O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Poznámka na okraj dne - 1 (Klimatičtí strašáci)

01.10.2010 13:40

Vážení čtenáři a čtenářky, dnes bych chtěl trochu zauvažovat o některých „aktuálně“ podávaných informacích , které můžeme shrnout do dvou protichůdných pojetích toho, co se děje a nebo má dít.

1.       GO – globální oteplování

2.       MDL – malá doba ledová  

 

Nebudu zde popisovat jednotlivé aspekty podávaných souhrnných informací pro jedno či pro druhé. Spíše mne zaráží s jakou lehkostí jednotliví lidé, skupiny či média informují (podle mne straší) jedním i druhým v podstatě současně. Nejprve se zaručeně „informuje“ o jednom, pak po střednědobé masáži, se přejde na druhou protichůdnou variantu „informování“ či „alarmování“ bez zardění, že jsme tvrdili před nějakou dobou něco jiného…!! No a co je nejkrásnější na tom celém, je to že se pravidelně střídá tato dvoupólová masáž v čase a informačním prostoru čím dál rychleji, to asi abyste neměli čas se tím zabývat, ale abyste stále byli schopni více generovat strach z nejistoty, bezmoci, beznaděje atd., prostě abyste byli k „sežrání“. Co tím myslím? Přijde mi, že tito informátoři časů nevšedních se snaží vědomě i nevědomě nás lidstvo informačně „správně“ nakrmit, abychom krmili TY, kteří žijí z našich správně pro ně laděných emocí. Mohu se vás zeptat, vážení páni informátoři těchto času nevšednosti, proč to děláte? Nebo už i vy jste přešli na tuto chutnou stravu svých Pánů nebo jste dokonce převlečení za lidi a přitom jste ONI? Osobně bych to viděl, že jste schopni za svých třicet stříbrných zaprodat své bližní, takže spíše by vám sedělo JIDÁŠI dnešních dnů.

V jedné meditaci jsem se spojil přes Vědomí Boží Přítomnosti s Duchem této planety a ptal jsem se na to, jak je to s GO a MDL. V rámci rozhovorů, jsme se spojili ještě s Duchem Slunce, aby bylo jasno, o co jde. Nebudu zde přesně popisovat, co mi bylo odpovězeno - ukázáno. Jen mohu říci, že jsem nemusel držet Ducha planety Země nebo Ducha naší Hvězdy v náručí a plakat, jak někteří to o sobě tvrdí (ptal jsem se, jestli to je pravda a bylo mi řečeno, že dotyční objímali maximálně svou představu o sobě :-) ).

Nyní k tomu co mi bylo řečeno, trochu vážněji. Je pravda, že čas od času planeta Země je nemocná a léčí se. Je pravda, že k tomu se dá analogicky přiřadit buď nachlazení, kde dochází ke střídání horeček a zimnic. Je prostě narušena rovnováha energií, celý organismus se snaží k navrácení stability celého organismu – systému. Nynější stav je komplikovaný ještě tím, že došlo k narušení toku energie delegovanou Golfským proudem v oblasti Mexického zálivu, kde se to jeví jako vznik trombu v krevním řečišti a tím k přehrazení a rozptylování teplého proudu energie. K rozptýlení tohoto trombu stačí, aby cca 500 lidí meditovali a v rámci této meditace soustředili do tohoto prostoru Světlo životní energie, která proudí neustále ze Slunce k planetě Zemi. Vidíte, že jak málo stačí k tomu, aby se některé hrozivé věci odvrátili nebo se rovnou sanovali…..!!! Vidíte či můžete si představit, jaká je síla myšlenek lidí, pokud se sjednotí do pozitivního směru? Vidíte, respektive uvědomujete si nebo jste schopni si uvědomit, co všechno můžete jako lidé svým chaotickým myšlením, prolnutým stupidním strachem a obavami, kterými se necháte povzbuzovat k dalším strachům a dalším obavám???!!! Nenechávejte se ohlupovat těmi co vás jakoby alarmují a by vás připravili na budoucnost. Vůbec vás nepřipravují na budoucnost pozitivní, ale na budoucnost, kterou svými představami koordinovaně projektujete. Proč to kdo dělá, nebudeme řešit, je to na jejich svědomí, ale vy máte také své svědomí a odpovědnost za sebe a své konání. Nikdo vám nevezme vaší možnost konat, jen vy sami se buď budete neustále přidávat k tezím přinašečů zaručených informací s nimbem disharmonuj a nebo vezmete svou budoucnost do vlastních rukou a budete se sdružovat do kolektivů podobného smýšlení, za účelem Vědomé činnosti ku prospěchu vás samotných a prospěchu Všech a Všeho stvořeného.

