O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Nanebevzatí mistři - Saint Germain a fialový plamen

25.10.2010 12:20

Redakce Rahunty: Tento článek - návod na cvičení s Fialovým očistným plamenem (FOP) jsme převzali ze stránek https://www.andelske-svetlo.estranky.cz, abychom se mohli na toto cvičení odkazovat bez neustálého opakování o co jde. Zároveň však dodáváme, že cvičení FOP lze provádět i jednodušeji než je zde popsáno. Na konci převzatého článku jsme přidali k volbě i druhé inspirativní video pro toto cvičení.

 

Nanebevzatí mistři - Saint Germain a fialový plamen


Neboť v současné době pracuji s energií tohoto Nanebevzatého mistra, ráda bych napsala nejprve o něm, v dalších příspěvcích  až o  ostatních Nenabevzatých  mistrech.

Saint Germain se svojí energií má schopnost transformovat a měnit - ať se již jedná o emoce, nebo stavy vědomí. Úzce spolupracuje se 7. - korunní čakrou. Je to velký pomocník pro ty, kteří duchovně pracují a otevírají se vyšším světům. Tato energie je vhodná pro terapeuty, ale nejen pro ně. Uklidňuje jemnohmotné tělo, dokáže proměnit jakoukoliv nerovnováhu nižších čaker i všechny emocionální nerovnováhy. Otevírá možnost léčení a opětovného navázání vztahu ve zničeném či poškozeném přátelství.

Saint Germain nás postupně vede z emocionálního chaosu, způsobeného mnoha emocemi zároveň, v důsledku kterých jsme uvízli, a osvobozuje nás od něj. Osvobozuje také od karmy a vede k vnitřní svobodě. Hlavním tématem je svoboda - svoboda od starých myšlenek, starých vzorců, masek, nutkavosti.

Umožní nám získat jiný úhel pohledu.

Saint Germain pomáhá při léčivých meditacích. Jeho fialový plamen silně působí při rozpouštění bloků, negací, nežádoucích programů a starých vzorců, které nám již neslouží.

 

Poselství Saint Germaina a fialového plamene


Posílám Vám fialové světlo, aby vás očistilo a osvobodilo od zápletek, na nichž jste ulpěli, očistilo od všeho, co vás spoutává a co vás připravuje o svobodu.

Přináším Vám fialové světlo, které způsobí vyhasínání špatných vzpomínek a zneutralizování negativní energie, která se na tyto vzpomínky navázala. Toto světlo umožňuje rychlé léčení a uzdravování všech tělesných i duševních struktur.

Nechte toto světlo v sobě zářit a uvědomíte si, že jste svobodní. Pak budete žít v souladu se vším. Svoboda bude vycházet z vašeho nitra. Budete žít v božské podstatě. Svoboda znamená být ve stavu vnitřního míru a dělat to, co chci. Svoboda znamená nenechat se omezovat, nenechat se zatěžovat věcmi. Vše je otázka naší vůle a my rozhodujeme. Svoboda znamená především být si tohoto vědom. Za své rozhodnutí přebíráme zodpovědnost, jakož i za následky, které nastanou.

Stáváte se vnitřně svobodní, zažíváte své vlastní světlo a vyzařujete jej do okolí, následně se stáváte proudem světla pro ostatní. Žijete a přitom jdete vlastní cestou. Svoboda je harmonie.

 

Meditace Mistra Saint Germaina a fialového světla

Posaďte se pohodlně a poproste vašeho vnitřního Mistra o léčení. Soustřeďte se přitom na vrcholek hlavy a 7. čakru. Myslete a poproste si o to, že byste chtěli být zbaveni své bolesti, svých negativních vzorců (můžete jmenovat). Nebo chcete dosáhnout uvolnění, napojení do vyšších světů... Potom si představujte, jak do vašeho temene hlavy proudí fialové světlo - fialový plamen, a čistí celou vaši hlavu a pročišťuje 7. korunní čakru. Prší na vás fialové světlo a jeho kapky - jedna po druhé - vás očišťují a smývají z vás všechny negace. Na závěr poděkujte svému vnitřnímu Mistrovi. Takto se lze úspěšně zbavit stresu a napětí.

