O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Co se to děje? 41 (Můžeme se nějak připravit na přechod do 5.D?)

13.09.2011 09:28

Vážení čtenáři a čtenářky, protože se mne mnozí ptají na téma přechodu do 5.D a hlavně, protože to sám prožívám prakticky každou noc, chci se s vámi podělit o určité zkušenosti a praktiky.

Je potřeba si uvědomit, že tak jak se píše na www.anjelska.sk, Nová Země je již opravdu za Branou 5.D a stoupá do jejího vibračního Centra. V neděli v noci jsem to osobně prozkoumal svým Vědomím a zažil jsem velice zajímavé zkušenosti s přepínáním jednotlivých úrovní Vědomí mezi 3.D a 5.D jak u sebe, tak i mezi mnou, Starou Zemí (dále jen SZ) a Novou Zemí (dále jen NZ), bez možnosti po určitou dobu cokoliv ovlivnit. V podstatě si mne to zařazovalo kam vlastně vibračně mám patřit. Nebylo to sice špatné jako zážitek, ale že bych takhle chtěl sebou nechat smýkat, to určitě ne při vlastním přechodu do 5.D a odtud se nechat znovu "vykopnout" zpět do 4.D, jen protože se nedokáži v 5.D vibračně udržet.....

 

Dnes v noci jsem si vyzkoušel přechod svého normálního Vědomí ze "starého" fyzického těla do jeho duplikátu, který jsme dostali z příkazu světového Krista.

Uvědomil jsem si z praxe mentální a astrální exteriorizace, jak je důležité přenést své Vědomí do vystupujícího těla a jak je to "divné", když to neudělám hned před vlastní exteriorizací. Zde ještě k vlastnímu odloučení přichází dematerializace hmotného těla a to je teprve "blbej" pocit pokud jste ještě v normálním Vědomí Já...!!! (Vyzkoušel jsem to.... jako když vás někdo pak nakopne).

 

Takže co tedy vlastně dělat? Jak se tedy připravit?

Je potřeba si  zkusit, jak to vlastně vypadá v tom novém světelném těle, které bude naším tělem již velice brzy v 5.D.  Je potřeba si zvyknout na Vědomí tohoto těla, zvyknout si na něj jako na něco, co k nám nejen patří, ale k čemu patříme i my. Je to jako zvyknout si na nové šaty či oblek...!!! Dostat do svého Vědomí jakousi oporu Vědomí, díky které se snadno přeneseme do tohoto Vědomí.

 

Jak na to?

Nejprve si musíme vyzkoušet uvědomit si a spojit se s vlastním Vědomím trojjediného ducha (V - 3JD) a vlastního trojjediného ducha (3JD) a pak již Vědomí nového trojjediného těla (V - N3JT) a nové trojjediné tělo (N3JT)

Nejprve slovně:

"Zpřítomňuji si Vědomí trojjediného ducha a zároveň tělo trojjediného ducha!" ...

Nyní "čínsky" nebo v MS DOSu (úsměv):

"Zpřítomňuji si V-3JD a zároveň 3JD!"

Zde se tzv. "zabydlím" sám v sobě, abych si uvědomil, že JÁ jsem ten vnitřní pilot, který si jde do svého vozítka určit, kam bude směřovat ....

 

Pak si zpřítomním  = uvědomím své vozítko, kterým je trojjediné tělo, ale již nové, kde místo starého materiálně-éterického těla (MET) mám čisté duplikované chemické tělo v éterickém jako obraz....!!!

Nejprve slovně:

"Zpřítomňuji si Vědomí mého nového trojjediného těla (V - N3JT) a zpřítomňuji se v novém trojjediném těle (N3JT)"

Nyní "čínsky" nebo v MS DOSu (úsměv):

"Zpřítomňuji si V - N3JT a zpřítomňuji se v  N3JT"

Zde se vnímám již jako v normálním těle, které mi umožňuje se producírovat a pobývat v 5.D ... (úsměv). Čím více = častěji a intenzivněji si prožijete tento stav, tím více si vytvoříte oporu ve Vědomí. Není již nic snadnějšího než se přemístit do tohoto Vědomí a vnímání rovnou z tzv. Normálního Vědomí Já, které každý u sebe zná....

 

Procvičte alespoň 2x až 3x výše uvedený postup a platí to pro všechny. Tedy i pro ty co to nikdy nedělali, protože díky tomu v jakém stádiu rozvoje Vědomí Lidstva se nacházíme, nemělo by to být vůbec těžké pro lidi, kteří to dělají poprvé...!!! Můžete samozřejmě i vícekrát, ale není to nezbytně nutné...!!!

