O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Pohled Androméďanů na galaktickou historii. Alex Collier

13.07.2010 13:36

 

aktualizace k 2.9.2010 : Včera večer jsme obdrželi níže uvedený mail na základě kterého jsme se rozhodli zveřejněnou ukázku - článek stáhnout. Redakce Rahunty.

 

 

Tímto vás žádáme o okamžité stažení překladů materiálu od Alexe Colliera na které nemáte autorská práva z vašich stránek. Pan Buráň některé tyto texty neoprávěněně převzal ze stránek Matrix-2001.cz a nemá právo rozhodovat o jejich šíření. Autorská práva na překlad drží společnost Matrix Consulting s.r.o. a výhradně ona v zastoupení Jaroslava Chvátala může rozhodovat o šíření překladů.

 

 

Vážení čtenáři již delší dobu uvažujeme s kolegou, že bychom vám zprostředkovali překlady z textů od Alexe Colliera, který údajně má kontakty s Androméďany. Nevím přesně zda jsou to skutečně Androméďané, ale jeho informace nejsou až tak scestné, jako od jiných autorů. Při hledání nějakých textů , které by vystihly základ o čem píše a přednáší, jsem narazil na stránky https://www.knihy-a.cz,  což jsou Internetové stránky publicisty, hudebníka a skladatele Jiřího Buráně, který mi laskavě dovolil následující text zveřejnit na našich stránkách. Jinak snad od září letošního roku bychom začali se zveřejňováním vlastních překladů od tohoto autora (Alexe Colliera)

 

Pohled Androméďanů na galaktickou historii. Alex Collier - ukázka

collier

 

 

 

 

Diskusní téma: Pohled Androméďanů na galaktickou historii. Alex Collier

Datum: 21.02.2012

Vložil: Vlado

Titulek: Další manipulanti?

Zřejmě pan Chvátal a spol jsou dalšími kontrolery, co, kdo a kdy dostane? - nebo si hrají na důležité :-D Směšné ego