O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Co se to děje? - 6 (Odcházející a jak jim pomoci)

29.08.2010 14:09

Vážení čtenáři, dlouhou dobu váhám, zda bude dobré napsat článek na téma procesu smrti a vše co je s tím spojeno, z pohledu mimo….

Vnímám neustálé ponoukání k tomu, abych toto téma napsal a zveřejnil, protože se o tom nikde nepíše a hlavně je to velice potřebné. Předesílám, že nepůjde o nějaké plané teoretizování, ale o praktickou zkušenost a rady.

Již před mnoha lety když jsem začal cvičit mentální a především astrální exteriorizaci, zjistil jsem, že když jsem nebyl řádně uvolněn či očištěn (harmonizován), dostavily se místní problémy ve formě nepříjemných pocitů a bolestí pálivého charakteru. Tyto bolesti byly jako byste byli obnaženi a nechráněni a nechtělo vás TO pustit ani ven, ale nemohli jste již ani zpět. V podstatě nešlo zastavit toto cvičení exteriorizace, pokud jsem dovolil jít za určitou mez. Samozřejmě jsem to prozkoumal v celém spektru možností a použil jsem záměrně všechny možné typy stresorů, které tyto stavy vyvolávaly. Naučil jsem se včas rozpoznat indikační pocity těchto stavů a mohl tím provést zastavení exteriorizace a hlavně i rozpoznat důvody těchto pocitů. Tyto spouštěče mohou být vyvolány:

a)     našim mentálním myšlením

b)    našimi pocity a emocemi

c)     našimi vyřčenými slovy a provedenými skutky

d)    nerovnováhou živlů v jednotlivých tělech

e)     nerovnováhou celkové energetiky v těle a v orgánech

 

Kdykoliv jsem pak měl tyto pocity a provedl jsem harmonizaci, šlo to cvičit, ale osobně nedoporučuji pokračovat, pokud si nejme naprosto jisti, že došlo k trvalé harmonizaci!!!

 

Proces exteriorizace je obdobou procesu umírání.....

Někdy v létě 2003 mi zemřel nečekaně strýc, kterého jsem měl opravdu velice rád, protože vždy se choval jako Člověk ke všem lidem. Utrhla se mu aorta, jak jsme se později dozvěděli. Chtěl jsem mu okamžitě pomoci, ale slyšel jsem, že už mu nemohu pomoci, ale že mu mám pomoci jinak… V první chvíli jsem vůbec nevěděl, jak bych mu měl pomoci jinak, ale dostal jsem obraz, jak bude ležet v na patologii v lednici a přitom si bude uvědomovat svou přítomnost v těle, tedy že bude při Vědomí. Úplně jsem pociťoval vlastní paniku, jako kdybych tam měl bezmocně ležet sám. Při nejbližší možné době jsem provedl meditaci a dotazy co bych měl tedy dělat a hlavně jak. Bylo mi ukázáno skrze inspiraci a intuici, co dělat a proč to dělat. Takže se to pokusím zobecnit jako pomoc, která by se měla udělat jako služba k bližním, kteří odešli a pokud to jde co nejdříve.

Rozdělení a pomoc při:

a)     náhlém a neočekávaném odchodu

b)    očekávaném nebo předpokládaném odchodu

ad a)     Při náhlém a neočekávaném odchodu, je dotyčný odešlý sám silně dezorientován, protože neví co se děje a zpravidla jej to doslova vystřelí mentálně z těla astrálního (jakoby snil), je potřeba uvolnit astrální tělo z těla fyzického.  Co však takto odešlý nutně potřebuje, je pomoc aby se zklidnil a poznal kde je a pochopil, co se mu stalo. Proto je potřeba, se sním mentálně spojit a vysvětlit mu to (stačí i v duchu si jej představit a s ním hovořit). Pokud umíme provést mentální exteriorizaci tak takto, nebo skrze Vědomí (spojit se s Vědomím jeho Ducha a vysvětlit mu to vše)

ad b)    při očekávaném odchodu, je potřeba odcházejícího připravit  a to především zklidněním a zharmonizováním (prostředí, společná meditace a modlitby, odpuštění a poděkování za vše co jste spolu prožili atd.).