 

Jakmile si uděláte tento nácvik, pak již můžete rovnou přecházet z Normálního Vědomí Já ze starého trojjediného těla (NV - S3JT) do Normálního Vědomí Já  nového trojjediného těla (NV - N3JT)

Nejprve slovně:

"Zpřítomňuji si Normální Vědomí Já nového trojjediného těla (NV - N3JT) a zpřítomňuji se v novém trojjediném těle (N3JT)"

Nyní "čínsky" nebo v MS DOSu (úsměv):

"Zpřítomňuji si NV - N3JT a zpřítomňuji se v  N3JT"

 

Další možnosti cvičení v Novém trojjedinném těle:

A) můžeme se naplnit již Novou Životní Energií (bleděmodrá zářivá energie s nádechem světle fialové)

B) můžeme se naplnit z Moře Světla a Lásky, Světlem a Láskou, kde Světlo je Nejvyšší poznání, moudrost a osvícení plus všemohoucnost, manifestující víra a přijetí Vůle Boží, Láska je nejvyšší, všeobjímající a všudypřítomná magnetická energie.

 

Pomocí A) můžeme oživovat, dočisťovat jak staré 3JT , tak i nové 3JT

Pomocí B) můžeme léčit, harmonizovat a uzdravovat staré 3JT a dá se dematerializovat/materializovat  toto tělo...(zde však opatrně, protože materializovat se dá už jen z určitého stupně dematerializace, pak je to již tímto způsobem nevratné ... úsměv)

 

LK

 

Diskusní téma: Co se to děje? 41 (Můžeme se nějak připravit na přechod do 5.D?)

Datum: 15.09.2011

Vložil: VL

Titulek: nové cvičení

První fáze zažití si těla 3jediného ducha trvala asi 8 min. Celkem intetnzivní zvláštní stav. Duhá fáze zpřítomnění se v novém trojjediném těle - nejdřív hřejivá tekutina pod levou lopatkou na zádech?(ležel jsem na pravém boku). Pocit očisty na mých buď zraněných nebo nemocných částech těla. Mohl jsem si to i řídit kam MSaL pošlu, jak bylo napsáno. Pocit vytažené hlavy. Neviděl jsem nic až po nějaké době sedím na horské dráze v uhelném vagónku a přede mnou spousta dalších vagónků a všechny plné tmavých postav, vše temné moc se mi tu nelíbilo, a tak jsem se poohlídnul po něčem jiném. Nade mnou zářivě bíle letadlo také plné, ale bílých postav. Po nějaké době snažení jsem se do něj dostal a přemýšlel, jak zde dostat i svou rodinu. Opět spojení srdcí-myslím že zafungovalo. Prosím o komentář. VL

Datum: 15.09.2011

Vložil: VL

Titulek: Re: nové cvičení

Raději jsem se při příchodu opět přežehnal a při tom jsem viděl skrze bíle srdce proletět houf bílých holubic :) Krásný pocit.

Datum: 15.09.2011

Vložil: LK pro VL

Titulek: Re: Re: nové cvičení

...zde jste si odpověděl.... požehnat si je potřeba naplno a opravdu z celého Srdce už i na začátku před zahájení práce.... jinak velice pěkné !!!

Datum: 15.09.2011

Vložil: LK pro VL

Titulek: Re: nové cvičení

... hřejivá tekutina pod levou lopatkou je Láska kterou máte okolo srdce nastřádanou k lidem, především ke své rodině, ale i k dětem se kterými pracujete.... ostatní je zřejmé a dělejte požehnání již na začátku cvičení nejen na konci...., zde spíše je potřeba poděkování za Požehnání, Ochranu a Vedení....

Datum: 13.09.2011

Vložil: Judita

Titulek: Priprava na prechod do 5D

Dobry vecer preji.Ja jsem cvicila a reknu to jak jsem to citila.Bude to jednoduchy vyklad.Kdyz jsem si spritomnila NVTJT( nove vedomi trojjedineho Tela) a NTJT,citila jsem ho opravdu v leve polovine tela.Bylo nove ,zarive a nic v nem nebolelo.Provedla jsem ocistu NZE.Tesim se budu pokracovat dale.Dekuji moc,JUDITA

Datum: 14.09.2011

Vložil: Judita

Titulek: Re: Priprava na prechod do 5D


Omlouvam se opravuji v prave polovine je nove silove telo i jsem ho tak citila

Datum: 15.09.2011

Vložil: Judita

Titulek: Re: Re: Priprava na prechod do 5D

Dobry den ,chci jenom rici,ze druhy den pri cviceni jsem N3JT citila uz jako celek.JU

Datum: 15.09.2011

Vložil: LK pro Juditu

Titulek: Re: Re: Re: Priprava na prechod do 5D

... to je dobře :-)

Datum: 13.09.2011

Vložil: Lukas

Titulek: Ach jo!

