O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Poznámka na okraj dne - 4 (vnitřní stavy dnešních dnů)

11.10.2010 11:52

Vážení čtenáři a čtenářky, na začátku týdne vám přeji pokračování hezkých dní za sebe i za redakci Rahunty. Jak vidíte, proklamované dny okolo Novoluní jsou krásné nejen z pohledu počasí, ale především z pohledu hlubokého ticha, harmonie a širokosti. Každý z vás má a měl možnost si vyrovnat své osobní problémy s vnitřním nastavením na různých úrovních svého Mikrokosmu, bez zásahu a vměšování jiných typů vnějších energií. Využijte prosím tyto dny, které takto budou nejméně do 14.10., ke svému pozvednutí  a zdokonalení. Budou samozřejmě další dny pod ochranou Krista, ale o tom jsem nehovořil před Novoluním…..!!!

Nebojte se ve svých MC žádat a prosit o otevření svých přijímačů a hlavně svých interních databázových pamětí svých životů zde na Zemi i jinde ve Stvoření. Pokud se budete ptát,  sami sebe, kam jste popošli ve svém vnitřním rozvoji, nezapomeňte na to, v čem se nacházíte z hlediska energetického prostředí. Je opravdu dobré nenechat se vtahovat k žádným disharmoniím v jakékoliv podobě a z jakéhokoliv zdroje. Hledejte a prožívejte to, co vás jakýmkoliv způsobem povznáší, tím si vytvoříte podmínky pro zásadní posun směrem k vyšším vibracím.

Pozoruji lidi ve svém okolí, na procházce, na výletu a tak různě a vidím i cítím, jak se lidé konečně začali obracet sami k sobě a ke svým partnerům. Velice je to vidět u starších ročníků, kde se jakoby znovu začínají nacházet. Přijde mi to velice pěkné, když zralost začíná znovuobjevovat  to co již kdysi pozapomněli , že je vedle nich. Toto znovuobjevování je ke všemu tak zřetelné, že mi přijde, jako kdybychom se ocitali znovu ve svém dávno ztraceném dětském objevování světa zázraků a novosti. Nezaplašte TO, pokud TO v sobě objevíte, je to nejkrásnější způsob jak objevit sebe sama, svou hravost, bezprostřednost a čistotu Duše Ducha, tedy své vnitřní Kristovství v podobě vnitřního Dítěte, které roste velice rychle do jinošství. Od Jinošství je jen krůček k období namlouvání si Duše Těla, coby své nevěsty. Když roste v nás Dítě do Jinocha, roste zároveň i Dítě Těla (Duše Těla) v děvče a Dívku.

Kdo zažije při plném Vědomí tzv. Mystickou svatbu, zažije to nejkrásnější, co se dá zažít v Těle Člověka. Je to Duševní a Duchovní orgasmus, který je naplněním spojení Dívky a Jinocha v nás, tedy spojení a prostoupení Duše Ducha s Duší Těla. Kristův Duch začíná být činný v Duši (astrálním těle). V těchto dnech TO může hodně lidí v sobě zažít, k tomu je potřeba vytvořit jistou intimnost vnitřního prostředí, abyste mohli oslavit spojení dvou čistých a vznešených…

Po tomto aktu, který se samozřejmě opakuje a je možno ho opakovat v plné vznešenosti si budete předávat svá nejnitěrnější Tajemství, svým vnitřním Kristovstvím a nejkrásnějším emočním nástrojem k vyjádření svých citů a pocitů, které se tak stávají prostředkem vyjádření Všeobjímající a Všudypřítomné LÁSKY. Kdo toto nezažil, není schopen pochopit, o co vlastně jde a o co vlastně zatím přichází. Naše partnerské vztahy jsou tréninkem na tento výjimečný stav. Pokud jsme schopni zažít a zažívat tyto stavy se svým partnerem, jsme jistě velice blízko i k tomuto vnitřnímu stavu. Nejnádhernější je, když se tento stav zažije společně jak vevnitř, tak i s partnerem. To se pak Tvoří Světy …..

 

Proto Vás nyní prosím ve jménu Skutečnosti, buďte sami sebou a tvořte Nové Světy.

LK

Diskusní téma: Poznámka na okraj dne - 4 (vnitřní stavy dnešních dnů)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.