 

 

Před rokem mi odešla moje pozemská matka. Cítil jsem, že odchází, tak jsem jel za ní do nemocnice se rozloučit a připravit jí, aby se jí snáze odcházelo. Požádal jsem cestou v autě o to, abych s ní mohl zůstat o samotě na nezbytně nutnou dobu, abych nemusel před svými sourozenci dělat některé věci, které by nepochopili. Dostal jsem k dispozici skoro 3 hodiny, kdy jsem mohl se svou mámou provést vše co bylo potřeba v klidu jak pro sebe, tak pro ní. Pohybovala se na pomezí normálního vnímání a komatózních stavů. Bylo potřeba stabilizovat energetiku (doplněním životní energie do astrální matrice, astrálního těla formule DL a EL - hodí se to pak i po odchodu) a celkově zklidnit Ducha a Duši (formule DG  pro obě dvě úrovně) + (formule EP pro navození pokory, vytvoření chrámové atmosféry pro obě dvě úrovně). Pak teprve jsem se s ní mohl loučit jako její pozemský syn, kdy jsem se jí omluvil a prosil jí za odpuštění, že jsem si našel málo času na setkávání a návštěvy. Ani jsem nemusel používat slova, protože to člověk prožívá i beze slov v okamžiku Pravdy v čase přicházejícího odchodu (přichází to samo!!!)

Když jsem odcházel z nemocnice, věděl jsem, že jí vidím naposled v těle. Za dva dny večer mi volala sestra, že odešla. Tu noc jsem s ní pracoval v meditaci a provedl to co by se mělo provést s každým odešlým co nejdříve, aby v těle zbytečně netrpěl svou připoutaností.

Co je tedy potřeba dělat? Je potřeba pomoci dotyčnému odcházejícímu:

a)  modlitbou za odešlé a prosbou za něj (každý podle sebe a ze své podstaty) a

navázání mentálního kontaktu s Vědomím ducha odcházejícího

b)   osvobození Duše (astrálního těla z fyzického) uvolněním astrální matrice z pout fyzického těla (éterického zbytku těla)  - jde to udělat pomocí formule EU a EJ (EU vyvolává stav uvolnění matric a EJ vyvolá uvolnění pout fyzického těla)

c)     Po osvobození z fyzické schránky, je potřeba odcházejícího nasměrovat

na pomocníky z druhé strany, aby přijal jejich pomoc a vedení skrze

Kristovskou energii. Osobně provádím modlitbu k Stvořiteli všech Stvořitelů

s prosbou o pomoc pro odešlého a všechny, kteří nemají přímluvce,

aby se jim dostalo Kristova Světla a odpuštění.

 

Tyto zkušenosti nejsou jen osobního charakteru, ale provádím je poměrně často kdykoliv je to potřeba a to nejen na požádání (letecké havárie, autonehody, přírodní katastrofy atd.

Ptám se vás, těch co jste cvičili a cvičíte, nechtěli byste takto pomáhat, aby nepřibývalo zde, tak zvaných „zajatců planety“???

LK

 

 

Diskusní téma: Co se to děje? - 6 (Odcházející a jak jim pomoci)

Datum: 08.10.2014

Vložil: AlenaKralertova@seznam.cz

Titulek: odvádění

Mám velkou prosbu mohu poslat i foto .Pracuji v domově důchodců .Prožila jsem tolika bolestí .že mě to vyrvalo z těla .Bylo to nevydržení .Prosila jsem síly světla aby pomohly . Archanděla Michaela .Taky mi pár lidí chtělo pomáhat ,ale většinou šlo o podvodníky .Jestli můžete pomoci budu ráda .Alena

