O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Co se to děje? - 40 (Stále se něco děje)

08.09.2011 07:31

Vážení čtenáři a čtenářky, položil jsem si otázku z nadpisu, protože ač bylo deklarováno, že jsme v období "šokových" události, lidé jsou zděšeni a dojímáni osobními tragédiemi  známých lidí. Zde se dokážeme dojímat a litovat toho, koho jsme to ztratili... Pokud je to někdo z našeho okolí nebo je všeobecně známý z médií, dokážeme v sobě probudit vlastnosti, které jinak spí a nerezonují s tím co se děje o kousek dál za našimi humny. Včera jsme s kolegou probírali postoje lidí k tragickému odchodu tří českých hokejových hráčů a hudebního skladatele. Docela jsme se shodli, že proč se lidé neshromažďují po celém světě a nezapalují svíčky za hlady umírající děti v Africe, za oběti přírodních katastrof, za mrtvé z bombových útoků, za miliony ožebračených a potřebných . Proč se prostě při těch zapálených svíčkách nemodlí za sebe, za své blízké a ty, kteří odešli a my nevíme zda mají přímluvce na druhé straně.... Neznáme jejich osobní příběhy, které by nás jistě dojmuly a zvnitřnily. Včera jsem slyšel jasně HLAS, který mi řekl: " Když odejde někdo z vašich blízkých nebo někdo mediálně známý, modleme se za ně, ale také vzpomeňme na ty bezejmenné, kterých jsou statisíce a milióny po celém světě!" Ano, souhlasím s tímto HLASEM! Jsou to naši BLIŽNÍ!!!

 

Ježiš Nazaretský říkal :

" Miluj bližního svého, jako sebe sama!"

 

Proto vás prosím zde na Rahuntě, abyste se ve službě sobě a bližním v podobě Světla a Lásky sjednotili ve Vědomí Lidstva. Předejte a předávejte to dál i mimo tyto stránky, buďte prosím MAJÁKY Světla a Lásky v těchto dnech přechodu pro oba způsoby PŘECHODU na tzv. "druhou stranu".

 

LK

 

Diskusní téma: Co se to děje? - 40 (Stále se něco děje)

Datum: 11.07.2012

Vložil: margori

Titulek: bolesť a spolucítenie

Patrím k tým, ktorých sa všetko dotýka, ked sa niekomu ublížuje alebo je nejaké nešťastie, nevnímam či je niekto známy či bez mena, spolucítim a oplakávam, ked sa deje niečo zlé, hanbím sa za ostatných, ako keby som to bola ja, hanbím sa že som človek.
Myslela som že mňa nepostretne taká strašná tragédia a stalo sa , 15.04. mi tragický zahynul partner, s ktorým som prežila 22 rokov a 15 ročný vnuk. Bolesť je strašná, aj ked neviním ani som nevinila nikoho, viem že to tak zrejme malo byť a napriek tomu byť pri tom a nakoniec byť pri nich ked dodychali a vyrovnať sa so všetkým je tak veľmi ťažké, preťažké a to môžte byť na duchovnej ceste koľko chcete, táto bolesť ma zasiahla a bolí, aj ked ľudia si myslia že aká som pokojná a vyrovnaná, nevidia moje vnútro, nevidia môj plač a pocity. Tak rada by som bola s nimi, ale oni sa rozhodli ma nechať tu. Tak mi povedali, nemohla si ísť s nami, nemal by nás kto v náruči odprevadiť.
Ďakujem že som to mohla napísať.

