O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Co se to děje? - 4

19.08.2010 11:39

Vážení čtenáři pokračujeme dál v článcích „Co se to děje? A dnes trošíčku udělám malou odbočku k tomu co někteří z velkých „Mistrů“ radí svým přátelům a přispívatelům na svých stránkách. Mohlo by mi to být jedno, ale když pominu to, že jsou to rady jen pro platící, tak mi především zavibruje to, že tito „Mistři“ nepochopili vůbec nic z požadavku dnešních dnů…

Pan Osud na „Maškárně“ v jednom ze svých článků radí, jak vyzrát na Slunce, respektive na jeho informačně energetickou činnost a říká:

„Pan Rahunta by vám jistě poradil, že se máte domluvit - nejlépe přímo na dálnici - se čtvrtou úrovní vědomí, aby přesunulo z vědomí sedmé úrovně nějaké zálohy, ale je to stejná rada, jako že se máte domluvit s deštěm, ať na vás neprší. Samozřejmě, nepopírám, že to funguje, ale popírám, že to většina z nás dokáže. Takže, zkusme si říct nějaké rady, které pro tyto dni fungují pro většinu z nás.“

Přišlo mi to docela humorné, jak snadno si přiznává, že místo aby pokorně se učil a praktikoval na tom co je každému člověku vlastní a co by měl normálně používat = Vědomé používání Vědomí, všech jeho úrovní a dosažení Vědomí „JÁ JSEM!“, tak radí a holedbá se svými „znalostmi“ používání berliček.

Dnešní doba se vyznačuje tím, že když se máme připravovat na přechod do 4.D a 5.D, kde nejsou materiální berličky, které by nám pomohli se opřít o ně, i když neznáme přesně jejich skutečnou opěrnou hodnotu, tak jak to mnozí z nás dělají ve 3.D, měli bychom se naučit především používat energie a poznávat jejich analogickou působnost v nás, našich Mikrokosmech. Bohužel tomu tak není a většina sahá po různých berličkách materiálního charakteru, které sice mohou krátce pomoci, ale neřeší to základní, což je přímé a Vědomé používání energií, ze kterých je tento svět, respektive toto Stvoření vytvořené.

Tím, že nejen že tyto energie většina vědomě nepoužívá, ale především ani nezná jejich působnost, dochází k tomu, že se interpretace toho co se v našich tělech děje, převrací ze skutečnosti do pseudoskutečnosti. Pokusím se to ukázat na dalším textu, co napsal pan Osud :

„To, že vaše tělo nezvládá příjem elektřiny úplně dobře poznáte i podle toho, že se vaše pokožka může (při olíznutí) stát kyselo-slanou, začala již probíhat elektrolytická reakce, tělo se snaží vzdorovat zahlcení elektrickým proudem.

To co zde popisuje je normální jev, kdy se tělo stane překyselené vlivem přebytku ohňového charakteru, což známe například při acidoze (překyselenost žaludku), která je způsobena přebytkem ohně v preferovaných potravinách. Takže ani nemusí být nějaké období transformace, aby tento jev na pokožce nastal…. Nezvládnutý příjem energie aktivního charakteru, tedy i analogicky odpovídajícího projevu elektřiny, my používáme elektrického fluida, se projevuje přehřátostí, narušením termoregulace v těle, krevním tlakem (VTK), ztrátou Ducha Šen(zmateným a blouznivým chováním), arytmií a bušením srdce, tlakem za hrudní kostí atd. Toto může nastat tehdy a jen tehdy, pokud není v pořádku prvotní obrana, což je dostatek životní energie, dále druhé pásmo obrany, to je magnetické fluidum, které udržuje oheň, tedy i elektrické fluidum v mezích rovnováhy. Takže výše popsaná elektrolytická reakce není vůbec vzdor, ale projev překyselení organismu, kdy se tělo jen zbavuje skrze pot kyselosti v těle.

Většina bolestí je neurologického původu, nervy nezvládají obrovský příval elektřiny, dálnice jsou "ucpané". Je třeba zvyšovat jejich vodivost.

