O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Poselství od Áriů dne 24.1.2012

26.01.2012 23:16
Témata
Jak zpracovat emoce z hlubokých vrstev bytí jednotlivce i společností?
Jak pracovat se energiemi, které teď budou přicházet?
1)    Vše je v pohybu. I zemské desky zaznamenávají tuto energii. Proces zvyšování vibrací prochází bytím celé planety. Vaše aury jsou přirozeně propojené s celým planetárním bytím. Když se podíváte na svůj vývoj, pochopíte, že jste získávali obrovské množství zkušeností. Vědomě i karmicky jste si vybírali situace nové, které by vás mohly zkušenostně obohatit. V průběhu tohoto získávání poznání jste utržili mnohé šrámy – a mnohé jste uštědřili druhým. Nyní se sčítají veškeré položky v oblasti emocí. Ublížil jsem – bylo mi ublíženo. Vše, co nemáte v lásce přijaté, se teď hlásí právě nepříjemnými emocemi. Není třeba čistit každou inkarnaci, každou záležitost. Ale, jestliže se vám ozve určitá emoce jako úzkost, strach – prociťte ji, požádejte ji ať vás vede až do prvopočátku. Tam celé této emoci, která je následkem  vašeho konání , poděkujte, přijměte ji, zeptejte se jí, zda naplnila svůj úkol – a pokud ano ( a to bude zcela jisté ), zeptejte se jí, jakou novou roli by si přála hrát. Nechejte ji vykoupat v jezírku lásky a ať si vybere radostnou, šťastnou a příjemnou roli. Tuto pak s láskou do svého bytí přijměte.
 
Tímto způsobem můžete ve svém bytí osvobodit všechny své negativní emoce od jejich energetické zátěže.
 
Stejným způsobem můžete pracovat i s negativními energiemi mezi jednotlivými státy, národy, společenstvími či náboženstvími. Toto byste však měli dělat ve větší skupině.
 
2)    Přichází energie razantní změny. Vše, co znáte již z dřívějška, teď dostane punc neodkladnosti a naléhavosti. Proto pracujte nejdříve sami na sobě, abyste tyto energie v pohodě zvládli. Ostatním pomáhejte tak, jak už znáte, ale uvědomte si, nemůžete řešit věci za ně. Pozor – nepáchejte dobro.
Doba, která teď nastává pomůže mnoha lidem k duchovnímu probuzení. Jste Světlonoši – vyzařujte lásku a světlo, půjdete-li příkladem, pomůžete nejvíce.

S láskou Áriové

------------
 

1)    Na čištění vyplouvajících hlubokých emocií je dobrý i pohyb, nejlépe na čerstvém vzduchu, propojení se s Matkou Zemí a 2.dimenzí – např. běžky, procházky, tanec.
Fyzická aktivita – neležet na gauči a vzdychat. Bez ohledu na počasí běžte ven, nebo si doma cvičte, tančete, pohybujte se. Vaše mysl i emoce budou velice osvěženy.

2)    Nově přicházející  energie vám pomáhají řešit právě tyto hluboké negativní emoce, vystupující z vašeho bytí. Přinášejí vám novou vitalitu, radost a naplnění. Je třeba se s těmito novými energiem propojovat nejlépe ráno a večer v krátké meditaci. V první vlně, z celkových tří, budeme  naplňovat s těmito energiemi svůj hormonální systém a žlázy s vnitřní sekrecí. Tímto propojením dojde k transformaci celého hormonálního systému, která přinese lepší náladu a ztransformuje vyplouvající negativní emoce. Samozřejmě je dobré naplňovat těmito novými energiemi celé své bytí, ale je důležité je vědomě a cíleně ukotvovat v celém hormonálním systému. Tato nejbližší vlna potrvá asi tři týdny a začíná 25. 1. 2012.
Tyto energie zaplavují celou planetu a není důležitél kde se s nimi budete propojovat. Tyto energie jsou velmi důležité pro transformaci Země, budou probíhat ve 3 cyklech po 3 týdnech. První od 25.1. 2012, druhý od 13.4. 2012 a třetí od 2.8. 2012. ROZHODNĚ na ně nazapomeňte, připravte se, zapište si poznámku do kalendáře. Každý tento cyklus se bude věnovat jiné části lidského těla:
1.    Je hormonální systém a žlázy s vnitřní sekrecí
2.    Srdce a krevní oběh
3.    Propojení z jemněhmotných těl naší aury, přes posílení intuice do vědomé formy - myšlení – mozku. Rozvinou se nové možnosti lidského mozku a formy vědomí.


S láskou vaši Áriové

 

zdroj: https://www.transformace.info

 

Diskusní téma: Poselství od Áriů dne 24.1.2012

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.