O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Život po životě - nebe či peklo ? 1. (dotazovací průzkum)

03.05.2011 08:42

Otevíráme nový seriál s názvem "Život po životě - nebe či peklo ?" Naším cílem je ukázat, že opravdu nemusí každého po smrti čekat jen "nebe" a samé pozitivní prožitky (jak je to někdy presentováno), ale lze projít (skončit) i ve vysoce negativním prožívání těch nejhorších pocitů a emocí (obecně nazývané jako "peklo"). Naštěstí i "z pekla" lze vyjít někdy ven ...

V tomto prvním díle seriálu nabízíme dotazovací průzkum, kdy jsou lidem pokládány otázky směřující ke zjištění, jak lidé porušují Boží zákony. Je zajímavé jak i lidé, kteří se považují za morální/ celkem dobrého člověka / nehřešící, tak jak tito lidé jsou po zpřesnění dotazu (a pokud jsou upřímní k sobě) nuceni přiznat mnohé přestupky proti těmto zákonům. Ale na to se již podívejte v následujících dvou videích :

(PN)

 

 

 

 

 

Diskusní téma: Život po životě - nebe či peklo ? 1. (dotazovací průzkum)

Datum: 03.05.2011

Vložil: petr

Titulek: reinkarnace

jediné,na co má cenu se připravovat,je opuštění nevhodného systému reinkarnování,už jsme si ho užili dost
............................

Datum: 03.05.2011

Vložil: Martina

Titulek: s takovým videem se nemůžu stotožnit

Bojte se , bojte se, bojte se. Tohle je můj dojem. Poslední dobou řeším, zda mám pokračovat ve zpěvu v církevním sboru. Věřící jsou neustále konfrontováni s myšlenkou , že jsou ti špatní. Nejvíc mě drásá modlitba: " Pane Bože, nejsme hodni, abys přišel k nám. Stačí však jen slovo, a spaseny budou duše naše." Můj Bůh je jiný. Je láskyplný, všeobjímající. A nikdy mě ani nenapadlo, že ho nejsem hodna ( a vím že mám milión chyb) Vystavit se takovému sebemrskačství, jako předvedli zúčastnění je pro mě nepřijatelné a zároveň znovu nemůžu pochopit co tím chtěl autor předat, co chtěl (a komu) dokázat. Popravdě je mi z toho špatně.
Tak jen k tématu nebe nebo peklo. Sama jsem se přesvědčila, že peklo si vytváříme mi sami, svými postoji, svým sebetrestáním. Jednou se mi otevřel příběh z jiného života. V tom životě jsem zabila muže. Je jedno z jakého důvodu. Ale na konci jsem věděla, že mi bylo odpuštěno a v tomto životě jsem dostala příležitost poučit se z té chyby a naučit se ji nikdy neopakovat a podobné situace rozklíčovat. Tedy ne trest, nebo karma. Neboť , jak se říká, karma není to co jsme udělali, ale to co jsme neudělali v souladu sami se sebou. Jsou to dluhy vůči nám samým. Bože děkuji Ti.
Knihu už píšu. Luďku, děkuji Vám.

Datum: 03.05.2011

Vložil: Martina

Titulek: Re: s takovým videem se nemůžu stotožnit

Tada omlouvám se češtinářům. Oprava . My sami

Datum: 03.05.2011

Vložil: LK pro paní Martinu

Titulek: Re: s takovým videem se nemůžu stotožnit

Ne.. ne ..ne.. nebojte se!!! Dali jsme sem tyto videa jako počátek toho, co budou lidé, kteří zažili klinickou smrt a především měli možnost si pamatovat, vyprávět o těchto chvílích. Obecně je v povědomí lidí, že vše je krásně unylé. Ano je, pokud je člověk připraven a připravuje se. Není cílem nikoho strašit, naopak chceme lidi připravovat a sdílet s nimi zkušenosti z mnoha rovin života i přechodu do jinších vibračních rovin.
Odejít z církevního sboru by byla podle mne velká škoda, protože přece máte možnost společně s ostatními vytvářet nádhernou chrámovou atmosféru. To je přece nejlepší modlidba, zpěv, když se zpívá ze srdce pro jiná srdce a Bohu jako poděkování za jeho Milost a Milosrdnost. Ano Můj Otec, Stvořitel Všeho je Laskavý, Milující a vše co opravdový rodič může být pro své děti. Není potřeba to brát jako sebemrskačství, když někteří z nás poukazují spíše na neharmonické stránky života. Je to výpověď o každém z nás co akcentuje...!!!
To co jste použila "o nehodnosti".... je jen opět ukázka toho jak poturčenci jsou horší Turka. Tuto větu řekl Ježíši Nazaretskému římský Setník, když přišel za Ježíšem a prosil ho zda by nepomohl jeho sluhovi, kterého měl opravdu rád. Věděl, že židé nesmí vstoupit do domu římanů a proto ve své prosbě a vyznání víry k Ježíši Nazaretskému, který uzdravoval nemocné řekl: " Pane, vím že nejsem hoden, abys vešel pod mou střechu, ale řekni mi prosím své Slovo a má Duše bude uzdravena!" Jeho Duše trpěla smutkem nad možnou ztratou jeho oblíbeného sluhy. Proto vyslovené Slovo, které uzdravuje vyléčí následkem i Duši věřícího Setníka, protože on o jeho moci nepochybuje. On, římský setník VĚŘÍ a VÍ!!
Dále s tím sebemrskačstvím bych to viděl naopak, jako jako ukázku poctivé sebereflexe. Ano my si myslíme, že jsme ti nejlepší, nejspravedlivější atd., protože je přece snadné vídět třísku v oku druhých a u sebe nevidíme vlastní trám v oku. Takže pokud mi přítel řekne Bratře neměl bys tohle či tohle, nejprve si řeknu ...co mi tím vlastně chce říci?... Pak teprve zkoumám motiv jeho slov, pokud tam nenajdu to co bych tam měl mít...Viděl bych prostě tuhle anketu jako spíše ukázku toho, že si neuvědomujeme jak je ošidné nehlídat si své povahové a charakterové vlastnosti v každodenní praxi života. Kolik lidí si dělá pravidelně cvičení introspekce? Přitom je to práce v podstatě na celý život. Anketa je vždy zjednodušující pohled na svět a na otázky života, ale také nám dává možnost vidět skrze lidi, kdo jsme my sami. S kolegou jsme si říkali, jak asi by odpovídali církevní hodnostáři na tyto otázky...Jestli by vůbec odpověděli a když, zda podle pravdy nebo podle toho aby si zachovali piedestál sebe sama?!
Jak asi víte je "Nová Kniha Života", tak jak přinesly radostnou zprávu www.amezdas.cz. Všichni máme stejnou šanci psát o tom čím jsme na nových stránkách.... nezaškodí si uvědomit, že to co bylo včera, dnes již by nemuselo projít bez ztráty bodíků. V podstatě skončila tzv. Karenční doba, to je doba, kdy následek příšel až když příčina dozrála k řešení...!!! Jinak to co jste napsala dál ke karmě docela souhlas a bez komentáře (smích... omlouvám se)
Udělal jste mi radost, že jste začala psát a mně neděkujte, není za co :-). Přeji vám paní Martino, ať se vám dílo daří a zdaří...LK