O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Hilarion, 4. – 11. marec, 2012

05.03.2012 08:41

Milovaní.
Každý z vás je zachycen v očistném, čistícím procesu, který na některé z vás působí tak, že máte pocit, že tento stupeň přeměny bude trvat navždy. Vzmužte se, Milovaní, neboť nejste osamoceni. Nyní se odehrává celkové čištění, a nikdo na této Planetě z něj není vyjmut. V atmosféře Země, jež právě vykazuje vyšší frekvenci, se spouštějí mocné změny, a to v každé struktuře na vaší Planetě. Pokračujte ve své snaze být v harmonii s těmito energiemi, aby jste mohli prožít ve svých tělech a ve svém životě více milosti a pokoje.

Vězte, že jste neustále obklopeni nesčetným množstvím Andělských pomocníků, kteří vás s obrovskou radostí a obětavostí podporují. Stačí jen poprosit a my vám pomůžeme. Na požádání vám můžeme být velmi nápomocní během vašeho očistného procesu, a rovněž při odstraňování vašich starých naprogramovaných forem a duševních vzorů, které je třeba odstranit. Poproste, poté usedněte a tiše si představujte, jak vaše skupina Andělů odsává a odstraňuje staré zvyky a duševní vzory z vaší korunní čakry, neboť tento postup byl vytvořen mocnějším Světlem – pozlaceným bílým Světlem. Chápeme, že pro mnohé z vás je obtížné si ze dne na den pamatovat smysl pilného cvičení. Neobviňujte se za svá možná selhání… odpočiňte si, a buďte otevření a vnímaví k novému programování a novým vzorům, které jsou vám dány.

Vy, kteří jste svou práci vykonali a setrvali v ní během všech těchto očistných činností, vy svou Cestu naleznete otevřenou ke šťastnějšímu a radostnějšímu konání, které vás povede směrem k Božskému cíli a poslání. Ukotvování vašeho Světla do krystalického jádra Matky Země napomáhá jejímu seřízení a překalibrování. Matka Země je velmi vděčná každé Milované Lidské Bytosti, jež si denně vyšetří čas k nastavení záměru a ukotvení se v Mocném Světle z kosmu. Stejně jako v každém Člověku, i v Matce Zemi se začínají odehrávat změny, které se dále rozšiřují napříč všemi jejími energetickými strukturami. Očekávejte neočekávané, buďte za všech okolností vyrovnaní. Jste připravení – máte ohromnou moc být v každé situaci rozvážní.

Mnoho z vás zjišťuje, že se čas mezi tvořením a jeho následným projevením neuvěřitelně zkracuje. Vlastně vidíte, že se výsledky vašich vizí uskutečňují před vašima očima. Nyní na Zemi nastal čas, kdy vy, spolu-stvořitelé, dohromady se Zdrojem, máte k dispozici sílu, a můžete vidět, kterak tato síla ve své reakci dokáže být dobrotivá a povzbudivá. Pokaždé, když říkáte svou pravdu, a setrváváte ve Světle – jímž jste, vám pomáhají nové energie, takže právě nastal příhodný okamžik, aby jste vytvořili vznešenost uvnitř i vně vašeho Bytí. Všechno dobro, jež k vám mělo přijít během vašeho života a nestalo se tak, se nyní bez překážek vrací z druhé strany. Může chvíli trvat, než si na tuto zkušenost zvyknete, než si uvědomíte, jak skvostné se vaše životy vpravdě stávají, neboť je to vaše Božské právo, protože jste děti Stvořitele Všehomíra.

Neustávejte ve svém úsilí a práci v nových zákonech, které po všech stránkách vaše životy zlepšují. Bude zapotřebí vaší víry a důvěry, než zmíněný účinek ve svých každodenních zkušenostech rozpoznáte. Radujte se z toho, Milovaní, přijměte tuto novou cestu, a staňte se kráčejícími Vyslanci nového způsobu Bytí. Nechť každý váš čin, slovo a jednání zrcadlí tuto zbožnost, ve vašem každodenním konání.

Do příštího týdne….

JÁ JSEM Hilarion

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Z www.therainbowscribe.com pro www.vzostup.sk přeložila Karel ☼

 

Diskusní téma: Hilarion, 4. – 11. marec, 2012

Datum: 05.03.2012

Vložil: zuqr

Titulek: Pomozme im!!!

https://plejadane.blogspot.com/2012/03/ako-prispiet-vlastnym-podielom-zdielat.html

Datum: 05.03.2012

Vložil: vgf

Titulek: Nejak to moc nezvladam...

Pride mi docela neferove, ze prave v obdobi, kedy by som mal zvysovat svoju frekvenciu, sa moja dcera zmieta v puberte... :o( Nejak to moc nezvladam... Tak snad vam vsetkym budem moct aspon zamavat, ked povysite...

Datum: 07.03.2012

Vložil: Martina

Titulek: Re: Nejak to moc nezvladam...

Nestahujte kalhoty, když brod..... , důvěřujte!