O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Zvukový balíček 2 - (Akutní bolest/i podle CAFL)

28.01.2011 10:14

Vážení čtenáři a čtenářky, kdy by vás náhodou v rámci tzv. "TRANSFORMACE" postihly akutní bolesti a nebo i netransformační  problémy, můžete si pomoci podle tohoto zvukového balíčku:

a) video je zde : https://www.youtube.com/watch?v=9wG9LhvyS9k

 

 

 

 

b) prezentace je zde: Akutní bolest - bolestiP.ppsx (56,5 kB)

...Tak ať se vám daří...

LK

Diskusní téma: Zvukový balíček 2 - (Akutní bolest/i podle CAFL)

Datum: 21.02.2011

Vložil: Čestmír

Titulek: Funguje to !

Dobrý den. Moje zkušenost je zároveň poděkování pro Vás i povzbuzení pro nedůvěřivé.Několik dní mě trápila nepříjemná bolest v oblasti levého boku a hýždě.Pravděpodobně namožený nebo natažený sval (předcházelo tapetování).Prášky na bolest neberu,tak jsem čekal až se to "rozchodí". Asi po 4dnech ale žádný náznak zlepšení. Vzpoměl jsem si na tento Váš balíček na akutní bolesti a rozhodl se jej vyzkoušet i když se přiznám,že výsledku u tohoto typu bolesti jsem moc nevěřil. Použil jsem z prezentace text na vyrovnání místní akutní bolesti. Po vstupu a požehnání v CHDS a zpřítomnění V-MSaL jsem pokračoval b) " V-MSaL,vylij prosím Tě do mého MET ŽE (nevěděl jsem zda volit EF nebo MF) a doplň a vyrovnej tuto energii i s ostaními energiemi,ať jsou v rovnováze a do 2 hodin utlumí bolest v oblasti levého boku a hýždě a do 12 hodin bolest a její příčinu odstraní. Děkuji." Delší časy jsem volil v důsledku své nedůvěry ve výsledek. Potom jsem si pustil (v celkové délce cca 10 minut) léčivou frekvenci z Vašeho balíčku,kterou jsem si nahrál na kapesní diktafon.To vše jsem absolvoval v uvolněné poloze vleže. To bylo asi ve tři hodiny odpoledne. Za 2 hodiny jsem skutečně zaznamenal utlumení bolesti a když jsem druhý den ráno vstával (asi 16 hodin po léčení),tak jsem s překvapením konstatoval že "ono to funguje"! Bolest byla pryč a i při natažení svalu byla cítit jen mírně citlivější reakce. Uběhlo několik dní a vše je OK. Závěrem ještě jednou děkuji za Vaši velmi užitečnou a potřebnou práci a přeji Vám hodně úspěchů a hodně po poznání toužících čtenářů.

Datum: 21.02.2011

Vložil: Pavel N.

Titulek: Re: Funguje to !

Tak to nás oba v redakci velmi těší - že Vám to funguje. Tím spíše, že jak sám píšete, jste tomu předtím moc nevěřil. Takže ať je Váš příspěvek povzbuzením a výzvou i dalším v následování ...
Za přání děkujeme a hezký den !