O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Dávné proroctví, které již žijeme ! (avízo)

17.05.2013 08:51

Tento kratší text je avízem na zásadní článek, který zveřejníme zde na Rahuntě nejspíše na začátku příštího týdne. Zatím si prosím přečtěte tento přetištěný text z Facebook stránek, který Vás uvede do celé záležitosti.

 

 

Všem, kteří chodí ke mě na návštěvu.... šiřte prosím a především praktikujte při této hudbě modlitby za svou ochranu, svých blízkých a celého národa Čechů a Slováků, celého Lidstva. Sama tato zpívaná mantra je již dost čistá a silná, ale ještě jsem do ní vložil a vkládat budu silně působící čistotu, požehnání, ochranu a vedení od Stvořitele Všeho.


Nevím, jestli je už ta správná doba ke zveřejnění informací, které jsou stejně již zveřejňované, aniž bych chtěl vyvolávat zbytečný poplach. Ta doba, která byla předpovězena Ježíšem Nazaretským, je zde! Vše co bylo popsáno v Janově Apokalypse se již děje... Boj probíhá otevřeně i skrytě na mnoha frontách. Heroickou práci a boj prováděla dříve osamocená a nyní již silně podporovaná Petra Bostlová, kterou jsem zde již jednou uvedl. Vše co píše je PRAVDA a je to ještě horší, než si je schopna plně uvědomit. Podívejte a čtěte stránky, které jako blok píše: https://petrabostlova.wordpress.com/, přečtěte si i odkazy a mějte Srdce otevřené Světlu a Lásce.

U nás na www.rahunta.cz jsem psal a učil praktiky jak se spojit, zpřítomnit a ztotožnit se s jednotlivými úrovněmi vědomí sebe sama i jiných. Učil jsem jak používat očistná světla (FOP, MaŠ JK, SaL z M SaL).... kdo to dělal, či dělá, máte mocnou zbraň i štít, používejte je k prospěchu svému i jiných bratrů a sester v Kristu!!! Na "rahuntě" napíši článek po dlouhé době o tomto víkendu, který bude vysvětlující a hlavně jako vždy praktickým návodem co a jak dělat.... Takže ti co to nedělali, mohou velice snadno a rychle se to naučit používat. Trvá to cca 15-20 minut pod vedením se to naučit a pak je již jen a jen na cvičícím, jakou úroveň osobního mistrovství dosáhne a tím jak bude moci být nápomocen sobě a svému okolí.


Tato skladba od této doby začíná být Hymnem i Hymnou Oslavy boje za Lidstvo a oficiální příchod Krista, i když je již zde s Vámi a skrytě pomáhá v boji s temnotou.
Používejte prosím tuto hudbu, pohladí vás po Duši, pozvedne ve Vás vše co stojí za to, aby bylo POZVEDNUTÉ!

 

Žehnám těmto Dnům Světlem a Láskou ... LK

 

Diskusní téma: Dávné proroctví, které již žijeme !

Datum: 30.05.2013

Vložil: slunce

Titulek: !?!?

milá Petro Bostlová, a kdy vyženete anti.krista z vatikánu ??

Datum: 11.03.2015

Vložil: Guyver

Titulek: Re: !?!?

Petra Bostlová by si měla v první řadě vyhnat antikrista z hlavy. Protože mu slouží. Dílem z naivity, dílem z důvěřivosti. Poselství Varování je falešné zjevení a Mary McGovern Carberry je lhářka, stejně jako je lhářem Jiří Metatron Novák-Strašnický.

Datum: 22.05.2013

Vložil: Hana

Titulek: Poděkování

Pane LK, velmi Vám děkuji za překlad a Vaše články i varování.

Datum: 21.05.2013

Vložil: Hana

Titulek: Překlad

Dobrý den pane LK, né všichni rozumí anglicky, šlo by napsat stručně překlad těch slov? Ať víme, co zpíváme. Děkuji. Krásně jste to napsal.

Datum: 22.05.2013

Vložil: LK pro Hanu

Titulek: Re: Překlad

Aad Guray Nameh (Kláním se prvotnímu Zdroji Stvoření)
Jugaad Guray Nameh (Kláním se tvorbě tkané v průběhu času).
Sat Guray Nameh (Kláním se skutečnému zdroji stvoření,skutečnému JÁ JSEM)
Siri Guru Devay Nameh (Kláním se stvoření, jehož velká sláva je věčná)

Je to z mé strany přibližný překlad jak jsem to vnímal a dostával...

Zde je to z překladače stránek z jednoho docela dobrého anglického webu:
AD GURAY Nameh, JUGAD GURAY Nameh,
SAT GURAY Nameh, SIRI GURU DEVAY Nameh
je Mangala Charn Mantra, a zpíva se pro ochranu. Jejím zpěvem se vytváří magnetické pole s ochranným světlem a znamená
"Skláním se před prvotním Guru (hlavní vědomí, který nás zavede do realizace Boha), skláním se k moudrosti v průběhu věků, Skláním se pravá moudrost, Skláním se skvěle, neviditelné moudrost. "

Tak si vyberte a nebo přiřaďte to co vnímáte a vyciťujete .... není to dogma, protože vyjádření úcty k Bohu v různých aspektech, je ryze intimní záležitost, takže je to na vás, vás i vás....!!! LKA

Datum: 01.06.2013

Vložil: f66

Titulek: Re: Re: Překlad

Jste náboženští fanatici ... v ničem si nezadáte s těmi z Hisballáhu ...