Datum: 29.08.2010

Vložil: Martina

Titulek: Hromadná úmrtí

Zaujala mě myšlenka, provázení více zemřelých, dovedu si představit, že se takto spojíte s jednou osobou, ale techniku pro více zemřelých si nedovedu představit. Také by mě zajímalo co znamenají formule EU a EJ, DL a EL a další. Jsou součástí nějaké nauky ? Nikdy jsem takto nepřemýšlela, ale dovedu si představit, že obzvláště člověk, který žije v názoru , že máme jen jeden život, musí být odchod z těla velmi stresující. Existuje ještě nějaká další literatura k tomuto tématu? Nebo patříte mezi první odvážné. Smrt se nás hluboce dotýká, myslím hlavně ze strachu co bude s námi " opuštěnými". Je jen velmi málo živých, kteří jsou na toto téma hovořit. Mojí tchýni je 72 let a smrti se bojí, a to tak , že o ní mluví každý týden aspoň třikrát ( vlastně možná z deseti návštěv 8x). Chtěla bych jí říct, ať se nebojíí, ať si s radostí užívá život, ale nějak mi to nejde. Díky za otevření takového tématu.

Datum: 29.08.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: Hromadná úmrtí

Poprve hromadně jsem to prováděl když bylo WTC, kdysi jsem o tom napsal i báseň (Potkal jsem dnes Krista). Bylo tam mnoho pomocníků a pozemsky inkarnovaných skutečných Mistrů. Hromadná pomoc je shodná, jako pomoc například planetě Zemi. Kdyby se pravidelně nečistila v mentální a astrální sféře nadzemské zóny, asi by to už dávno nebylo k žití. Kdyby se hromadně nečistila Země od Elementárů a Elementálů, myslíte že by jste to již nepoznali? Tyto formule jsou součástí opravdové dvojpísmenové - mentální opravdové Kabaly podle F. Bardona. Pokud vím, nikde se o tom nepíše, proto jsem váhal, jak kvůli ožehavosti tématu, tak i reakcím. Moje máma se také kdysi hodně bála smrti, ale ukázal jsem jí mentálně jaké to je na druhé straně a přestala se bát, v závěru se už těšila, protože měla dlouhodobě velké bolesti, které jsem mohl jen zmírňovat, nesměl jsem zasahovat.
Pokud mi pošlete její fotku na mail, pokusím se jí na dálku zklidnit a rozpustit její strach z přechodu, ok? Kdyby lidé opravdu cvičili a dostali se k možnosti vystoupit z těla (astrálně nebo mentálně při plném vědomí), už nikdy by neokusily strachu z ukončení služební cesty ve 3D. Zároveň by naslouchali opravdovému vědění a skutečné lásce k bližnému, která se za ně vydává svou přítomností...

Datum: 29.08.2010

Vložil: Martina

Titulek: Re: Re: Hromadná úmrtí

moc děkuju za odpověď , po nějaké fotografii se podívám. ( i když upřímně , teď řeším, zda na to mám právo, neboť každý takový skutek, byť je myšlen v dobrém, se mi vrací , většinou pohlavkem zpět.))
K tomu vycházení z těla, když mi bylo 17-20 let neměla jsem s tím vůbec žádný problém, prostě jsem si pohodleně lehla a už jsem si lítala po pokoji, k další experimentům mi chyběla odvaha a také jsem neměla nikoho s kým bych o tom mohla mluvit. Časem jsem tuto schopnost zapomněla. ( už je to 25 let) Nebo spíše jsem přestala provádět a zasekala sama sebe všedním životem. Nyní toho nejsem schopná, doufám, že zatím. Opuštění vlastního těla bylo příjemné. Dobrou noc .

Datum: 30.08.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: Re: Re: Hromadná úmrtí

Není potřeba děkovat, protože opravdu není zač....! :-) Jinak v těchto letech (17-20) je člověk zpravidla čistý a nezatížený, pokud s ním nelomcuje puberta nebo adolescence, takže mentální vystupování je snadné a přeji to každému, protože pak má jasno v této otázce. Co se týká zpětné odezvy za snahu o dobrý skutek, no nevím. Osobně se ptám SvS a pak Ducha toho dotyčného/dotyčné jestli s tím souhlasí, když ano pracuji, když ne popřeji vše nej a odcházím za jinou činností :-). Každý je toho schopen(exteriorizace), jen je potřeba obnovit tuto schopnost......