O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Děje se něco? 43 ( přijatá sdělení jiných webů) + aktualizace

25.05.2011 07:55

Podívejme se spolu také na nová aktuální sdělení na stránkách Zlaté dušičky a také Anjelska.sk. Obě stránky jsou plné ženské energie a tu naše stránky velmi potřebují, takže :

PN

 

https://zlata.dusicka.sweb.cz/new_page_4.htm 

 

23.5.2011

Otevírání srdcí

Nové dny jsou plné nových událostí. Nejvíce změnový měsíc v nejbližší době je červen 2011. V tuto dobu projdou změnou všichni, kteří k tomuto mají nakročeno již delší dobu. Transformační změny – fyzické změny – budou velice silné. Mnozí opět nezvládnou tuto zátěž a odejdou. Někteří však jsou již za touto hranicí. Jsou již rozhodnuti a začínají svou práci. Ti, kteří povedou ostatní, začínají postupně koordinovat ty, kteří projdou změnou jako první. Každým dnem se bude zesilovat působení energií a budou stále více pročisťována fyzická těla. Mnoho lidí nebude zvládat psychický stav, neboť se budou nalézat stále častěji ve vyšší dimenzi, na kterou si postupně začnou zvykat, ale z počátku nebudou tušit, co se děje. Vše, co přijde s měsícem červnem, bude zásadní a důležité pro budoucí životy jedinců. Mnozí již otevřeli svá srdce, avšak zatím jen málo z vás. Proto zde začínají působit pracovníci světla, kteří vás povedou procesem silné očisty a otevírání srdeční čakry a spojování se navzájem. Čím více se takto lidé spojí, tím lépe pro planetu a život na ní. Někteří již podléhají touze svých duší a začínají hledat. Jsou to ti, co dosud žili pouze materialistické životy bez víry. Čím dál větší otevírání srdcí bude mít za následek ohromný postup. Procesy očisty přinesou mnoho problémů a řešení dalších zažitých situací. Každý z úspěchů v životě je velice pozitivní, neboť jedince posouvá za hranice svých možností. Všichni budete považováni za vysokovibrační bytosti a vaše mysl si rychle zvykne na tento příměr. Vše, co uchováváte ve svých nitrech, bude přivedeno na povrch a ukázáno světu. Uvidíte se navzájem v úplně jiném pohledu, nežli doteď. Začnete se stále více vnímat jako vícedimenzionální bytosti, budete schopni vidět svou světelnou podstatu v sobě i v ostatních bytostech. Všechno však má svůj čas a stupeň vývoje. Pracujte na sobě co nejpečlivěji, neboť máte jedny z posledních dnů, kdy můžete o hodně postoupit, ale také o hodně přijít. Věřte a milujte. Maytreia

  

 

Vítám vás na anjelska.sk

 

Táto stránka je vytvorená pre vás ako zdroj prijatých informácií cez odkazy o aktuálnych energiách,
zmenách a celkovom dianí s hlavným dôrazom pre územie Slovenska.

 

S láskou
Saša Amia Zezulová
 

 

23.5.2011 - Prebieha potrebné dolaďovanie na všetkých úrovniach. Plne sa sústreďte na energiu svojho Srdca, pretože vaše Srdce je pre vás kľúčom ku Všetkému, čo Je. Nič viac nie je potrebné, len Láska, Láska, Láska. Mandala č. 99 - Vrstva po vrstve prúdim cez Srdce do Jednoty.


22.5.2011 - Bol daný pokyn na pustenie všetkého starého, čo bráni osobnej aj planetárnej zmene. Otvorte sa "neznámemu", dôverujte, že to čo ku vám prichádza je pre vaše najvyššie dobro v súlade s plánom vašej duše. Je čas na zmenu. Mandala č. 98 - Pyramída Slnka (po vytlačení a vystrihnutí si z nej môžete urobiť skutočnú pyramídu )


21.5.2011 - Ja Som Láska, plyniem Svetlom cez Srdce Diamantu. Uvoľnite sa, oddychujte, dôverujte vo Všetko, čo Je. Sme pod plnou ochranou Nebeských rodičov a celej Galaktickej rady a Rady starších. Dneškom všetko začína! Mandala č. 97 - Prúdim na Novú Zem cez Srdce Diamantu. 

 

20.5.2011 - Bol daný pokyn na plnú Lásku vo Všetkom, čo Je a pre Všetkých, kto Sú. Polnocou Matka Zem a Všetci, kto Sme vstupujeme na Novú Zem. Ja Som Svetlo. Ja Som. Boli naplno otvorené Srdcia mužov cez Srdcia žien, aby Všetko, čo Je, mohlo splynúť v Jednotu.


19.5.2011 - Bolo dopustené a prepojené všetko potrebné pred otvorením Brán 21/22.5. Polnocou sa začínajú Brány otvárať a Matka Zem vstupuje do novej pozície vo Všetkom, čo Je. Brány otvára 11 žien a 11 mužov na Matke Zem. Uvoľnite sa, využite víkend na čo najviac oddychu a otvorte Srdcia. Prepojení Diamantom Srdca sme kľúčom ku Všetkému, čo Je.


18.5.2011 - Bol daný pokyn na plné rozpomenutie sa na energiu Lásky. Zabudli sme, že My Sme Láska. Ja Som Láska a moje Srdce je Diamant. Diamantom prepojené všetky Srdcia s Diamantom v Srdci Matky Zem.


17.5.2011 - Boli vymazané všetky 3D záznamy pocitov oddelenosti. Prebieha prepájanie všetkých Sŕdc. Ja Som prepojená/ý so Všetkými, kto Sú a so Všetkým, čo Je, svojim Srdcom Svetla.


16.5.2011 - Boli vypustené 3D záznamy sebatrýznivej energie, kedy namiesto prijatia seba, rady/pomoci sme sa radšej točili v koliesku sebalútosti bez túžby po skutočnej zmene. Boli uvoľnené situácie a emócie, kedy sme museli zatvoriť Srdcia pre "vyšší" princíp. Napríklad keď matka zaprela dieťa, aby ho ochránila, ale jej Srdce sa tým zatvorilo bolesťou... Zajtrajším splnom budú uvoľnené všetky karmické záťaže z 3. oka, spodných čakier a sexuality.

                                                                           

15.5.2011 - Bola vytvorená trvalá silná ochrana Svetlom nad Arboreou/Slovenskom. Už nič "nesvetelné" na naše územie neprenikne, dvere sú zatvorené a nevpustia už nič staré. Bolo douvoľňované všetko potrebné. Polnocou sa začnú otvárať Brány 21/22:5, nimi sa znova spojíme. Prichádza plná Hojnosť. Nastáva najdôležitejší týždeň vo Všetkom, čo Je. Prosím, udržujte sa plne skoncentrovaní v svojom Srdci, Matka Nebeská vás vedie Láskou. Uvoľnite sa a dôverujte v seba. Nastal Plný Vzostup, Tu a Teraz.


14.5.2011 - Bol otvorený Prameň plnej ženskej svetelnej sily. Bol daný pokyn na zloženie z pliec všetkých záťaží, aby tak každý kráčal po vlastných nohách svojim smerom. Sústreďte sa prosím už len na seba a svoje Srdce, tak pomôžete vo Všetkom, čo Je.

 

https://www.anjelska.sk/

 

Diskusní téma: Děje se něco? 43 ( přijatá sdělení jiných webů) + aktualizace

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.