Nevim jestli to tady myslite vazne,nebo si delate jen srandu,ale pokud se podivam kolem sebe,tak lidstvo do zadne 5D nepostoupi.Ne proto ze 5D neexistuje,ale proto,ze jsme tupe ovce.Misto aby se to okolo nas zlepsovalo,tak to pada jeste nize.Ve stavajici situaci nemuze byt o vzestupu ani řeči.A tech par jedincu co jsou opravdu vhodni pro posun do jine dimenze...no jak to napsat...je jich opravdu malo.To by nikdo ani snad nepostrehl!!
Jo a muzete mi prozradit,odkud porad berete ty zahadne informace o ruznych vlnach,5D,4D,atp...??Neni jednodussi žit pěkny a laskyplny zivot,nez se pídit po tech ruznych svetovych mrizkach,orgonitech a ja nevim cim vsim jeste? Taky nevim,odkud berete porad ruzne datumy? Z nedele na pondeli se melo dle vas udat nejake zazraky (clanek 10.9)...a jak jinak se nestalo nic! a tak je to se vsim! Ja osobne jsem ani nic necekal (protoze vim odkud vitr vane),ale nejaky jouda z horni-dolni se toho chyti a co snim pak?
LIDE NEBLBNETE A ŘIDTE SE SVYM SRDCEM, A NE CLANKAMA NA NETU!! proste zijte! jak nejlepe umite.

p-s- nemam v umyslu pospinit vasi pravdu. tohle cele je reakce spise na cely okruh problematiky,nez na tento clanek!

Datum: 13.09.2011

Vložil: LK pro Lukáše

Titulek: Re: Ach jo!

To je v pořádku, vyjádřil jste svůj názor, své zkušenosti a o to jsem přece žádal , no ne (úsměv)...

Ptáte se kde beru informace uvedeného typu, těžko se odpovídá, protože jsem vázán určitým druhem tajemství a povinností mlčet (prostě se nevytahovat).Přesto vám odpovím... pracoval jsem na sobě nějakou dobu v magii, Kabale a Mystice (cca 22 let) a zde s tímto musíte pracovat, jinak byste se nikam nedostal. Proto jsme zde ukázali jak snadno se dá spojit s jednotlivými úrovněmi a zde řešit své problémy, protože jsme odpovědní za své celé bytí ve svém tzv. Mikrokosmu. Pak jsme schopni dosáhnout multidimenzionální vnímání a nepotřebujeme k tomu žádnou techniku a technologii, no a ani nikoho kdo by nám říkal co je pravda a co není, protože už jí sami poznáváme a to makavě...!!! Další věc je, že musí být zabezpečen vývoj ... evoluce každého jedince i Lidstva jako celku ... stagnace není připuštěna, takže ani žít "jen" dobře nestačí. Z neděle na pondělí se přesunula Nová Země jednoznačně na území 5.Dimenze, takže již není návratu nebo šance k přerušení odpočítávání, to je celé. Možná že pro vás je to málo, ale pro mne je to opravdu hodně a těším se na sejmutí okovů materiálna....

Mějte se pěkně a nebojte ono to nějak dopadně a snad vše může být bez kataklyzmat jak osobních, tak planetárních....

Datum: 15.09.2011

Vložil: Vlasta Honeggerova

Titulek: Re: Ach jo!

No tak ak sa clovek dobre obzrie hlavne smerom k oblohe deju sa tam ozaj"zazraky"treba mat len otvorene oci a srdce tie nadherne farby pri zapade slnka cistejsia krajsia obloha aj nejaky širší obzor.......a na Youtube je video ako 11 SEPTEMBRA zmizol mesiac počas 1 min.nevie sa ako to.No ale to je len moj phlad proste sa mi zda vsetko krajsie veselšie aj čistejšie .........dostala som chut vycistit cely dom a všetky jeho kuty pekny večer prajem

Datum: 16.09.2011

Vložil: LK k paní Vlastě

Titulek: Re: Re: Ach jo!

... máte naprostou pravdu s těmi otevřenýma očima a především srdcem.... Já krom jiných věcí jsem viděl 12. nad ránem jak měsíc plul po nebi před mraky a když jsem si řekl, že to přece nemůže být, tak najednou byl za mraky (musel jsem se tomu smát a mrzelo mne to, že jsem to nevyfotografoval, jak jsem chtěl) Kdo má nastavené filtry ten vidí, slyší a cítí co mu ty filtry dovolí....!!! Nyní bude hodně zajímavé sledovat reakce tzv. nevěřících na probleskování 4.D a až budou vidět, slyšet a cítit naplno to co pokládali za sci-fi :-).....

Datum: 13.09.2011

Vložil: LK pro všechny

Titulek: otázka

Už jste někdo z vás cvičil ? Jaké výsledky jste dosáhli? :-)

Záznamy: 1 - 13 ze 13