O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Mimořádná zpráva o poselství 1. Lásky – Boha

02.11.2011 17:01

Vážení čtenáři a čtenářky, upozornil nás na tento text Jirka Šif., který našel zde https://www.vzostup.sk/mimoradna-zprava-o-poselstvi-1-lasky-%e2%80%93-boha  a tento text doporučujeme přečíst. Mě osobně se to dotklo již v sobotu 29.10.2011, kdy jsem cítil a hlásil , že mi odešel tzv. Duch, respektive ztratil jsem spojení s Vědomím 3JT. Je to velice nepříjemný stav, obzvlášť když jste již dlouhou dobu zvyklí se ztotožnit/být ztotožněn již sám se sebou, tj. s Vědomím 3JT (trojjediného Ducha). O to více je nutno zůstávat ve svém středu, tj. ve vědomí IST (intuitivního a citového těla) v CHDS (chrámu duchovního srdce). Je to síla, ale dá se to zvládnout.....!!!

LK

 

 

Drazí,

rád/a Vám sděluji, že v dnešní den bude pokračovat proudění mimořádných energií na Vaši planetu, Planetu Zemi, které v tomto období stále nabývá na intenzitě a nadále bude gradovat. Dnes, moji Drazí, přibližně od 19ti hodin až do téměř ranních hodin, bude na celou planetu proudit silný proud fialové transformační energie. Energie bude zasahovat celou planetu a v místech, která potřebují zvýraznit očistu nashromážděných energií, bude intenzivnější a mohou se zde projevovat energetické víry fialového Světla. Tento proud bude transformovat a dá se říci až vysávat mnohé z Vašich ještě nezpracovaných energií.

 

Nicméně pro dosažení kvalitního, co největšího efektu je nutné se tomuto energetickému toku vědomě, láskyplně otevřít, zůstávat ve svých Srdcích, byť by Vaše pocity byly snížené, jak Vám hned vysvětlím.

V průběhu celé doby působení tohoto energetického toku můžete zažívat nepříjemné stavy. Můžete se cítit zcela oslabení, jakoby bez síly (např. jako když Vám odejdou z Aury všechna 3 jemnohmotná těla, která z Aury mohou odcházet – jde o těla nad tělem poslání, pozn. EP), můžete se cítit zaskočení, zmatení, vnímat chaos apod. Ale také u některých to může vyvolat vyhrocené jangové či jinové reakce (agresi či depresi).

Je zájmem Vás všech, pracovníků Světla, posunovat proces transformace a Vzestupu vás osobně, Lidstva i celé Planety, co možná nejdále, nejvýš a v co nejkratším čase. Proto, znovu opakuji, připravte se na tuto událost, otevřete se tomuto proudění a dovolte, aby z Vašeho Bytí bylo možné „vysát“ a transformovat co možná největší množství neláskyplných energií, energetických kódů, vzorců a schémat.

Jsem stále s Vámi.

1. Láska

Přijala Eva Puklová spolu s Míňou Noskou

Diskusní téma: Mimořádná zpráva o poselství 1. Lásky – Boha

Datum: 02.11.2011

Vložil: Emil Brojer

Titulek: Vyhánění čerta ďáblem

Ano čtenáři. Otevřete se všemu co přichází a ničemu neodporujte. Hlavně nad ničím nepřemýšlejte a na nic se neptejte. Buďte vděční za tu šanci svézt se na vlně nesvéprávnosti v doprovodu krásných slov o lásce...

Datum: 02.11.2011

Vložil: LK pro Emila

Titulek: Re: Vyhánění čerta ďáblem

... teda Vás to ale bere (úsměv)...

Záznamy: 1 - 2 ze 2