O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Miroslav Hrabica - pozvánka na přednášku v Praze 21.11.2011

15.11.2011 16:30

Milé a vážené, milí a vážení,

dovoluji si Vás tímto opakovaně pozvat na mou přednášku „O léčení (i zrání) lidí a předávání (i odebírání) životní síly", která se bude konat už příští pondělí 21.listopadu 2011 od 17:15hod. v Praze 3 (Vinohrady), ZŠ krále Jiřího z Poděbrad – jídelna, nám. Jiřího z Poděbrad 1685/7 (150m od stanice metra Jiřího z Poděbrad, trasa A). Vstupné je 90Kč. Praktické a zajímavé téma bude jako obvykle pojato s pohlazením, láskou a snahou pomoci Vám objevit v obyčejných věcech neobyčejné příležitosti při cestě ke Štěstí, zdraví i k sebe poznání.

Podrobněji o přednášce viz přiložené plakátky, případně p. Mlynárová 776 116 936. Něco více o mně, obsahu mých knih (včetně ukázek z nich) i dalších přednáškách na Moravě, v Čechách i na Slovensku viz www.hrabica.cz.
Na přednášce budou k dispozici budou kromě skrze mne napsaných knih i reprodukce obrazů výtvarnice Miriam Kocurkové doplněné mými texty (od pohlednicového formátu A6 po formát A4).

Předem Vám moc děkuji za případnou reklamu a předání tohoto emailu (či ústní informace o přednášce) Vašim obdobně pozitivně smýšlejícím známým, kteří bydlí v Praze a v jejím okolí.

Kdybychom se neviděli, přeji Vám klidný a s přiměřeným nadhledem prožitý konec roku 2011 a děkuji Vám za vše, co pro mne i dobro všech děláte.

S pohlazením Mirek Hrabica, www.hrabica.cz

 

 

Přednáška: Ing. Miroslav Hrabica

 

autor knih o zdraví a lidském hledání, který také dobrým slovem, radami i laskavýma rukama pomáhá trpícím ke zdraví a štěstí

 

O LÉČENÍ (I ZRÁNÍ) LIDÍ  A PŘEDÁVÁNÍ (I ODEBÍRÁNÍ) ŽIVOTNÍ SÍLY

 

Léčení lidí jako forma

služby druhým. Vytváření duchovní i energetické ochrany. Léčení kontaktní, bezkontaktní i na dálku. „Někdo mně stále bere energii!“ Masáž jako zdroj nových sil. Jak se na masáž připravit, jak se během masáže chovat a také co udělat po ní z pohledu nemocného i z pohledu maséra. Ukázky některých masážních postupů. Pohlazení slovem.

 

MÍSTO KONÁNÍ:                                        DATUM A ČAS:

 

ZŠ krále Jiřího z Poděbrad – jídelna       pondělí 21. 11. 2011

nám. Jiřího z Poděbrad 1685/7             17:15 – 19:15 hod.

PRAHA 3 (Vinohrady)                              vstupné 90,-Kč

 

BLIŽŠÍ INFO: 776 116 936 – mobil,   www.hrabica.cz

 

Diskusní téma: Miroslav Hrabica - pozvánka na přednášku v Praze 21.11.2011

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.