Touto meditací uvolňujete vadné vazby, které zpětně působí na fyzické tělo, a po této meditaci lze zažít velmi osvobozující pocit. Tělesné nedostatky mají často příčiny, které působí z minulosti či dávné minulosti a způsobují potom nerovnosti v éterickém těle.

Toto je symbol Saint Germaina, který jsem pro vás nakreslila. Berte jej jako zkoušku toho, co máte uvnitř sebe.

Při navnímání tohoto symbolu se k vám během několika sekund či minut mohou dostavit osobní negativní pocity, pocházející hluboko z vašeho nitra, které je třeba zpracovat pomocí fialového plamene jako první.


Tak - máme objeveny negativní pocity?

Zloba, nenávist, smutek (jako jedna z nejhlubších emocí vůbec), závist, vztek, potlačené negace, strach, tíseň, lítost, pochybnosti, nejistota, pocity viny, komplexy méněcennosti, muka, zoufalství, deprese, neradost, osamělost, napětí, stres, pocit křivdy.............. (doplňte si....).

Jistě se něco objevilo, co stojí za to, aby to bylo vyneseno na světlo a vyčištěno.

Poznámka: pokud si takový pocit uvědomíte, není třeba se pod tím nějak hroutit, máte vědomí o tom, že je to pouhý pocit, který lze vyčistit a vy už nyní víte, jak.... Ani tento pocit nepotlačujte nebo neodhánějte od sebe, nesnažte se před ním utéci. Nebraňte se.  Naopak - poproste si Mistra Saint Germaina, aby vám "naložil" celý tento pocit, abyste si jej nyní mohli prožít a odžít v celé míře a v budoucnosti vás již nezatěžoval. Víme už nyní, že naše negace dokáže vyčistit a prosvětlit fialový plamen.

Takto lze čistit všechny negativní pocity, které si uvědomíme během dne.

Tímto způsobem čištění negativních pocitů vystupujete z nevědomého života a začínáte žít život vědomý, který je plný uvědomění a osobních vhledů.

Stojí to za to a posílám vám sílu pro zvládnutí negací.

A nyní už je čas na video, pomocí něhož lze provést očistný rituál s fialovým plamenem, nebo meditovat s energiemi Saint Germaina.

 

Redakce Rahunty: námi přidané druhé video :

Diskusní téma: Nanebevzatí mistři - Saint Germain a fialový plamen

Datum: 10.12.2017

Vložil: Niole

Titulek: Dotaz ohledně Mistra Germaina

Dobrý večer. Dnes jsem měla potřebu zapálit bílou svíci. Po chvíli hoření mi moje intuice řekla abych vzala mobil a svíci vyfotila na fotce bylo najednou tolik fialové barvy taky jako obrys postavy a přitom mi bylo nádherně, teplo byl silnější vyrovnanější dech se prohloubil...

Datum: 18.02.2017

Vložil: Josef

Titulek: Fialový plamen

Prosím o pomoc či radu. Jsem po operaci páteře a mám bolesti a necitlivost temene hlavy. Zkoušel jsem fialový plamen, ale zřejmě to dělám špatně, neboť nic necítím ani nevidím. Prosím zdali by jste mi nemohla nějak pomoci.
Mnohokrát děkuji za jakoukoliv radu či pomoc.
Josef
kotjo@atlas.cz

Datum: 15.07.2017

Vložil: Lenadžan

Titulek: Re: Fialový plamen

Dobrý den.Je dobré vyzkoušet meditaci Fialovym plamenem...Cesta lásky..jak změnit svůj život...Nevím ,zda je zpráva aktuální.Lenadžan.

Datum: 21.07.2012

Vložil: oldan aguilar

Titulek: hi

Im keeper of the flame from colombia, but i live here in czech republic, i would like to know if you have some information about some group here.
thank you so much

oldan_enuar@hotmail.com