O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Co se to děje? 42 (...trochu konspirace a trochu i pravdy)

26.09.2011 14:49

Vážení čtenáři a čtenářky, narazil jsem na níže uvedený článek a byla by docela škoda se nepodělit o některé zde uvedené skutečnosti ...!!!

V této době je skutečně boj o "ZRNO" a všichni "ženci" z mnoha "stájí" se činí seč mohou, aby ta jejich sklizeň byla co největší. I proto o mnohém mlčíme a i mnohé je záměrně vysláno v čase a prostoru tu dříve , tu později oproti realitě. Jistě vyvolává to sice nedůvěru a pochybnosti (sám jsem se s tím setkal ve snách v podobě klubka průhledných hadů), ale taktika boje je neúprosná.... Nač dávat svým protivníkům do rukou návody co a jak činit jako protiopatření?!!!! Takže nezbývá než jen připomínat to stálé a potřebné: "Buďte ve svém středu" a je jedno jak to dosáhnete, zda podle nás nebo podle jiné praktiky, hlavně tam stabilně zůstávejte v absolutní rovnováze....

S přátelským pozdravem LK

 

2012 nebo 2011 - co před námi Illumináti tají?

23. 9. 2011

 

Máme všichni správné datum a dobře seřízené hodinky?

 

Následující řádky jsou poměrně znepokojivé a neměly by je číst přecitlivělé osoby, ani osoby v nedobrém psychickém nebo mentálním rozpoložení. Jde však o holý fakt, který by nám všem měl být veřejně známý, proto doporučuji uvedené informace šířit dále.

__________________________________________________________________

 

 

2012-number.jpgVše se poslední dobou točí kolem jediného data. Toto datum máme všichni silně zakódované ve svém podvědomí a instinktivně v něm smířlivě odpočítáváme, kolik dní ještě přibližně k tomuto datu zbývá.

 

Ano, je to datum konce známého Mayského kalendáře, které se datuje ke dni

 

21. 12. 2012

 

Již na první pohled je to numericky hezky seřazené číslo a relativně brzo dosažitelné datum. Jeho vyjádření sahá chronoligicky do dávné historie a všichni odborníci celého světa nejen na Mayský kalendář, se k tomuto datu hlásí s menšími či většími odchylkami.

Někdo tvrdí, že půjde o  24.12.2012, jiní zase 12.12.2012, ale v zásadě jde o velice podobné datum i zhruba stejné kalendářní období konce roku 2012.

 

Více detailů o všech proroctvích kolem roku 2012 v tomto odkazu.

 

 

Není nám to všechno náhodou alespoň trošičku divné?

Není zvláštní, že se vše tak dokonale skládá dohormady a vrcholí v jediném datu? Mayové, Hopiové, Egyptské pyramidy, Indické védy, různí věštci a proroci, dávní Summerové i Atlantiďané...

 

Hned uvidíme, proč je dobré se nad tím vším pozastavit.

 

 

Moc dobře víme, co jsou schopna ve velkém udělat media a jak se jejich síla v rámci deformování či vytváření jednotného masového názoru veškeré populace běžně používá – více v tomto odkazu a o probíhající cenzuře více info zde.

 

Není nám alespoň trošičku podezřelé, že se nám již dlouhou dobu tak násilně tento termín doslova vrývá pod kůži, že jej pomalu bereme jako jednu z pravděpodobných realit, která ovlivní doslova celé lidstvo i naší planetu?

 

 

Jak jsem uvedl – všichni autoři, odborníci, badatelé a publicisté, se k tomuto datu symbolicky hlásí – až na jednu velmi významnou skupinu osob, která vládne v podstatě celému světu a naší planetě.

 

Skupinu, která má v doméně svého webu příponu .ORG, kterou obvykle využívají novus-ordo-eye_pyramid.jpgkonkrétní organizace (vládní skupiny mívají nejčastěji příponu .GOV).  V tomto případě se jedná o nepříliš dobře utajovaný spolek Illuminátů.

 

 

Samozřejmě shodou „náhod“ jsem narazil na jejich webovou stránku, která vás, předpokládám, svým obsahem překvapí úplně stejně, jako se to stalo mně samému.

 

Na první pohled je totiž stránka zcela prázdná, ale nepředbíhejme událostem...