Datum: 08.09.2011

Vložil: LK pro Eriena

Titulek: doplněk

.... jako vždy souhlas a trefa do černého. Díky za tento příspěvek.... :-)

Datum: 08.09.2011

Vložil: Erien Azarin

Titulek: Psáno slovem

Žijeme v podivných časech a leckdy jsme konfrontováni s podvědomím celé společnosti, aniž tušíme, že se tak děje. Že jako součást určitého společenství prokazujeme svou připravenost se vymanit z kleští světa, nad kterými často a hlasitě pláčeme. Často se mluví o vlastnictví médií a jejich cíleném vlivu na lidskou společnost. Ale pamatuji si rozhovor s kamarádem od novin, který říkal, že stačí začít psát o pozitivních věcech, a během měsíce se deník stane neprodejným. Lidé nebudou kupovat noviny, ve kterých se píše o tisícovce šťastně narozených dětí, ale ty ve kterých se píše o smrti jednoho. Pokud je ono dítě zavražděno, stává se zpráva prodejním trhákem. A přesně o tom to je, protože ačkoliv můžeme mít média pod vlivem jakékoliv entity, nakonec je volba vždy pouze na nás. To my si skrze svou mysl a své postoje i skutky živíme parazity, kteří nás za odměnu infikují jedem zla, nenávisti a touhy po neštěstí. Když někde v nemocnici zemře lékař který zachránil stovky životů, neštěkne po něm ani pes, ale k tomu aby lidé halasně oplakávali Hitlera, Stalina nebo jakéhokoliv jiného masového vraha bohatě stačí, aby zemřel v deseti letech, tedy ještě předtím než začne vraždit. Naštěstí vím že už tu nebudu dlouho, ale na tento svět budu vždy vzpomínat, jako na karikaturu společenství myslících bytostí.

Datum: 08.09.2011

Vložil: gap

Titulek: Re: Psáno slovem

Tak by se měli kompetentní zamyslet, domluvit a neumožnit opakování této karikatury společenství myslících bytostí.

Datum: 08.09.2011

Vložil: Erien Azarin

Titulek: Re: Re: Psáno slovem

Drahý gap-e, a kdo by se měl zamyslet? Cožpak se tím duchovně žijící lidé zabývají málo? A jaký je výsledek? Strhávají na sebe veškeré zlo a nenávist za svou snahu pomoci. Berou na sebe vinu za něco, s čím se sami nechtějí ztotožnit, protože tak funguje systém této reality. Vinu kterou cítíš byť za druhé, bereš sám na sebe. Proč to tedy dělat? Komu tím vlastně prospíváme? I tady platí co řekl Ježíš: "neházejte perly sviním". Je mi líto že píšu zrovna takhle, ale možná právě nastal čas se vymanit nejen ze společenství parazitů, ale i ze systému, který už nedokáže nabídnout více, nežli ponižování a utrpení. Vina musí jít za tím, kdo je vinen, ne za tím kdo si přeje nápravu.

Datum: 08.09.2011

Vložil: petr

Titulek: Re: Re: Re: Psáno slovem

ahoj
a jak přesvědčíme parazity,že se chceme vymanit z jejich vlivu?
@
....................

Datum: 08.09.2011

Vložil: LK pro Petra

Titulek: Re: Re: Re: Re: Psáno slovem

.....rozpustit je nebo jim setnout hlavu....

Datum: 08.09.2011

Vložil: petr

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Psáno slovem

ahoj
v tomto koutku vesmíru panuje víceméně dravčí myšlení:
rostliny žerou minerály
zvířata žerou rostliny
lidé žerou zvířata
paraziti žerou lidem energii

tvé řešení,Luďku,patří také do ranku agrese
myslím,že všichni jsme,když ne bratři,tak příbuzní
a na tom základě bychom mohli vyjednat změnu podmínek
@
.................

Datum: 08.09.2011

Vložil: LK pro Petra

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Psáno slovem

Jsem bývalý voják z povolání a důstojník a vím, že v určité fázi obrany je potřeba přejít do protiúderu, jako jedna z forem aktivní obrany!!! U parazitů typu Elementál, Elementár, negativní Egregor, je nutno jednoznačně rozpustit dokud to jde bez následků pro sebe nebo okolí!!!

