktorý protirečí túžbe ovládať každého a všetko čo je v dosahu jeho cieľa. Vaše spôsoby vládnutia tejto Zemi, Váš prístup k človeku, Vaše ponižovanie jedného druhým, snaha mať, vlastniť. Váš postoj k láske. Váš arogantný prístup ku každému kto chce pomôcť. Vaša snaha mať nadvládu nad každým a nad všetkým.... To všetko sa postupne zúročuje. Nie ste jediní, kto vesmír obýva. Sú milióny planét planetárnej siete, ktoré sa snažia, aby ste sa začlenili, vstúpili a podieľali sa v spoločenstve národov Galaxie. Svojou prácou, svojím prístupom chápajúcim snahu byť jednotne a spolu súčasťou vlády svetelnej. Každý sám za seba a všetci spolu. Spolurozhodujúci, spolupodieľajúci sa na premene všetkého čo súvisí s týmto prístupom, ktorý je prioritne postavený na bezpodmienečnosti pomoci každému, kto o ňu požiada.

     

Vašu Zem čaká zmena. Je dôležité vedieť, že každá zmena má za účel poučiť, ukázať čo nie je a nebolo správne. Má nasmerovať. Nie je to to čo si myslíte. Že svet zaniká a zanikne. Je to návrat ku prapodstate. A prapodstatou všetkého stvorenia   je bezpodmienečná láska a tým i mier v každom a všetkom čo s ňou súvisí. S akoukoľvek existenciou na planétach, v galaxiách. V spoločenstvách, ktoré tento systém tvoria. 

     

Ste to Vy, ktorí rozhodujete každým Vaším dňom o zajtrajšku. O Vašej budúcnosti. Budúcnosti národa Zeme začleňujúceho sa medzi národy galaxie. Ste to Vy, ktorí tvoríte svoj nový život prístupom ku všetkému a ku každému kto Vašu súčasnosť tvorí. Uvedomujúc si skutočnosť, že to čo vytvoríte dnes bude zajtra zúročené.

     

Naša pomoc, vlády univerza, je dôležitou súčasťou celej Vašej premeny. Vieme, že Vás svet má už naponáhlo. Sledujeme každý pohyb Vašich planét meniacich svoje dráhy. Sledujeme Vašu Zem a s láskou sa snažíme "uhladiť" všetko čo ste "vyprodukovali" do Vášho ovzdušia. V zmysle vzájomnej pomoci. Ste pripravení na zmenu dlhodobým procesom projektu, ktorý zahŕňal oblasť duchovna, duševna, mentálna i emocionálna. Ste plne ukotvení so Zemou a nachystaní čeliť všetkému čo so zmenou súvisí. Vašou odvahou a snahou pochopiť celý proces premeny cez vedomie tých, ktorí boli na Zem vyslaní. Cez ich túžbu uvidieť Zem ako súčasť vesmírnych planét, ktoré žijú v láske a porozumení.  Svet nezaniká. Svojou podstatou zostáva stále rovnaký. Len to čo "neladí" s láskou sa zmení. Čo potrebujete vygumovať, negovať, aby ste mali dovolené do galaxie vstúpiť.

     

Ste tu, aby ste to pochopili, prijali, vysvetlili tým, ktorí ešte tápu a nevedia. Prosíme Vás, zostaňte stále vo svetle. Svetlo nie je len svetelný zdroj ako Vy ho chápete. Je to prienik všetkého čo súvisí s realitou existencie. S realitou rovnoprávnosti, múdrosti, konania v záujme a v prospech lásky, ktorú cítite sami v sebe voči každému koho milujete. Je to systematický proces premeny každého kto posvätným grálom múdrosti postupuje po schodíkoch hmotnej sféry, vstupujúc do jemnohmotného sveta bez polarít. Jednotne.

     

Pýtajte sa tých, ktorí Vám boli poslaní. Oni sa teraz stávajú Vaším svetlom. Oni vedia a túžia Vám pomáhať. Keď ich pomoc prijmete. Nebudú Vás volať ani presviedčať. Nebudú Vám vnucovať svoje zásady a múdrosť. Vy sami ich môžete vyhľadať, keď potrebujete vedieť, vysvetliť, nájsť čo hľadáte. Vy ste ich "nevideli" a odmietali. Vo svoj neprospech. Ale onedlho pochopíte. I tí, ktorí váhali. Budete mať dôkaz, že svetelný svet existuje. Že všetci, ktorí sú tu medzi Vami - poslaní- tvoria jeho realitu. Zdieľaním s univerzom a odovzdávaním Vám všetkým. Deťom Zeme.