 

 

Web si bez obav otevřete v odkazu níže a dobře si jej prohlédněte, hned budeme pokračovat: 

 

https://www.illuminati.org/

 

 

 

Takže – jak vidět, nic zvláštního, že?

 

Ovšem, pokud se na uvedenou stránku postavíme myší a například zmáčkneme současně klávesy „ctrl“ a písmeno „A“, stane se něco velice zajímavého – náhle uvidíme, co má našemu přímému vědomí a v tomto případě zraku zůstat ukryto. (pozn. totožné stránky s příponou .COM a .NET jsou již dávno určeny PC hrám)

 

 

Ať si každý sám na vlastní oči vyzkouší, co uvidí. Každopádně pro zjednodušení uvedu, že jde o odečet jakéhosi neznámého zbývajícího času – time countdown.

 

Čas běží tak, že nula nastane dnem 7. prosince roku 2011.

 

Raději tento termín ještě jednou zopakuji, protože je skutečně klíčový.

 

 

7.12.2011 – přibližně ve dvě hodiny odpoledne našeho času

 

(pro numerology jen uvedu součtové číslo data – symbolická 5, čísel je celkem šest, za první sedmičkou je součet měsíce a roku rovněž číslo  sedm, v podstatě v datu lze nalézt celou desítkovou soustavu, atd…)

 

A to ještě zdaleka není všechno – po kliknutí na funkci prohlížeče – např. u Internet Exploreru je to „zobrazení“ a příkaz „zobrazit zdrojový kód“, získáme ještě více tajuplných detailů.

 

Vidíme před sebou detail programové syntaxe a zároveň nám neunikne věta, která se má po vypršení času zobrazit:

 

„Sorry, you are too late!“   

 

Myslím, že význam věty není třeba jakkoliv dále překládat.

 

 

 

Ještě než se podíváme kdo a co je přesně za tím vším, je dobré si ověřit některé další dostupné informace.

 

Doména byla registrována již od 21.4.1995 – tedy v době, kdy na světě web teprve pomalu začínal a doménu si registrovaly významné organizace, které k tomu měly prostředky a zejména důvod – viz detaily níže:

 

Domain Name:ILLUMINATI.ORG
Created On:21-Apr-1995 04:00:00 UTC
Last Updated On:17-Nov-2007 07:17:57 UTC
Expiration Date:22-Apr-2012 04:00:00 UTC
Sponsoring Registrar:Network Solutions LLC (R63-LROR)
Status:CLIENT TRANSFER PROHIBITED
Registrant ID:23421324-NSIV
Registrant Name:Ancient Order of Bavarian Seers
Registrant Organization:Ancient Order of Bavarian Seers
Registrant Street1:ATTN insert domain name here
Registrant Street2:care of Network Solutions
Registrant Street3:
Registrant City:Drums
Registrant State/Province:PA
Registrant Postal Code:18222
Registrant Country:US

 

 

Co nesmí uniknout naší pozornosti, je zejména popis a místo, kdo konkrétně za tímto webem stojí.

 

Překlad v textu zvýrazněné věty Ancient Order of Bavarian Seers v češtině znamená cosi jako Starodávný řád Bavorských proroků (jasnovidců či věštců) a illuminati-adam-waishaupt.jpgregistrace domény proběhla v USA, Pensylvanii, město Drums.

 

Více detailů bohužel není ve výčtu k dispozici, což mě podnítilo k dalšímu intenzivnímu hledání. Díky Bohu se nám svět skutečně zmenšil tím, že jsme jej opletli symbolickou sítí www, o jejímž překvapivém významu jsme si již uvedli v tomto odkazu.

 

Ve vyhledavači encyklopedie Wikipedia je k nalezení zmínka o věštcích z Bavorska i s poměrně vydatnými historickými detaily o celkovým vývojem tajného spolku – pro zvídavější uvádím odkaz a jméno zakladatele Adama Weishaupta (1749 - 1830):

https://en.wikipedia.org/wiki/Ancient_Illuminated_Seers_of_Bavaria

nebo zde: https://en.wikipedia.org/wiki/Bavarian_Illuminati

 

 

Pokud budeme volně sledovat obsah textu, jsme totiž rázem u na Jiných Stránkách již několikrát jmenovaného aktuálnímu uskupení Bilderberg, které doslova plánuje další kroky našeho globálního soužití případně uměle řízených konfliktů a světových hospodářských krizí (poslední na blízkém východě).

