O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Výzva všem návštěvníkům webu !

23.06.2010 09:55

Vyzýváme všechny, kteří v naší anketě klikli jako odpověď na otázku "Líbí se Vám naše stránky?" na "Ne", aby se nám vyjádřili v diskusi (zde pod článkem) proč takto zvolili ?


Rádi bychom trochu poznali složení/strukturu důvodů těchto "Ne". Zajímá nás proto, zda :


1. se třeba nelíbí, že zveřejňujeme některé pravdy a praktiky, které nemají být ani v této době poskytnuty "profánnímu lidu"

2. mají odlišná zjištění než my, resp. myslí si, že poskytujeme chybné a zavádějící informace

3. volbu "Ne" zvolili prostě pocitově/intuitivně, bez nějakých zvláštních logických důvodů

4. se třeba dotyčným nelíbí design našich stránek (pozn. : design není možná úžasný, ale důležitější je pro nás obsah)

5. volili "Ne", protože četli některou z diskusních reakci pana Kováče (třeba na Osud.cz) a nelíbí se jim vystupování pana Kováče, myslí si cosi i egoistovi apod. ...

6. jednoduše "kopou za protistranu", tedy za nepřátele evoluce lidstva, proto z principu musí v naší anketě hlasovat "Ne"

7. je jen prostě baví klikat na "Ne" ve všech možných anketách ... :-)

8. mají jiný důvod, než ty, které jsme výše vyjmenovali ?
 

Všem, kteří v diskusi odpoví na náš dotaz a také svůj názor zdůvodní, předem děkujeme a k těmto názorům se posléze také vyjádříme.

Diskusní téma: Co se Vám na našem webu nelíbí ?

Datum: 11.09.2010

Vložil: Alue

Titulek: Jednoduché

Proč ,,ne?" protože jsem osobně zaujatá, což je můj názor a ten měnit nebudu :)

Datum: 15.09.2010

Vložil: Pavel N.

Titulek: Re: Jednoduché

Stručné ale jasné ! Děkujeme že jste schopna zdůvodnit své Ne, na rozdíl od ostatních, kteří také hlasují Ne.

Datum: 03.08.2010

Vložil: Krajin

Titulek: svět za oponou

Jelikož jsem nechtěl hodnotit negativně, hodnotím tyto stránky jako pozitivní, i když jsem neměl čas je prostudovat, ale Rahunto zeptat se na to, proč mi při otevření stránky chybí část textu. Nebude to snad chybou mého počítače.Jestliže chci přečíst celý řádek, musím posunout spodní modrou lištu doprava a pak tex jenž je na černém podkladu mi končí se stránkou a je část bílá a chybí část textu.Když jsem kliknul na tuto stránku diskusní téma, tak část titulkem je celá, po posunu je až po poslední slovo odpovědět.Černý podklad mi končí pod písmenem h, ve slově bohužel , a část pod - užel nejsme schopni reagovat - už je bílá, tedy zhruba 26 písmen každého řádku nejde přečíst. Díky Jindřich
krajin@email.cz

Datum: 04.08.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: svět za oponou

Zdravím vás Jindřichu, tento problém máme již delší dobu a nevíme si s tím rady. Záleží na tom jak velké rozlišení monitoru máte. Pokusíme se s tím něco udělat někdy koncem září, kdy bychom měli přejít na jiný systém webu. Pokud je rozlišení 1280x800px a výše neměl by to být problém..., ale i tak se omlouváme za uvedené potíže.

Datum: 21.08.2010

Vložil: Martina

Titulek: Re: svět za oponou

Dobrý den , bohužel mám stejný problém. Na obrazovce jsem si zmenšila zobrazení na 75 % a text mám celý, je to nepohodlné na oči , ale přečíst se to dá. Hezký den.

Datum: 26.07.2010

Vložil: LK

Titulek: Hodnocení

Nelíbí se mi že se někomu něco nelíbí :-). Když už se mi něco nelíbí, tak řeknu co jasně a zřetelně, a ne že neustále přiskakují záporné hlasy a my nevíme proč.
Pokud děláme něco špatně, tak to řekněte, napište a pak si klidně klikejte záporňáky, pokud to už jinak nejde. Takto bohužel nejsme schopni reagovat k uspokojení většiny....

Záznamy: 1 - 6 ze 6