O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Výklad jednotlivých analogií - "P"

28.06.2010 13:06

Předkládáme další  podrobnější popis modifikované energie vyjádřené symbolem–písmenem "P". Pokusím se podle jednotlivých analogií, které se objeví při popisu konkrétních modifikovaných energií vyjádřených symboly-písmeny jednotlivé významy požitých výrazů vysvětlit.

 

P

 

Barva spíše tmavě šedá

    H-tón (základní stupnice)

Pocit tíhy (jako když jste hluboko ve vodě a cítíte tlak po celém povrchu těla a zároveň jakoby jste padali z velké výšky a všechno bylo mnohokrát těžší než obvykle v celém těle

Vědomí  touhy po vzestupu  (Vědomí akašistické analogie)

Analogické vlastnosti a korespondence pro jednotlivé úrovně a Sféry:

V Mentální sféře ovlivňuje:

-          Vyvolává hluboký náboženský cit, pocit uctívání Nejvyšší nekonečnosti, projevující se jako nejhlubší Pokora

Poznat co je opravdová Pokora a její hloubka je něco zcela ojedinělého a sami poznáte co to obnáší až to budete prožívat. Ve svém hloubkovém bodě (VNB) teprve poznáte cdo je úcta chrámová atmosféra a pokora před Nejvyšším a k Nejvyššímu….

V Astrální sféře ovlivňuje:

-          Vyvolání touhy po povahovém zušlechtění, přetvoření charakteru, touhy po magické rovnováze

Magická rovnováha je úžasný stav, který nelze v podstatě popsat, jen prožít, proto nebudu v tomto směru podrobně popisovat , co můžete zažít a hlavně mít sami….

-          Schopnost pociťovat krásu z univerzálního hlediska , jako důsledek harmonie

-          Schopnost procítění absolutní krásy a harmonie v absolutní čistotě  a hloubce bez vázání na formu

Zde je to vše u této vibrace o pojmech, které je potřeba prožít a vnímat svou prapodstatou a od ní se teprve učit co je co ve skutečnosti bez snů a zdání…..

V Hrubohmotné  sféře ovlivňuje:

-          Ovlivňuje pud rozmnožování

Doporučuji nezneužít nejen tuto vibraci, protože velice silně lze kohokoliv ovlivnit v tomto směru. Je to velice silná vibrace, která ovlivňuje sexuální pudy……

-          Ovlivňuje lásku a touhu k dítěti (mateřský pud a láska)

Co krásnějšího může být než dar života a dát příležitost další božské bytosti k rozvoji. Je to dar mít možnost dát život a mít radost z tohoto daru….

-          Oživuje pravou nosní dirku a vše co s tím souvisí (Pingala=Muži ,Ida=Ženy)

Zde si je potřeba uvědomit, že právě nyní je přebytek ohňového principu z hlediska podmínek zde na zemi a schopnost ovládat ve svém těle aktivní složku vnitřních energií, je velice důležitá a užitečná….

 

Vážení čtenáři, snad vám tento způsob poznámek k něčemu je a byl bych docela rád, kdybyste se k tomu vyjádřili, zda to k něčemu je a bude, abych zbytečně nemrhal svůj čas a i síly k tomu potřebné…. Předem děkuji za vaše poznámky a nebojte se napsat i kritiku nebo otázky k doplnění předestřených informací.

LK

 

Diskusní téma: Výklad jednotlivých analogií - " P "

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.