O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Virtuální koloidy a jejich použití -1 (základy práce s fluidickými kondenzátory)

17.05.2011 07:51

Vážení čtenáři a čtenářky, jak jsem slíbil budeme tento týden zveřejňovat virtuální koloidy se zlatem a stříbrem. Když jsem do tohoto odvětví nakouknul co všechno s tím jde léčit, harmonizovat, ovlivňovat, no prostě jak lze pomáhat nejen dáváním "ryb", ale především, učit jak tyto "ryby" chytat...., tak jsem se "zhrozil" sám nad sebou. Proč? Je to jednoduché, místo abych konal v této oblasti, dohaduji se s duchovně nemocnými lidmi o nesmrtelnosti chroustů. Stejně si povedou své a stejně jim není pomoci, protože na ně dopadne "Meč Osudu"....!!! Takže zkusím dohnat promarněný čas v této oblasti osvěty a praktických rad.

LK

 

Snad vás tento krátký přehled o co jde v této oblasti neodradil, ale naopak nasměroval do nového prostoru možné práce na sobě.... (úsměv)

Diskusní téma: Virtuální koloidy a jejich použití -1 (základy práce s fluidickými kondenzátory)

Datum: 17.05.2011

Vložil: petr

Titulek: kondenzátor

ahoj,
myslím,že silným kondenzátorem fluida,jak se tady říká,je naše vlastní Duše,k té bych se obracel především
@
...............................

Datum: 17.05.2011

Vložil: LK pro Petra

Titulek: Re: kondenzátor

Zde bych si dovolil oponovat. Fluidický kondenzátor je krom toho, že silný kapacitor, ještě něco jako vstřebatelný nosič kvantity(energie) akvality (informace. Duše = astrální tělo je jednoznačně spotřebič, který musí být dotován, díky rozkladné činnosti živlových energií.
Jinak fluida jsou především v astrální matrici a zde konkrétně v části astrálně éterické(to je blíže k fyzickému tělu = chemickému tělu)
V každém případě fluidické kondenzátory jsou pomůckou, kterou lze přenést na naše těla i Ducha (VDT=LD) přes MET = CHT=FT (materiálně éterické tělo=chemické tělo = fyzické tělo)... ale jinak jako poetické vyjádření se to dá s jistou nadsázkou také tak říci(velice nepřesně). Je to stejné, jako bychom tvrdily že velikost auta a jeho značka vyjadřují potenci jeho majitele.... :-)

Datum: 18.05.2011

Vložil: petr

Titulek: Re: Re: kondenzátor

ahojky,
asi došlo k nedorozumění vlivem jiného definování pojmů
Duše je pro mě nadkosmická nesmrtelná věčná část mé bytosti,
jakési srdce božství
v ní je minulost,přítomnost i budoucnost,v ní je plán,pokud si na plán chce hrát
a v ní je i všechna energie

jedna cesta je zdola nahoru
druhá cesta je zhora dolů

krásné časy
@
...................