 

Více jsme o setkání Bilderbergu v červnu tohoto roku (2011) a jejich dalších plánech hovořili v tomto odkazu a opět pro zvídavé přikládám detailní odkaz na encyklopedii: https://en.wikipedia.org/wiki/Bilderberg_Group

na tento odkaz volně navazuje https://en.wikipedia.org/wiki/Committee_of_300

 

Uvnitř textu je možné získat i rozmanité odkazy na obsahově vydatné dokumenty, které mám sám v plánu prostudovat. Jsou to citlivé informace z projektů, které se již roku 1980 zabývaly krizovými tématy příchodu roku 2000.

 

Raketový nárůst populace lidstva na planetě, omezené a vyčerpatelné zdroje naší planety, problém potravin a industriálního odvětví obecně, zbraně hromadného ničení, hladomory, epidemie, pitná voda, atd.

 

Jeden z mnoha reportů, zabývajících se tímto tematem, byl pečlivě připraven a předložen tehdejšímu prezidentovi USA Jimmy Carterovi. Report má příznačný název The Global 2000 v tomto odkazu:  https://en.wikipedia.org/wiki/The_Global_2000_Report_to_the_President

 

Protože naše pátrání pokračuje dále, je poměrně snadné vysledovat, kdo je autorem a patronem oněch dokumentů a zjišťujeme, že je to profesionál pan Gerald O. Barney. Jeho díla jsou dostupná na webu ke stažení zde: https://www.geraldbarney.com/G2000Page.html

 

Souběžně se dozvídáme o dalších elitářských uskupeních, kde se mocní tohotodavid-rockefeller.jpg světa s jasnými cíli scházejí a jedním z nich je známý Club of Rome – založeno za podpory Davida Rockefellera dokonce již roku 1968.

https://en.wikipedia.org/wiki/Club_of_Rome

 

Neméně zajímavé je rovněž uskupení Královského institutu mezinárodních záležitostí, které má ve své hlavičce údajné vytváření nestranného pohledu na specifické události ve Světě.

Pod touto definicí si můžeme představit naprosto cokoliv a detaily nalezneme zde: https://en.wikipedia.org/wiki/Chatham_House

 

 

No a o tom, co vše se událo v lidské historii konkrétně v den 7. prosince, můžeme detailně prozkoumat v tomto odkazu:

https://en.wikipedia.org/wiki/7_December

 

 

 

Co mě určitě v souvislosti s odpočítávaným datem zaujalo, je sedmdesáté výročí útoku na Pearl Harbor, stejně jako kombinace s jinými událostmi Druhé světové války. 

 

 

Ovšem co do souběhu událostí nejzajímavější, je to, co se stalo 7. prosince před rokem – tedy 2010. Byla vydána nová verze PC hry: CATACLYSM – World of the WarCraft a to již nebude jen tak obyčejná náhoda.

Viz přiložené odkazy: https://wow.joystiq.com/2010/10/04/cataclysm-release-date-december-7th/

https://www.tankspot.com/showthread.php?71005-Cataclysm-Release-Date-December-7th-2010!

 

 

 

Nyní, abych podpořil, že rok 2012 nemusí být vůbec zdaleka ono správně stanovené datum, přikládám ještě zajímavější video staršího dokumentárního snímku o Mayské civilizaci – konkrétně TV produkce z let 1973, proto je i horší kvalita obrazu a zvuku, kde se dozvídáme tutéž shodnou informaci.

 

Veškeré změny, ať již jakékoliv, se mají odehrávat mnohem dříve – přibližně o rok – nikoliv až 2012, ale 2011.

 

 

A to je mimochodem přesně ukotveno v poselství webu Illuminátů, který jsme na začátku tohoto článku prozkoumali.

 

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Zq2l62RKo1c

 

 

 

 

 

Co si z toho všeho můžeme sami pro sebe vyvodit?

 

Mnoho – především nic není náhoda a vše se děje podle určitých pravidel a řádů, které prostě nemůžeme jen tak ignorovat. Den stále ještě střídá noc a každý z nás je na této krásné planetě s konkrétním účelem či chceme-li cílem, který jsme si sami dokonce vybrali – viz tento zajímavý článek o astrologii.