Nervy a nervové spoje se neucpávají! Přes nervy prostupuje elektrický signál, jako vzruchy, které předávají řídící signály!!! Přes povrch nervů a cév probíhá životní energie, která může přebytkem = přesyceností způsobit přecitlivělost nervových zakončení a při dlouhodobém přebytku potíže ve funkčnosti přenosu řídících signálů přes nervové spoje. Co se může stát, je že přebytkem elektrického fluida a malého množství magnetického fluida, může být narušen izolační tukový povrch nervové tkáně (Myelin viz https://cs.wikipedia.org/wiki/Myelin). Pak samozřejmě mohou nastávat různé projevy ostrých bolestí příslušné nervové větve a následně bolesti v příslušných perifériích svalových, orgánových atd. Takže je potřeba zvyšovat magickou rovnováhu, tedy vyrovnanost Kvantitativní a Kvalitativní, tedy živlově energetickou a charakterově-volní podle živlů.

 

Dále pan Osud píše návody co dělat, ale nemohu je zveřejnit v plném textu a psát o nich,abyste mohli konfrontovat, o čem to vlastně píši. Přesto co mohu, je říci že většina rad jsou pro kočku a i ta by si pomohla lépe, protože každá kočka či zvíře je instinktivní a „poslouchá“ co jí její řídící skupinový Duch říká. My místo abychom poslouchali svou intuici (božské impulsy), tak přebíráme „RADY“.  Například : „Pokud již cítíte bolest zad, nebo přímo hlavy a vysoký tlak (motání hlavy, tepání ve spáncích, bušení srdce): kromě vše výše uvedeného jezte hodně česneku“ To mi hlava nebere a srdce je smutné… Máme přebytek ohně v těle a budeme do těla dávat proti uvedeným příznakům přidávat další v podobě česneku…?!!! Hmmm velice dobrá rada……

Myslím, že prudké skousnutí do měsíčku na malíčcích přinese okamžitou úlevu a lehké masírování bodu na středu svislé brázdy pod nosem bod řídící dráhy GV-26 přinese celkové zklidnění uvedených problémů, když už neumíme nic jiného energeticky nebo skrze Vědomí. 

.......to je naše rada :-)

Pokud tedy se chcete tzv. transformovat a netrpět zbytečně u toho, snažte se používat energie a jejich harmonizaci v jednotlivých tělech a úrovních či sférách přímo. Berličky v podobě materiálních nosičů (fluidické kondenzátory jsou sice dobré, ale pokud nevíte, co přesně dělají, jak se používají, tak je nepoužívejte.  Fluidické kondenzátory pevné a kapalné jsou třeba pokrmy a tekutiny (pití). V tomto ohledu je například Ájurvéda naprosto skvělá, protože plně respektuje energetické znalosti o potravinách a typech lidí. Takže každý se může tímto způsobem najít a sám sebe léčit, přes potraviny a nápoje, ale to je úplně něco jiného…..

Věřte sobě a svému Božství ve Vás, které se projevuje ve Vědomí „JÁ JSEM!“ a čím dříve k němu dojdete a ztotožníte se s ním, tím dříve budete stabilnější a vyrovnanější. Čím dříve budete „JÁ JSEM!“ a budete to žít ve 3D, tím snadnější bude přechod do 4.D či 5.D……

LK

 

Diskusní téma: Co se to děje? - 4

Datum: 20.08.2010

Vložil: zdeněk49

Titulek: Proč?

Jediný, kdo může mít radost z vaší polemiky, je státní moc poplatná NWO. Proč to děláte? Chcete nás otrávit a poslat na jiný web? To, že čtu Osud neznamená, že jsem pitomec a že mi to musí Rahunta předžvýkat. To, že čtu Rahuntu neznamená, že mi to musí předžvýkat nebo zesměšňovat Osud. Já jsem samostatně myslící, pochopte to. Webů, kam se dá jít je tak málo, tak nekažte ještě i Osud a Rahuntu. Proto vám navrhuji: okamžitě ukončete tuto polemiku. Pokud chcete polemizovat, pište si privátně. Přestaňte psát články, ve kterých budou jakékoliv vzájemné invektivy. Za sebe vám oběma děkuji pro případ, že to dokážete.
zdeněk49, který nejde cestou ani jednoho z vás. Mojí cestou je odkaz Mistra Květoslava Minaříka.
Já vás chci oba!!!

Datum: 20.08.2010

Vložil: Zdeňku

Titulek: Re: Proč?

Ano, cítím to stejně a osobně udělám vše pro to, abych vás nezklamal, nicméně si taky kydat donekonečna na hlavu nemohu nechat, to zas byste měl chápat Vy. Takže díky za přízeň a mějte se dobře.