U parazitů, kteří jsou součástí vývojových vln, mají odpovědnost především ti co je řídí a kontrolují je, zda překračují nebo ne zadané hranice paratizitismu, které měly být symbiotickými vztahy.... Zítra budu o tom více psát, ale jsem jeden ze Strážců Duhy = smlouvy mezi Bohem a Lidstvem, stáli jsme na hranici svobodné vůle a drželi se abychom nezasáhli tam kde evidentně bylo již překročeno. Čekali jsme, protože v souladu se Zákonem Lásky Úřad Krista to tak chtěl dodržet.... Trvalo to eony eónů věků a co se parazité druhé kategorie naučili? Ještě více parazitovat místo symbiózy s jednotlivými vývojovými liniemi!!! Dokonce to již považovali za zábavu viz Dogonští "bohové" ze Síria na lidech dneška, když je trápili a vháněli do úpadku člověčenství...!!! Když se měli zodpovídat, tak drze ještě prohlašovali, že jim nevadí, když budou v těchto tělech zničeni... Proto bylo v souladu s pravidly a možnostmi , ještě jednou přezkoumáno u samotného Stvořitele Všeho, zda může nastoupit absolutní trest, jako konečné řešení tohoto zla a jako výstraha pro další svévolníky. Změnou podmínek už nyní je to, že ZLO nesmí být puštěno z řetězů a každý ve Stvoření bude dodržovat Zákony Stvoření a Vývoje, každý...!!!

Datum: 08.09.2011

Vložil: Emil

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Psáno slovem

! Pro porušování pravidel diskuse a slušnosti vymazáno administrátorem !

Datum: 08.09.2011

Vložil: LK pro Emila

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Psáno slovem

Nedodržujete pravidla elementární slušnosti a pravidel diskuse, začínáme Vás blokovat. První blokace potrvá 10 dní ...

Datum: 09.09.2011

Vložil: petr

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Psáno slovem

ahoj Luďku
nemám nic proti boji,kdo chce bojovat,ať bojuje,bojem sílíme
za konečné řešení ale považuji setkání všech ve Zdroji,nikoho a ničeho nevyjímaje
@
....................

Datum: 09.09.2011

Vložil: LK pro Petra

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Psáno slovem

.... v tom si jistě rozumíme a pokud si k tomu přidáme Vědomě setkáme ve Zdroji, tak není co již dodat.... :-)

Vše Dobré přeji :-) ....

Datum: 02.03.2012

Vložil: AVATAR KRSHNA

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Psáno slovem

Jak VARUJU UZ 2.ROK,TATO NELIDSKA,PREVIBROVANA RA.SA ,MUCICI A VRAZDICI MILIARDY ZVIRAT,I SVYCH DETI,BUDE PRO SVOU ZRUDNOST VYHUBENA.POKUD SE JESTE V POSLENI MINUTE,PRED SMRTI,NESTANE OPET LIDMI.COZ NEVYPADA :) .
https://www.AVATARKRSHNA.blogspot.com

Datum: 08.09.2011

Vložil: gap

Titulek: Re: Re: Re: Psáno slovem

Ono to bylo ode mě Ariene rýpnutí. Souhlasím s tím co píšete.
Jen, za dobu co jsem v systému, jsem si chtě a spíše nechtě vytvořil pár vazeb a tím pádem závazky. Zabraňují jen tak odejít i když nevidím (možná zatím) mnoho co dělat. Ale to není na debatu přes diskuzi.

Datum: 29.12.2011

Vložil: Ladik1959

Titulek: Re: Re: Re: Psáno slovem

...Svatá pravda ,jen bych dodal,že kdo chce být dobrý ( jednat správně ) ten je i ve zlých časech ,neboť je k tomu předurčen ( říká se - má to v sobě ) ten zlý pak karmou je napravován ...V.