 

                                                                                                                                 

S láskou Féva

Ilona Pálušová

 

Odkaz je možné v neskrátenej a neupravenej verzii ďalej šíriť nekomerčným spôsobom, len za podmienky uvedenia aktívneho odkazu www.anjelska.sk 

 

 

Diskusní téma: Anjelska.sk - Svetový mier

Datum: 22.08.2011

Vložil: Emil

Titulek: Mystifikace

Pro těch pár lidí co nějakému hromadnému a brzkému přestupu do 5D věří to bude velké zklamání...

Svým rádoby protivníkům vesele rozpouštíte egregory a elemetnáry, ale na ty své jste pozapomněl.

No co, je to lepší se na něco těšit než někde sedět v depce, popř ve svěrací kazajce...

Datum: 23.08.2011

Vložil: LK pro Emila

Titulek: Re: Mystifikace

......velké zklamání již brzy zažijete asi Vy, ale každému co jeho jest :?-)
....jestli potřebujete opět rozpustit nějakého parazita, stačí požádat napřímo a ne takto oklikově .... :-)
.... nechte si vyšetřit ledviny, třeba tam na vás čeká dost nepříjemné překvapení(zvláště pravá se jeví, že jsou tam buňky s cyklem 120 místo 60 , ale třeba jsem jako ten váš palec u nohy jasnovidný, takže si z toho nic nedělejte...
No co, je to lepší holedbat se svou nadřazeností, než si uklidit ve svém vlastním domě = chrámu, což by asi přineslo depku nebo i tu svěrací kazajku.... :-)

Datum: 23.08.2011

Vložil: Emil

Titulek: Re: Re: Mystifikace

Neřekl bych. Jste jenom kapka v moři.

Pokud vím, nikdy jste mi nic nerozpouštěl a upřímně pochybuji, že byste byl něčeho takového schopen. V rámci vlastní představivosti snad, ale jinak mimo realitu...

Za přirovnáním k palci mé nohy si stojím a nic na tom nezmění ani vaše výstřely do tmy. Tahle střelba od pasu možná funguje na vaše sugestivní ovce...

Nadřazeností se tady holedbáte jen vy sám. Kdy to vlastně začalo? Ty pocity, že jste něco víc, že máte právo zvěstovat, učit...
Vážený pane, ten brzký pád na hubu nebude nic příjemného. Zjištění, že nejste zasvěcenec a už vůbec né Mistr.

Spadnete mezi ty, jimiž opovrhujete...

Datum: 23.08.2011

Vložil: LK pro Emila

Titulek: Re: Re: Re: Mystifikace

Nevážený pane, jsem jako LK kapkou v moři Světla a Lásky, to se dá odsouhlasit, ale neznáte vůbec další moje jména tohoto moře...!!!
Pokud použiji vaší dikci, kterou nevědomky prozrazujete kdo skutečně jste, tak určitě, ale to je jedno. Pokud byste alespoň trochu znal mechanizmus vzniku schopností, věděl byste že základem je fantazie a tvůrčí představivost jako zdroj činnosti a následně získání schopnosti - í!!!
Když střelba tak střelba, je to vaše tělo ne moje... smutný úsměv
Máte to všechno velice zmatené, protože byste věděl, že pokud někdo něčím opravdu je, tak především slouží a pomáhá bez ohledu na to zda je to oceněné zde a nyní. Mohl bych vám řící i stupně povolanosti a povolávání, ale na co mrhat pro vás zastřenými znalostmi a věděním....!!!
Poslední věta opět dokazuje jaký jste mimoň, neopovrhuji nikým a dokonce ani vámi, ikdyž jste přešel již dávno na stranu protihráčů ač sám sebe vidíte úplně někde jinde. Nechme toho čas ukáže kdo je kde a kdo kým je na vinici páně...!!!
Poslední věc kterou bych chtěl říci: Pokud máte již dříve uvedené názory na mne a naše stránky, prosím nechoďte již sem a zbytečně se nezatěžujte.Pokud přece jen sem polezete, vyjádřujte se argumentačně k tomu s tím co víte naprosto jistě, že je jinak a doložte to. Výpady a aroganci nechte jinde, sem nepatří. Nechceme zavádět jen kvůli vám systém registrace a prověřování...!!! Děkuji za pochopení a mějte se....

Datum: 24.08.2011

Vložil: Emil

Titulek: Re: Re: Re: Re: Mystifikace

Už se zase naparujete? Pokud nejste schopen tu svou vybájenou velkomožnost doložit, tak se s ní radši ani nechlubte, protože to působí značně egoisticky. Z vaší dikce a z tvrzení lidí co k vám měli svého času blízko si není těžké odvodit jak vysoké o sobě máte mínění. Takže ještě jednou...Nejste Arion a nikdy jste jím nebyl. Nejste Ježíš Kristus a nikdy jste jím nebyl. Nejste ani kdokoliv jiný podobného formátu. Svět by musel být naruby, aby jste jimi kdy byl.

Ano, základem je fantazie, ale někdo evidentně zůstal jen u ní. Bez manifestace ve hmotě je to jen ve vaší hlavě...