Datum: 20.08.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: Proč?

Vše jsem již napsal, je na každém aby si vybral co je a co není TO o čem píšete! Dnes každý závan strachu a podněty k němu jsou velice nebezpečné, stejně jako neznalosti v základních otázkách. Nikomu nebereme cestu, kterou si kdo vybral, to co zde píšeme jako hlavní téma je páteřní systém pro všechny ostatní systémy, které zde na Zem byly implementovány. Když to použije více lidí, bude více těch kteří budou skutečně samostatní a vědoucí, nic jiného nechceme.Bohužel, když vidím já osobně, že jsou lidé sváděni, byť v dobré víře(snažím se to tak brát), tak mi to nedá- asi jsem zmetek nebo jak mne kdo nazve, ale duchovní šlendrián nemusím a osobně to nepovažuji za "předžvýkávání", prostě nemlčím a asi vás ztratím, mlčet nemohu ani do budoucna, pokud se někde významně projeví šlendrián, ať už ten normální nebo ten duchovní. Promiňte mi že to tak říkám, ale kdo mne zná, ví že jsem schopen odpouštět i těm největším zlotřilcům a přestupníkům, vždy jsem takový byl a budu, ale nemohu mlčet k svůdcovství a falešným proroctvím. Bohužel se to děje, takže pokud zůstanete na rahuntě nejen vy, ale i ostatní komu se tento typ boje proti tomuto šlendriánství budu vystupovat a bude i vy s tímto nešvarem nesouhlasit svým přímým vystoupením, budu rád. Není to boj s jednotlivcem, ale služba nám všem lidem proti našim negativním vlastnostem, naší malosti a strachům z neznámého, protože nám chybí důvěra v živého boha a Můj Bůh a Otec je ŽIVý, Jsem, který Jsem, protože JÁ JSEM!

Datum: 20.08.2010

Vložil: Pavel N.

Titulek: Re: Proč?

Dovolte mi Vás trochu parafrázovat :
Jediný, kdo může mít radost ze zveřejňovaných nesmyslů a strašení Novým světovým řádem a dalšími katastrofami, které se odehrává na velkém množství webů (a to celosvětově - staší mrknout na anglickej web !), je státní moc poplatná NWO.
Mohu Vás ujistit, že Osud.cz není naše "speciální láska", když se podíváte na štítek polemiky najdete tam třeba kritiku tzv. "Nové duchovní cesty". Zde jde pod rádoby hávem solidnosti a mírumilovnosti o totální demagogii, která vede své následníky téměř k totální pasivitě (snad vyjma cvičení 5 tibeťanů ...) a nepřemýšlení ...
Rádi bychom se zaměřili i na další weby, ale bohužel nestíháme, protože jsme normálně pracující, nemáme nadbytek času a Osud je přeci jen nejčtenější = ovlivňuje nejvíce lidí, proto má přednost ...
Obecně však na demagogie, nesmysly hodláme i nadále poukazovat. Že Vy osobně to nepotřebujete je velmi dobře, ale stále dost lidí se bohužel jako lehce ovlivnitelné ovečky chová. Zvlášť pokud najde u dotyčných představitelů různých směrů "pohlazení po duši" a vlídná slova. Někdy jsou to však vlci v rouše beránčím, nebo jiné ovce, které se již považují za pastýře, i když jsou v podstatě ještě rovněž ovcemi, byť se nějak obarvili, nebo si nechali ostříhat již přerostlou vlnu ...

Datum: 21.08.2010

Vložil: zdeněk49

Titulek: Re: Re: Proč?

To Pavel:
Smyslem duchovní cesty je vlastní vývoj na základě vlastního rozhodnutí. Vaše snaha zavání ovlivňováním druhých, aby šli cestou, kterou jim vyberete vy. A to je bez ohledu na dobrý cíl špatně. Kdo se má dostat na cestu ke světlu, ten se na ni dostane. Vůbec není důležité kdy ani jak daleko dojde. A právě vaše snahy o urychlování mohou napáchat i škodu.
Jednou pochopíte, že i vytváření dobré karmy je špatně.
zdeněk

Datum: 21.08.2010

Vložil: Pavel N.

Titulek: Re: Re: Re: Proč?