Datum: 08.09.2011

Vložil: Emil

Titulek: Re: Psáno slovem

I o tom je dualita. To co píšete o kamarádovi od novin docela dobře vykresluje většinovou zralost lidstva. Pořád je co vylepšovat a skrze některé extrémy se tomu "cíli" paradoxně přibližujeme nejvíc.
Od toho, aby nedošlo k naklonění vah na destruktivnější stranu je tady něco jako vyšší dohled a s tím vy s kolegou nemáte nic společného i když to tak prezentujete. Ve skutečnosti těmi planými sliby děláte ještě větší mišmaš.
Jako lidé jsme vývojově přesně tam, kde máme být ať se vám to líbí, nebo ne. A ono se spíše nelíbí, že ano? Potom se ovšem divím, že někdo tak nad věcí vůbec leze na tento svět..."Pomáhat a chránit"? Ale zájmy koho?...

Datum: 08.09.2011

Vložil: petr

Titulek: Re: Re: Psáno slovem

ahoj Emile
také věřím na vyšší dohled,ale myslím,že k Němu má přístup každý,uznávám,že někdy komunikace vázne,ale spojení na všechny existuje a je funkční
hodně štěstí
@
................

Datum: 08.09.2011

Vložil: Erien Azarin

Titulek: Re: Re: Psáno slovem

Má odpověď je, že stále jen soudíte a tím shazujete ze stolu všechny své myšlenky, protože je obtížné věřit, že člověk který má v programu napadat ostatní, má v programu to i myslet dobře. Každý z nás má svou volbu otevřenou a nikdy nikdo vás nenutil tyto stránky číst, nebo na ně chodit. Jestliže cítíte naléhavou potřebu tu být, potom nepředpokládejte, že tomu o co se pokoušíte daruje někdo z nás energii. Učte se řešit si své problémy sám, protože budoucnost vám zrcadlo nastavovat už nebude. Tady žádná dualita nevládne, protože tvořivost je postavena na třech pilířích, které dozajista dobře znáte. Dualita je prvotní forma vědomí. Je to čistý parazitizmus, kdy se musím nutně přiklonit k určité skupině, nebo názoru a těžit z porážky ostatních. Pokud vám dualita vyhovuje, potom v ní klidně žijte. Bojujte si své války a čekejte ovace za vítězství. Jednou se ze svého klamu probudíte a pochopíte ten princip. Potom naleznete hluboký klid a ani to co dnes píšete o druhých vás nevyvede z oné posvátné a vznešené roviny pod kterou bouří moře plné žraloků.

Datum: 08.09.2011

Vložil: Emil

Titulek: Re: Re: Re: Psáno slovem

! Pro porušování pravidel diskuse a slušnosti vymazáno administrátorem !

Datum: 02.03.2012

Vložil: AVATAR KRSHNA

Titulek: Re: Re: Psáno slovem

Nelidska RA.SA BOHUZEL KLESLA SVOU VOLBOU,HLUBOKO POD UROVEN POPULACE,JEZ TU ZILA NAPR.PRED 2.000 LETY !!!
KRSHNA

Datum: 02.03.2012

Vložil: AVATAR KRSHNA

Titulek: Re: Psáno slovem

Degenerace RA.SY JE ZAVINENA PREDEVSIM GENEM ZLA,JENZ JI NUTI,MUCIT A VRAZDIT MILIARDY ZVIRAT,VCETNE VLASTNIHO DRUHU... TATO ZRUDNOST SE DA ZLOMIT,JEDINE ZASTAVENIM VSEHO MUCENI A VRAZD,ZABLOKOVANIM JATEK ATD. TIM BUDE ZASTAVEN PRISUN AGRESI INFIKOVANEHO MASA,DO TEL TETO POPULACE.KAZDY PAK MUZE POCHOPIT,ZE MUZE MILOVAT VSECHNY TVORY...
K TOMU JE NUTNE,ZVOLIT DO CELA TECHTO PRONARODU: OSVICENE DIKTATORY,TJ.REALIZACE BOHA.
TYJATR TZV.DEMOKRACIE,TZV.SVOBODY SE NEOSVEDCIL. https://www.AVATARKRSHNA.blogspot.com

Záznamy: 1 - 22 ze 22