O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Odpovědi na některé otázky, nejen pro Jirku ...

05.05.2010 23:17

LK: Vážení čtenáři, neustále slyším, jak si někteří naši spolubližní stěžují na bolesti v zádech v „kritických dnech transformačních příznaků“ v posledních měsících především díky působení Měsíce. Mají různé bolesti hlavy, závratě, tendence ke ztrátě Vědomí. Takže se nebudu nad tím pozastavovat formou ironizace těchto jejich příznaků, coby transformačních příznaků, když víme že jsou to příznaky disharmonie a tedy nepřipravenosti k vnitřní transformaci, respektive vnitřní připravenosti k Vzestupu. Raději si řekněme v čem může být hlavní problém.

 

Jak už někteří zjistili, základní problém spočívá v nedostatku magnetického fluida v MET (Materiálním a Éterickém Těle), který je způsoben okolními zdroji elektromagnetického vyzařování (kosmické i pozemské), které v konečném součtu silně spotřebovávají vnitřní magnetizmus v podobě již uvedeného magnetického fluida a způsobují přebytek Ohňového principu a tedy i přebytek elektrického fluida. Jsou silně přetěžovány orgány , které jsou výrazně orientovány na Vodní princip a tedy způsobuje tento přebytek Ohně nedostatek magnetického fluida především v Éterickém těl. Toto tělo je základem pro Astrální Matrice (AM) a to část jdoucí k CET a část jdoucí k MET. Jestliže je tedy AM oslabená, není až tak problém diagnostikovat výše uvedené problémy. Další ztráty, respektive blokace toku energie a silnou energetizaci 3JT (trojjedinného těla), způsobují především k tomu celému osobní postojem myšlení, emoce, charakterově volní vlastnosti atd., čímž celou situaci ještě více zhoršují.


Zde níže uvádím základní čakrové místa, které nám indikují kde je základní problém z hlediska vnitřního nastavení a tedy vnitřní připravenosti k Vzestupu. Zkontrolujte si jestli tyto čakry jsou otevřené a zda optimálně pracují. Pokud jsou blokovány nebo přebuzeny, podle jejich funkce si sami určete co je potřeba u sebe změnit. Vy jediní by jste měli se naučit hrát na svůj víceúrovňový nástroj, se kterým pracujete v 3.D, 4.D (nižší astrální matrice) a 5.D (vyšší astrální matrice), dále 6.D (astrální tělo – Duše), 7.D (nižší mentální matrice, to je část DT= Mysli).


Doplnění magnetického fluida se dá docela jednoduše i tzv. „pouhým“ dýcháním a dynamizací(zhušťováním) životní energie do prostoru vyšší AM, jako do prázdného dutého prostoru a jeho naprogramování, ať dojde k vyrovnání obou fluid v celém těle. Pro fyzické tělo je potřeba definovat tvar a stanovit čas realizace. Pro astrální tělo-Duši pouze tvar ve kterém se to má realizovat, to co chceme. Například potřebujeme doplnit – posílit energeticky ledviny(základní zdroj energie pro tělo-něco jako akumulátorové baterie těla). U mužů je pravá ledvina jangová a levá jinová, u žen obráceně. Takže když si budu chtít doplnit a třeba i vyléčit ledvinu, kterou například cítím že mne tzv. táhne(nemusí zrovna bolet), tak si představím, že jsem ve své dotyčné ledvině a považuji-představuji si jí jako nekonečně velikou. Začnu tzv. dýchat a při nádechu vtáhnout co nejvíce, ale volně bez přepínání skutečného dechu světelnou energii a zaplňuji celý prázdný prostor své ledviny. Při imaginárním výdechu žádné světlo životní energie nevypouštím ven. Stačí při dobré imaginaci 3-5 plných nádechů a celá ledvina by se měla topit ve světle životodárné energie (proto jí nazýváme životní energie). Nyní vložíme program v podobě přání: „ Životní energie v mé levé ledvině, pročisti, zharmonizuj a posilni mou levou ledvinu (snad jsem muž) především jinově a nechť k vyrovnání a obnovení funkce dojde pouze ve tvaru mé levé ledviny (představujeme si jí z venku) a do 60 min ať dojde k absolutnímu uzdravení této ledviny!

