O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Dárek na závěr: Cvičení s křišťálovou lebkou na rozšíření vědomí

13.12.2012 21:13

Mnozí z Vás se zřejmě již někdy setkali se zmínkou o tzv. křištálových lebkách, příp. i s jejich fotografiemi. Pokud nevíte o co jde, podívejte se třeba na článek zde https://www.2012rok.sk/wp/2011/3146-11-11-2011-kristalove-lebky . Určitě si ale všichni přečtěte alespoň začátek textu zde https://inner-light.ning.com/profiles/blogs/james-tyberonn-paradigma-a-el-kry-t-lov-ch-lebiek

 

Obdrželi jsme inspiraci, abychom se s křišťálovou lebkou zvanou Max ztotožnili ...

Jak ? Nejlépe tak, že si představíme, jak si "křišťálového Maxe" nasadíme na místo své lebky a udržujeme co nejdokonalejší představu/pocit/jistotu, prostě "ztotožnění se" že naše lebka je lebkou "křišťálového Maxe". To co může prvotně vypadat jako humorné počínání (s výjimkou jasnozřivých lidí to ale nikdo další neuvidí, takže bez obav ... :-)   ) je branou k rozšířenému vnímání. Od tohoto okamžiku můžete začít experimentovat.

Uvědomte si prosím, že křišťálové lebky obecně jsou v podstatě supervýkonným počítačem a také zesilovačem čehokoliv, co skrze ně probíhá.

To znamená, že je třeba jasných a pokud možno krátkých příkazů/povelů (jako v PC). Takže po provedeném ztotožnění se, dáte např. pokyn: "Křišťálový Maxi proveď očistu mého mikrokosmu/3JT". Nebo "Křišťálový Maxi" obnov mi/zpřístupni mi veškeré znalosti/dovednosti, které jsem kdy měl/ovládal".

Jakákoliv myšlenka je křišťálovou lebkou zesílena, neboť nám pomáhá se zklidnit a koncentrovat jen na jednu myšlenku. Ti co ovládají řeč Kabaly budou rovněž překvapeni. Zesiluje ale také negativní věci, jako např. požití alkoholu, nebo kouření krátce před cvičením, o čemž se docela nepříjemně přesvědčil jeden náš kolega ...

Na závěr cvičení Křišťálovému Maxovi poděkujte.

Doporučujeme Vám spíše kratší cvičení (třeba pár minut) a opakovaně, než jedno hodinové. I přes "sílu Maxe" nečekejte, že si hned napoprvé třeba vzpomenete na minulé životy, mohou to být třeba jen různé pocity víření či zvětšování hlavy, zklidnění roztěkané mysli apod.

Takže cvičte a příp. dejte vědět v diskusi své prožitky, pocity, zjištění nebo další nápady.

 

Za redakci Rahunta:

Luděk Kováč / LK

Pavel Nodl / Pavel N.

 

 

obr.: křištálový Max

 

 

 

 

obr.: křištálová lebka zvaná Sha Na Ra”

 

 

Diskusní téma: Dárek na závěr: Cvičení s křišťálovou lebkou na rozšíření vědomí

Datum: 13.12.2012

Vložil: Firzen

Titulek: Otázka

Jediné, co opravdu nechápu je to, proč má tento web skončit. To je opravdu tak těžké sehnat pár stovek na hosting? I já můžu poslat 100Kč, pokud chcete.

Datum: 14.12.2012

Vložil: Pavel N.

Titulek: Re: Otázka

Zdravím, díky za nabídku, kterou však nevyužijeme. Proč konec webu Rahunty ? Sešlo se nám vícero důvodů.
A) Protože se věnuje jiným a docela velkým aktivitám mimo web máme na stránky málo času.
B) Webů, které zveřejňují duchovní zprávičky, channelingy, videa, je již mnoho, my jsme ale vždy preferovali praktická cvičení na cestě poznání. Pokud bychom měli čas, raději bychom "vypreparovali" samostatně ty nejužitečnější věci (tedy hlavně cvičení) z našeho webu, zpřehlednili to, dali tomu lepší design apod. Stávající podoba webu nemá perspektivu. Navíc většina důležitého (jaksi nadčasového) byla podle nás již řečena, zbývá jen to cvičit, prožívat, tvořit nové, příp. sdílet ...
C) Ano, v kontextu předchozího je i 2000Kč za roční předplatné hodně. Zároveň držíme od počátku směr, že duchovní info má být zdarma, web jsme proto tvořili bez fin. příspěvků a reklam.
D) Někdy v prvních měsících 2013 budeme mít jasněji ve věci našich aktivit mimo web (z toho plynoucí možnost zadotovat příp. i placenou redakci a profesionální web). Dále už by mělo být jasnější, jak rychle bude probíhat Vzestup, který sám o sobě vyjasní mnohé hlavní priority :-).
Snad jsem vše podstatné vyjádřil ...

Datum: 13.12.2012

Vložil: Judita

Titulek: Cvičení s křišťálovou lebkou

Moje skusenost s cviceni s kristalovou lebkou MAX.Vcera jsem cviceni s kristalovou lebkou MAX delala trikrat a dnes rovnez trikrat behem dne po deseti minutach.Nic se nezmenilo v tom ze nevidim vnitrnim zrakem,ale o to vice citim....Jakonahle se plne ztotoznim s tou lebkou,dam tomu program, citim jak to tam pracuje,spruchodnuje se tok energie.Vcera jsem vyrazne citila treti oko pri cviceni.Behem cviceni se citim moc dobre a po cviceni vyrazneji lepe.Proste nejsem tak rozbita jak jsem byla. Opravdu citim ze se posilnuje me telo po vsech strankach.Ja to neumim pojmenovat lepe,nemam proto vhodna slova.Celkovy pocit je, ze se citim o poradny skok lep.Jsem vdecma za to cviceni,mam pocit,ze mi to zachranilo zivot,byla jsem totalne rozbita....Jeste jedno srdecne diky.Moc hezke rozlouceni.JUdita

Záznamy: 1 - 3 ze 3