O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Energetické obrazce Krystalů - 5 (Srdce)

14.03.2011 09:35

Energetické obrazce krystalů jsou na základě mé prosby požehnány naším Otcem, Stvořitelem Všeho na základě jeho Milosti a Milosrdenství s Lidstvem. Dále jsou obrazce požehnány KRISTEM, a to Světlem a Láskou, které protéká obrazcem podle potřeby a zacílení.  Bylo mi předáno, že každý obrazec bude aktivován tak, že skrze něj bude protékat osnovně laděná energie příslušného Krystalu tak, jak byl vytvořen na počátku Stvoření v podobě matrice. Tato osnovně laděná energie bude protékat každým obrázkem či kopií tohoto obrazce a čím více těchto obrázku bude, tím více se budou skrze vás léčit samotné krystaly Země do původního vibračního obrazce. Pak budou Krystaly Země sami vyzařovat v takové míře, že bude skrze ně léčeno všechno na Zemi. Proto vás žádám a prosím, rozšiřujte tyto obrázky, odkazy na naše stránky, aby si to lidé stahovali a používali je. Osobně to vnímám jako velký dar a to nepřeháním...!!!

 

JAK CVIČIT?

Když zahajujete léčení, uvědomte si, že Obrazec má tři barevné rámy, které odpovídají jednotlivým tělům 3JT (trojjedinné tělo)

a) červený vnější  odpovídá MET (materiálně éterickému tělu)

b) oranžový střední  odpovídá CET (citově emočnímu tělu)

c) žlutý vnitřní odpovídá DT (duševnímu tělu)

Touto vědomou korespondencí s příslušnými těli, si je aktivujete a obrazec působí na všechny tři úrovně najednou!!!

 

...nejprve se dívejte cca 30 až 60 sekund na příslušný obrazec krystalů jako souhrn nebo samostatně (viz PDF) a pak zavřete oči s neustálým udržování představy tohoto obrazce před sebou. Nalaďte se na tento obrazec a to tak, že budete vnímat co proudí do vás (orgánu či místa) z tohoto obrazce.  Tím, že věnujete svou pozornost určitému místu (orgánu), toto místo se prokrvuje ve zvýšené míře a zároveň přitahuje ve zvýšené míře k sobě tok příslušné energie použitého obrazce krystalu/krystalů. Díky tomuto obrazci , proudí a transformuje se příslušná energie z vyšších rovin do nižších rovin orgánu....

V tomto případě nejprve:

a )  do srdce jako orgánu

b ) do meridiánu srdce a to na levé straně a pak na pravé straně 

průběhu této energetické dráhy (viz obrázek)


 

Obrazec/Obrazce najdete zde: Léčebné Krystaly - Srdce.pdf (1,2 MB)

Níže v textu jsou vhodné věty pro autosugesci, které lze využít a použít po naplnění příslušné energie do orgánu (místa) se kterým konkrétně cvičíme...!!!

 

 

Meridián Srdce (Heart): charakteristika + autosugesce

 

 

... zde si představte dráhu, ale nemusí být absolutně přesná, stačí jí naplnit Světlem a Láskou nebo léčivou radiací skrze krystal. Šipka ukazuje počátek dráhy...

 

Obecná charakteristika- Jinová dráha probíhající sestupně od hrudníku k ruce

Orgány a okrsky pod jejím vlivem- srdce, hrudník, centrální nervový systém, horní končetiny.

Patologické příznaky a onemocnění- Bolesti v srdeční krajině,žízeň a sucho v krku,depresivní stavy, bolesti v průběhu dráhy.

Maximální čas- 11-13 hod.

Povrchová tkáň - Arterie

Nálady- Radost

 

 

   

Autosugesce:

1.    Nechávám lásku ve svém životě.

2.    Mám se rád a akceptuji se.

3.    Léčivá síla pramení z mého srdce.

4.    Mé srdce bije v rytmu lásky.

5.    Jsem zajedno s veškerým životem. Vše je v pořádku.

6.    Radost, radost, radost !

 

 

Po skončení cvičení (proudění energie do příslušného místa, orgánu, jeho energetické dráhy, příslušné čakry, aku-bodu) , si představte jak příslušná energie prostupuje a naplňuje celou planetu Zemi, tím aktivuje a uzdravuje odpovídající Krystaly, které pak léčí svým vyzařováním vše živé (rostliny, zvířata, lidi, živlové bytosti)

Nezapomeňte poděkovat Stvořiteli Všeho a Kristu za Milost a Milosrdenství, kterého se vám tímto dostává....!!!

 

Cvičení není časově omezené, ale zpravidla je hotovo do 5-ti minut maximálně vše....

Diskusní téma: Energetické obrazce Krystalů - 5 (Srdce)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.