Někdo z vás by mohl se zeptat, proč to dělám, proč vás povzbuzuji k určité činnosti, kterou můžeme nazvat poznání sebe sama a převzetí osobní odpovědnosti? Na rozdíl od jiných nechci po vás peníze třeba přes placené členství, protože jsem rádně zaměstnán a jsem živ z normální práce, jako Vy nebo Vy. Na rozdíl od jiných nepotřebuji vaší energii, protože mám dostatek energie své a když potřebuji, požádám o ni. Vždy jí dostanu tolik, kolik je potřeba bez omezení. Beru to jako pomoc bližním, protože by bylo Dobré nevidět zbytečně trpět, tam kde se dá oslavovat Život. I zde na Zemi ve 3D, lze slavit Život Životem ve Světle a v Lásce. Tomu kdo chce a má potřebu jiné ovládat, to samozřejmě nevoní! Bude se tomu posmívat a znevažovat s odkazy na ty, kteří tyto slova zneužili nebo zneužívají. To přece není argument. Čistému vše čisté, takže pro mne Světlo je to nejčistší co vůbec může být ze všech možných hledisek a Láska, ta to Světlo Tvoří :-) !!! Bezvýhradná služba bližním je zároveň službou i sobě…..

LK

 

Diskusní téma: Poznámka na okraj dne - 1 (Klimatičtí strašáci)

Datum: 28.10.2010

Vložil: zblemtik

Titulek: naše hloupé makovice...

Jelikož a protože a tudíž tedy nikdo z materialistů na této planetě ještě nedokázal sestavit nějaký rozumný model vývoje počasí na základě materialisticky sesbíraných dat z mnoha divných přístrojů, tak se nám snaží tvrdit, že vše je otázkou nahodilosti a snaží se rozvíjet teorii chaosu, za kterou zatím všechno schovává (protože se zatím rozvíjí, až se rozvíjet přestane, bude to s nimi pak zlé). Přitom je to docela jednoduché. Myšlenka je tvůrčí, ať se to komu líbí nebo nelíbí. A jelikož je vesmír "hloupý", tak nám ochotně dodává vše, co svými myšlenkami požadujeme. Nelíbí se nám, že je vedro, nelíbí se nám, že je zima, že je sucho, že prší, prostě pořád na něco nadáváme. Takže a vesmír nám tedy "nadává" také. Tedy máme, co jsme chtěli. A díky tomu "vyneseme nahoru" taková individua, jako je Al Gore, který za ten paskvil o GO dostal Nobelovu cenu míru... Celá ta sranda o GO je jen a pouze bytelný bysznys a zviditelňování se pochybných individualit, ke kterým se dají zařadit úplatní vědci, kteří se pod tu volovinu podepíší celým jménem včetně všech titulů, které si za svůj život nasbírali...
Všechno je to o strachu. Lidi mají strach, i když si to neuvědomují. Pořád se něčeho bojí, i když se mohou bát je svého vlastního strachu - protože ten jim dělá problémy, které ve svém životě mají. A Antisvět jím stále krmí a krmí a krmí...

Datum: 02.10.2010

Vložil: Jonathan Livingston Seagull

Titulek: Výborná myšlenka!