 

 

Máme snad onen důležitý datum 7. prosince 2011, na který máme své myšlenky na pozitivní změny a lepší budoucnost celého lidstva soustředit propásnout - díky obrovskému hlomozu kolem roku 2012 nebo je zde ještě jiný důvod?

 

O náhodný omyl programátora půjde dost těžko, vládci světa jsou svýmmayacalendar.jpg sarkasmem a nadřazeností nad masami naopak proslulí a pokud bychom měli toto datum znát, nebylo by utajené a věděli bychom o něm stejně dobře jako o známém datu 21.12.2012.

 

To, že je stávající rok (2011) něčím významný, nejspíše díky světovým katastrofám a nepokojům po celém světě, cítíme všichni a pokud bychom byli u symboliky číselných řad, docela bych si tento rok vsadil na termín 11.11.2011

 

Je-li nám tak silně všem vštěpován konkrétní datum konce Mayského kalendáře a skupina osob u nejvyšší moci má řekněme výrazně odlišný pohled na veškeré události a ještě se nám k tomu všemu nepřímo vysmívají, měli bychom to přinejmenším respektovat a brát tuto vtipnou hru na chytré a ještě chytřejší, jako další z mnoha vodítek.

 

Rozklíčovat proč je tomu tak, proč tam informace o datumu je – tedy ona tam vlastně pro toho, kdo dále nehledá, v podstatě NENÍ…

 

Všichni, kteří jsme nyní v této pohnuté době zde, jsme v těch nejlepších rukou naší maximální duchovní ochrany a nebudeme ponecháni vniveč.

Nikdo z nás.

Proto není třeba se jakéhokoliv data ani čehokoliv dalšího obávat a především dávat onomu neurčitému strachu svou nejcennější životní energii.

 

Důležité je však být vnitřně připraven – doslova na vše. Na to dobré, co nepochybně přichází, i na to horší, které to dobré bohužel obvykle doprovází. Inu naše dimenze je a bude do další změny a posunu stále plná mnoha dualit, které jdou spolu ruku v ruce. O nich jsme si psali již v tomto článku a pochopením tohoto principu získáme obrovskou vnitřní sílu.

 

 

 

Pár slov na závěr

 

Stav našeho vnitřního rozpoložení je poměrně snadno pozorovatelný navenek a naopak. Stačí se umět dobře podívat za předstíraný úsměv spokojenosti.

 

Pokud se necháme unášet vlivem negací, staneme se jejich součástí a budeme je svou energií přiživovat, přitahovat a naopak – pokud se i přes složitou situaci vnitřně se změnami ztotožníme, přijmeme je jako realitu a přestaneme s nimi vnitřně nesmyslně bojovat – přehnaně řečeno začneme si je „užívat“ – máme nad nimi vyhráno. Všechny se navždy rozplynou stejně jako naše utrpení, které si sami v sobě vytváříme.

 

Největší tajemství dokonalého vnitřního štěstí je totiž to, že o tom, zda jsou události špatné či dobré, rozhodujeme jen my sami. To je naše svoboda a volba. Záleží pouze na našem vnitřním přístupu a na tom co s čím a jak dlouho porovnáváme.

 

Více o změnách a našem boji s nimi v tomto odkazu a více o porovnávání, kterým vzniká zbytečné vnitřní utrpení v tomto odkazu.

 

 

 

Mnoho štěstí Aridan

 

Převzato z: https://www.jinestranky.cz/

 

_________________________________

 

 

Související odkazy:

https://jubal.westnet.com/hyperdiscordia/illuminati.html

https://website.informer.com/terms/Ancient_Order_Of_Bavarian_Seers

https://www.illuminatiorder.info/

https://www.7is7.com/otto/countdown.html

https://www.abovetopsecret.com/forum/thread156250/pg1

 

a poslední věc - zkuste si vyhledat, kam se dostaneme, když se napíše název webu illuminati pozpátku a doplní přípona .ORG      ...jaké náhody, že?  (www.itanimulli.org)

Diskusní téma: Co se to děje? 42 (...trochu konspirace a trochu i pravdy)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.