Takto lze udělat každý orgán, každou část těla, rovinu těla, čakru atd. Je potřeba jen znát energetické bilance a lokace jednotlivých energií v Mikrokosmu.

 

Čakry mezi lopatkami

Tyto čakry jsou umístěny ve středu lopatek. Jsou-li otevřené, energetizují vaše tělo a otvírají vaši mysl vyšším vědomostem. Jsou-li zavřené, můžete je masírovat, ale to je přirozeně obtížné. Můžete lopatkami třít o hranu dveří, ale je lepší, když vám je někdo namasíruje. Nechte je otevřít. Jakou energii jste blokovali? Co můžete udělat, abyste byli otevřenější? Tyto čakry mohou otevřít vaši mysl jiným světům a jiným způsobům činnosti. 

 

 

 

 

 

 


 
 
Čakry jednoty a destrukce

Tyto čakry (dvakrát 6.čakra viz obr.) jsou sdružené s pupeční čakrou a jsou jí podobné; rozdíl je v tom, že levá se týká emocí a pravá myšlení. Když energie proudí těmito čakrami z těla ven, máte pocit jednoty jednotlivých těl s celým tělem a Boží energií.

Energie ze zablokovaných čaker jednoty a destrukce, která proudí ven zadní stranou těla, může být velmi destruktivní. Člověk, který má tyto čakry zablokované, si obvykle neuvědomuje jejich ničivé účinky na vlastní život ani na život druhých. Domníváte-li se, že se chováte destruktivně, můžete tyto čakry zkontrolovat a obrátit proudění jejich energie dopředu. Nezáleží na tom, zda si uvědomujete škody, které tyto čakry způsobují. Je to vaše energie a produkuje vám karmu. Přebytečnou energii můžete přenést do pupeční čakry a celé místo uklidnit.

 

 

 

 

 
 
 
Čakry v kolenou a v loktech
Kolena

Vyhledejte jamky na obou stranách kolenní čéšky. Tyto čakry se týkají úcty a klekání před Bohem nebo nějakou královskou postavou nebo duchovní entitou. Pružnost v kolenou ovlivňuje celé tělo, a proto jsou tyto čakry velmi důležité.
 

Lokty

Čakry na obou stranách loktů mají podobný účel jako kolenní čakry. Jsou velmi otevřené, když spojujeme ruce při modlení. Ve skutečnosti modlení - ohnutá kolena, dlaně u sebe (ohnuté lokty) a sklopená hlava otevírá zbožnou .čakru a umožňuje nám přístup do vyšších duchovních sfér. Naše tělo se při modlitbě spojuje se zbožnou energií této čakry a posiluje duchovní spojení. Zablokovaná energie v loketních čakrách vede k silnému egocentrismu.

 

 

 

 
Čakry sebedůvěry

Jsou-li otevřené a vyrovnané, tyto čtyři čakry(dvě na horní části paží a dvě na horní části stehen)nám dávají pocit tělesné pohody a sebedůvěry. Masírujte je. Ať jimi energie proudí pravidelně. Několik minut vnímejte pohodu existence ve svém těle. Jsou-li tyto čakry příliš otevřené, jsme příliš soustředění na své tělo. Jsou-li čakry uzavřené, nejsme se svým tělem dobře spojeni. 

 

 

 

 

 

 

 
ÚROVEŇ - rovina úrovně duše – RŽD-26

• Umístění v těle: obě strany soucitné srdeční čakry.

• Funkce: posiluje schopnost dávat a přijímat lásku a zároveň si uvědomovat identitu vlastního já.

• Příliš otevřená: přehnaná potřeba milovat druhé nebo být milován.

• Zablokovaná: strach milovat nebo být milován; zablokovaná energie na pravé straně ovlivňuje naše názory na lásku; zablokovaná energie na levé straně ovlivňuje náš citový vztah k lásce.

 

 

 

 

  

 

Jedna otázka na konec:

„Našli jste někde v těchto místech (v čakrách) nějaké nedostatečnosti?“

Jestliže ano, udělejte s tím něco, a když nebudete vědět jak, napište nám to do diskuse a pokusíme se na to patřičně zareagovat, abyste věděli a byli schopni pomoci nejen sobě, ale i jiným ve vašem okolí.

 

Diskusní téma: Odpovědi na některé otázky, nejen pro Jirku ...

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.