Moc Vás chválím za tuto myšlenku :)
K rozptýlení tohoto trombu stačí, aby cca 500 lidí meditovali a v rámci této meditace soustředili do tohoto prostoru Světlo životní energie, která proudí neustále ze Slunce k planetě Zemi. Vidíte, že jak málo stačí k tomu, aby se některé hrozivé věci odvrátili nebo se rovnou sanovali…..!!! Vidíte či můžete si představit, jaká je síla myšlenek lidí, pokud se sjednotí do pozitivního směru?

Kéž by se co nejrychleji sešli:) a pak by se mohlo pokračovat dále a dále jako Děti Světla , které jdou sázet stromy, jako Eleazar v známém příběhu!
A co s těmi co tu zkázu dál a jiné zkázy bezohledně působí, prohlašují se za zachránce a přitom jsou s těmi co vycházejí z temnoty a působí v odporu proti Stvořiteli?! A jakmile zahlédnou muže sázejícího stromy, víte sám jak to s nimi dopadá...ale naději mám též!

Datum: 02.10.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: Výborná myšlenka!

Víte z vaší dikce je vidět že nechcete odpověď, která by vás uspokojila nebo pomohla jít dál. Pokud máte nějaké otázky a chcete je opravdu nechat zodpovědět napište nám na náš mail Rahunty a my vám pošleme přesnou adresu, kde vás rádi uvítáme a zde můžeme diskutovat podle potřeby, třeba vám to pomůže pochopit pro vás sporné otázky a teze. Jestli tedy máte zájem, pojďme na to, pokud ne tak prosím nevysmívejte se tomu čemu nerozumíte a ani porozumět zatím nechcete. Mějte se pěkně, pěkný večer přeji a upřimně :-)L

Datum: 02.10.2010

Vložil: Jonathan Livingston Seagull

Titulek: Re: Re: Výborná myšlenka!

?

Datum: 02.10.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: Re: Re: Výborná myšlenka!

To není výzva ke konfrontaci .-), ale opravdové osobní diskusi v sídle firmy kde pracujeme, takže se nemusíte bát ....

Datum: 02.10.2010

Vložil: Majka

Titulek: Poděkování

Luďku, velmi si vážím Tvé nezištné práce a pomoci "nám hledajícím". Čtu všechny Tvé články a vždy mě pohladí po dušičce a přeji si, aby konečně prohlédli VŠICHNI a pochopili, že je nutná změna. Začít však musí každý u sebe. Posílám všem bytostem světlo a lásku.

Datum: 02.10.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: Poděkování

Děkuji moc za tvá - vaše slůvka, která povzbuzují a hladí. Můžeš-můžete mi napsat na mail rahunty (viz kontakt)? Budu rád. Měj-mějte se pěkně :-) L

Datum: 01.10.2010

Vložil: JiSif

Titulek: Klimatičtí strašáci

Jsem moc rád za tento a podobné články na RAHUNTĚ, které jsou protiváhou k oněm "strašákům" z rádoby duchovních stránek. Nebylo by slušné jmenovat i když vím, že mnozí z vás tuší co mám na mysli.
Luďku děkuji Ti, je příjemné vědět, že lidstvo má ještě nějakou naději a že když budeme doopravdy chtít, máme sílu TO změnit k lepšímu!

Datum: 01.10.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: Klimatičtí strašáci

Milý Jirko, díky za tvá potěšující slova, zároveň je dobré žes vyslovil to o té naději, protože jako jsou slova v této písničce:https://www.youtube.com/watch?v=wvVub7QLXeQ
........ano "S Láskou má svět naději".......... Měj se pěkně a držím palce ve tvém sebezdokonalování :-) L.

Datum: 01.10.2010

Vložil: Mirka

Titulek: krasne

krasne ste to napisal, Ludek. Čistému vše čisté. Bezvýhradná služba bližním je zároveň službou i sobě.... Kiezby sa vsetci nechali vami inspirovat.