"Sloužit ostatním a pomáhat" - v tom nevidím problém

..."bez ohledu na to zda je to oceněné zde a nyní"...Zde už to smrdí. Podobně to mohl vidět třeba i Hitler a ani dnes ho za to nikdo rozumný nebude velebit.

De svých slov byste mohl dokazovat ledacos, ale v činy už to stejně neproměníte. Opět o tom příště radši ani nepište. Ubírá to na už tak pošramocené důvěryhodnosti.

Označení mimoň si nechte pro své přátele z Amezdasu a Anjelské. Tam je to na místě mnohem více. Mimo zemskou evoluční linii byste mě hledal marně...

"Pokud přece jen sem polezete, vyjádřujte se argumentačně k tomu s tím co víte naprosto jistě, že je jinak a doložte to."

A co kdybyste naopak vy začal dokládat tvrzení, která tady s jistotou vyměšujete. Zatím to jsou jen rádoby uvědomělé náznaky, sliby a tuny převzatého textu...a skutek utek...

Tyhle mé komentáře mě nezatěžují. Ostatně vás ty vaše taky nezatěžovaly a na základě nich jste si udělal tento web, takže si to vychutnejte pokud možno bez ublíženeckých gest...

Datum: 24.08.2011

Vložil: LK pro Emila

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Mystifikace

Kdo jsem či nejsem nechte být!!! Zda mám právo používat jména Arion není na Vás...!!! Vy jste o sobě tvrdil blahé paměti že jste JN, takže nechte na hlavě :-)!!! Znovu opakuji, že již brzy se ukáže kdo je kdo na vinici Boží!!!

Manifestace ve hmotě je každý den, jen vy to nevíte... dokonce i ten Jiří Novák toho ví více než Vy :-) a to je co říci....!!!Nevím proč zrovna ÁDA je na přetřesu jako příklad na Tady a Teď (jinými slovy)...???!!!

No, s tou evoluční linii nebudu zde veřejně komentovat jaké zrady jste se dopustil a když jen naznačím , že být ze sluneční evoluční vlny a kolaborovat s negativními z lunární evoluční vlny, je docela lapsus n-tého řádu...

Nehodlám učit neumětele, jsem už napsal a za něj vás a vašeho přítele považuji, toť vše :-) Já nikam nelezu a nikde se již nevyjadřuji, takže ani nemám za potřebí cokoliv dokazovat pro důkaz profámnímu lidu.... Jinak děláme tak, abychom pomohli převest co nejvíce lidí blíže k domovu, co děláte vy mne už nezajímá a až příjde čas budete skládat své účty, takže klídek!!!!

Pokud vím máte mnoho práce, tak se jí věnujte... není nad materialismus v rádoby duchovním hávu!!!! A jak jste rád říkával, že mne ignorujete, tak prosím dělejte to skutečně bez rádoby chytrých komentářů, nikdo vám o to nestojí, protože opravdu nejsou ani chytré a ani podnětné....!!!

Se Světlem a Láskou LK + LKA

Datum: 25.08.2011

Vložil: Emil

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mystifikace

Docela by mě zajímalo, za koho ze svých známých mě zrovna teď máte. Klidně buďte jmenovitě konkrétní. Nevzpomínám si totiž, že bychom se my dva někdy setkali...

ad manifestace - vy víte jak jsem to myslel, takže si nehrajme s pojmy.

Klidně to veřejně okomentujte. Rád se pobavím...

To opravdu radši nedělejte. Už jste jich očividně vyučil dost a nejenomže jsou neumětely, oni i totálně zmagořili...

Vám se to černobílé pojetí světa zdá se zamlouvá. No nic Antikriste. Užívejte si své pojetí reality a domnělou roli spasitele lidstva. Skládat účty budeme každý...

Datum: 25.08.2011

Vložil: LK pro Emila

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mystifikace

Podívejte se do zrcadla a toho myslím :-)!!!

Nebudu vám dávat informace na které evidentně nemáte, znám jednoho, který udělal z činnosti Měsíce + severní a jižní deklinace střelnici, ve které se trefíte vždycky do nějaké potřebné události a to jen proto, že dotyčný se ve škole pořádně neučil a po škole už vůbec ne, tam nasměrujte svou pozornost.... třeba vám to pomůže v sebereflexi.... :-)

... jsem zvědav, jak se budu bavit já ,až budu pozorovat vás při učtování....

... no nevím, že bych vás učil a kdyby, tak byste nikdy nebyl tím čím jste a ještě dlouho budete:NEÚMĚTEL a Zrádce své podstaty, takže kdo je zde za AK?!!! A jestli myslíte pana JN, ten odešel docela brzy (naštěstí)....

Stále platí mé pozvání k nám do firmy na pokec a na něco dobrého ke kávě, třeba najdeme nakonec styčné body pro skutečné poznání a vzájemný respekt!!!