O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Návod na sestavení horoskopu (pomůcka pro introspekci) 1.díl

31.08.2010 08:23

Vážení spolu-čtenáři. Po dohodě s panem Luďkem Kováčem Vám zde předkládám návod na sestavení vlastního horoskopu. Předem uvádím, že nejsem erudovaný astrolog a že některé postupy se mohou lišit od dnešní komerční astrologie. Návod níže uvedený je přizpůsoben potřebám astro-diagnózy podle knih Astro-diagnóza a Poselství hvězd od M. Heindela. Postupy uvedené v těchto knihách vznikaly v době, kdy se veškeré horoskopy sestavovaly a počítaly ručně a lidský faktor při nich hrál velkou roli, což jistě odradilo nejednoho zájemce o astrologii. Dnes je možno si sestavení horoskopu značně zjednodušit množstvím programů a právě jednomu z nich je věnován tento návod.

Z mého osobního hlediska má astro-diagnóza význam především k lepšímu sebepoznání a jedná se tak o jinou formu introspekce, kterou popisuje František Bardon. Neberte tedy tento návod jako impulz k tomu, aby se z Vás stali úzkostliví  předpovídači vlastní budoucnosti, ale spíše lidé mající přehled o  svých skrytých slabostech či talentech (fyzických či duševních), jež byly vytvořeny minulými životy.

Jestli každý včas objeví nejslabší články svého „řetězu“, bude moci s o to větší silou a účinností bojovat s důsledky svých minulých životů a vytvořit si lepší podmínky do budoucna...Pojďme tedy na věc

 

Návod na sestaveni horoskopu.pdf

 

Pokud mi bude dán prostor, pokusil bych se na tomto zkušebním horoskopu ukázat, jak pracovat s dřívejšími a snad i v budoucnu zveřejněnými materiály od M. Heindela, aby mohl každý sám poznat své nativní nastavení.

 

Připravil a zpracoval: Radim Martinik

 

Poznámka redakce: Prostoru je dost jak pro pana Martinika, kterému děkujeme za jeho práci a snahu pomoci každému z nás, tak i pro další z vás, kteří mají ochotu se podělit o své náhledy, znalosti či zkušenosti.

 

 

 

Diskusní téma: Návod na sestavení horoskopu (pomůcka pro introspekci)

Datum: 01.09.2010

Vložil: Pavel Topic

Titulek: Vyzkousim

Je to vlastne docela zajimave. Astrologii jsem uz zavrhl pred nejakym casem jako nefunkcni. Spis jako neco, ze si tam kazdy najde co chce. Takze jsem zvedavy a tesim se jak dopadnu ted. Tak me napada. Jaka je zvedavost vlastnost ? Podival jsem se na clanek k vzestupu 1.dil a tam neni.

Datum: 01.09.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: Vyzkousim

Zvědavost bych osobně viděl jako vlastnost odpovídající vzdušnému principu :-)