To Zdeněk:
Jestliže právě snahu o to, aby se lidé sami naučili komunikovat skrze různé úrovně vědomí se svým vlastním božstvím a šli cestou vlastního vývoje na základě vlastních rozhodnutí ... , nepotřebujíc tak pastýře ..., jestliže i právě na tuto snahu budete nahlížet jako ovlivňování druhých, pak Vám to budu těžko vyvracet a ani nehodlám ...
Že spolu s presentací tohoto přístupu - komunikace s vědomími, taky občas poukážeme na zjevně mylné cesty, které vedou do škarpy mnoho duchovně hledajích, je dáno již jen krátkým časem pro skutečný Vzestup ve velmi krátkém jedinečném časovém úseku a snahou ušetřit hledajícím onu cestu škarpou.
Pokud jde o vhodnost či nevhodnost urychlení vývoje, lze na to nahlédnout i tak, že komu je dáno, ten urychlení využije, komu není dáno, tak i kdyby měl neskutečné možnosti na zlatém tácku přímo pod nosem, tak je stejně nevyužije ...

Datum: 21.08.2010

Vložil: zdeněk49

Titulek: Re: Re: Re: Re: Proč?

tohle k ničemu nevede. Vždy se najdou slova, která mě/tebe obhájí, ale o to teď nejde. Pokud se nechcete vzdát možnosti kritizovat druhé, dělejte to aspoň na úrovni, bez napadání či urážek, tak, aby to bylo přínosem, aby nás to nerozdělovalo, ale spojovalo.
Lépe by ovšem bylo, kdyby jste se starali jen o svůj web, a ne o ty druhé.
s pozdravem zdeněk

Datum: 19.08.2010

Vložil: jm

Titulek: Ano,

také jsem si dal do vínku psát pravdu a vyvracet bludy. Občas je plácnu já, občas je plácneš Ty, občas někdo jiný. Já na vyvracení omylů ostatních fakt čas nemám a za sebe jsem rád za každou seriózní, opakuji seriózní a věcnou polemiku oproštěnou od osobních anymozit.

Myslím, že to v dnešní době navíc není o vzájemné vyvracení, ale o vzájemném spojení... ale ještě nepřišel ten správný čas. Ale už brzy se dočkáme. Aspoň část z nás.

Měj se dobře, Luďku.

Datum: 20.08.2010

Vložil: jm

Titulek: Re: Ano,

Chybí mi tam "také jsem si KDYSI dal do vínku".. :) a omlouvám se za to zaření, nějak blbě mčkám tlačítka asi. :)

Datum: 20.08.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: Ano,

Když někdo něco plácne, což se stává, tak z toho nic asi nikdo moc nevyvozuje, ale pokud je zde program strašení a naprosto mylný výklad zjevného (pro znalé), tak opravdu nejde nereagovat. Není to jak jsem napsal o tobě, o mě či o někom jiném..., je to o nás lidech. Dějí se události, dějí se věci to je naprosto evidentní a hlavně signály jdou již od 30-tých let minulého století, ale jsou to signály pro lidstvo aby změnilo směr svého myšlení a osobních postojů. Vím, každý kdo jen trochu má srdce na pravém místě chce pomáhat, někdo osobním příkladem, někdo znalostmi a někdo třeba alarmováním a opět nic proti tomu nemám, ale vše má své pravidla. Když se budou lidé odvádět od skutečné práce na sobě a to především práce s introspekcí, vyrovnávání živlových energií, nastolení tzv. magické rovnováhy(Kvantitativní a Kvalitativní rovnováha) atd., místo aby došlo k pomoci, bude to práce přesně opačná.... Na to Jirko poukazuji. Jak jsem už několikrát řekl, když ti někdo plácá po ramenou, ještě to neznamená, že je to správně. No nic, je to tak, jak to je. Pokud bude skutečně polemika polemikou, rád se toho budu účastnit, ale demagogicky jednostranné neumětelské argumenty se nedají brát vážně. Bylo by opravdu dobré najít pro mnoho hledající společnou platformu, kde skutečně se mohou nejen učit, ale i přispívat svými poznatky z praxe této platformy. Právě o toto se redakce Rahunty snažila a snaží, proto jsme vytvořili základní torzo, o které se dá již opřít a během realtivně krátké doby 3 až 6 měsíců dosáhnout stav připravenosti k VZESTUPU. My nechceme vést lidi k přežívání, ale ukazujeme Cestu jak začít a pak jak skutečně Žít....