O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Názor : "Rakovina není nemoc, ale přírodou řízené prodloužení života."

18.11.2010 14:12

„Rakovina“ není nic víc než poslední projev extrémního překyselení a toxicity tělesných tekutin a tkání. Za těchto podmínek a při dysfunkci imunitního systému by tělo předčasně zemřelo. Proto na svou ochranu moudře začne shromažďovat vnitřní toxiny, obalovat je oslabenou super-kyselou tkání a zapouzdří je pod nepropustnou ochrannou vrstvou, aby zabránilo jejich dalšímu šíření. S tímto důvtipným řešením obdrží majitel těla smlouvu na delší život.

 

My ovšem tomuto zcela přirozenému život prodlužujímu procesu říkáme „choroba“ a  pečlivě uzavřeným kontejnerům s jedy „tumory“. V důsledku dlouhodobé průpravy sdělovacími prostředky nás tato „choroba“ hrozně vyděsí a nenávidíme ji jako peklo. Když uslyšíme tuto diagnózu zpanikaříme a urychleně spěcháme k „expertům“ abychom je do toho nechali štourat, píchat, otravovat to a pálit nebo vyříznout „tumor“ s tím následkem, že se koncentrované jedovaté usazeniny okamžitě uvolní do krevního řečiště, což tělo kvituje urychlenou tvorbou nových „tumorů“ – „metastáz“.

 

Tělo vytvoří „tumor“ proto, aby potlačilo a uklidilo jedy, které nemůže jinak vyloučit a  prodloužilo si život na tak dlouho, jak jen je možné, poskytujíc svému majiteli dostatek času k eliminaci interní toxicity. Jestliže je tato toxicita úspěšně potlačena, tělo postupně bezpečně odstraní všechny „nádory“ a navrátí se mu zdraví. V opačném případě, jestliže interní toxicita není odstraněna, bude tělo zrychlovat čistění a stále rychleji produkovat „nádory“ aby vlastníku poskytlo poslední šanci k záchráně. „Experti“ ale této poslední šanci říkají „metastázování“, proti němuž „bojují“ agresivními život ubíjejícími chemikáliemi, které vysoce zvyšují toxicitu v těle a ostře redukují jeho samočistící schopnost. Od tohoto okamžiku je osud majitele těla definitivně určen a umírá – ne na  „rakovinu“ nebo „tumor“, ale na extrémně jedovaté léčebné postupy, intenzivní emoční zhroucení, zoufalství a stres.

 

ANI NA OKAMŽIK se „rakoviny“ nebojte, NIKDY k ní nepocitujte nenávist a nebojujte s ní! Musíte ji z celého srdce MILOVAT, vlídně k ní hovořit, a co možná nejdřív začít s detoxikací.
Jezte jen přírodní potravu a hlavně –nezapomeňte se smát.


Článek otištěn v čísle WM 76 www.wmmagazin.cz

 

Za redakci Rahunta Pavel N. : Tento článek se silně provokativním názvem je námětem k zamyšlení a pátrání nad příčinou rakoviny na hmotné úrovni - tedy překyselení organismu - což je obecně velký problém u většiny moderního lidstva způsobený především způsobem a druhem stravování.

Pohled zmíněný v článků ovšem opomíjí jiné možné faktory vzniku rakoviny, které mohou být skutečnou příčinou nebo jdou ruku v ruce s tímto překyselením. A to jsou faktory myšlení a emocí, tedy vědomí DT a CET. Již před lety jsem slyšel zajímavý příklad od jednoho človíčka zabývajícího se Etikoterapií, který uváděl konkrétní příklad rakoviny. Dostal dotaz : Jak to, že naše milující babička dostala rakovinu ? Vždyť nikdy nikomu nic neudělala, pro děti a vnoučata by se doslova rozkrájela, každého má ráda, s nikým se nikdy snad ani nepohádala ... Náš Etikoterapeut trochu hovorem dotyčnou rodinu vyzpovídal a najednou bylo vše jasné. Ona babička miluje všechny okolo natolik, že sama na sebe vlastně vůbec nemá čas a v podstatě ani sebe nemá ráda ... A pokud nemilujeme/nevšímáme si svého mikrokosmu, jak se můžeme divit, že si nějaká část (buňky) v mikrokosmu, který nemá řád, začne růst/bujet podle svého bez ohledu na celek ? ... 

 

Diskusní téma: Názor : "Rakovina není nemoc, ale přírodou řízené prodloužení života."

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.